bugün

Keko ve kezban turnusolu.
Yahu en son ben çıkıp sadece seks yapmak için eş aranan bir uygulama yazacağım o olacak.
2 hafta sonra Almanya’ya gittiğimde ‘yurttaşında beğendiğinizde kızlar hemen dönüyor match oluyor falan’ diyenlerin tezini doğrulamaya çalışıcam arkadaşlar sizin için. Sırf vatandaşın işi görülsün yoksa benlik bi durum yok çok samimiyim.

Ayın 15’inde edit gelecek buraya.
seni unutmaya çalışıyorum, daha fazla karşıma çıkma artık.
görsel
erkeklerin yüzde 50 oranında sağa attığı kadınların ise sadece yüzde 15 oranında sağa attığı uygulama.

daha önce de yazmıştım sanırım ama:

kadınlar için ego kasma yeri, erkekler için gerçeklerle yüzleşme yeri.
bu uygulamada sevgilisi olan kızlarla eşleşen arkadaşlarım var. iğrençliğin kaçıncı seviyesi bu? sevgilin varsa ne işin var seks platformunda.
Kimse buraya sevgili bulma platformu demesin.

Burası fuckbuddy bulma yeridir, bu kadar basit.
bir kere indirdikten sonra sildiğim program. bir eşleşmeniz var dedi girdim baktım cinsiyet bayan ama karşıdaki erkek. zayıf, cılız 21 yaşlarında bol giyinen bir lavuk. bir de mesaj atmış. 100 euro teklif etti ilişki için. siktiri çekip hemen sildim programı.
not: indirmeyin gayler denk geliyor.
Yurt dışında gecelik ilişki..( bu bir kahve sinema yada ilişk yönünde olabilir)

Yurt içinde kadınlar için evlilik, erkekler için fuckbady, arama alanı...
günlerdir kullanıyorum 1 tane geri dönüş yok. aynısını kariyer.net isimli sitede de yaşamıştım açık ve net.
Kullanmaya başladıktan 1 hafta falan sonra ilk eşleşmemi yaptığım uygulama. ilk eşleşmenin ilk mesajı karşıdan geldi:

Tipine sokayım ama sokacam birşeyim yok.

Edit: sanırım sen de beğenmedin tipimi gardaşım.
Hiçbir işe yaramayan uygulama.
Hiçbir sike yaramayan halt. Bin kişiyi sağa kaydırmışımdır şu ana kadar hepsi beni sola kaydırdı. Demek ki tipsiziz, vay arkadaş tokat gibi vuruldu yüzüme.
https://m.uludagsozluk.com/e/41012098/

Zamanında premiumsuz, gold üyeliksiz peynir ekmek gibi kızlarla eşleştiğim uygulama ama aklımda biri olduğundan beri sildim uygulamayı.
Hiç kullanmadığım halde yüz kızla eşleştiğim program.
tinder sizi çoğu kişiye göstermez bile, kendi tinder gold paketini size sattırmak için. tinder gold almadan da eşleşebiliyorsanız almazsınız çünkü.

ayrıca elo benzeri bir sistem uyguluyor bunu ölçerken, ne kadar kişiyi sağa atarsanız o kadar puanınız düşüyor. ne kadar kişi sizi sağa atarsa o kadar da puanınız artıyor.

yani herkesi sağa atanın düşük elosu oluyor. bu sisteme göre düşük elo = çaresiz insan = daha yüksek tinder gold paketi alma ihtimalli insan = daha az insana gösterilme.

bundan apayrıcası, kesinlikle okuyun, okcupid istatistiklerine göre erkeklerin kadınları sağa atma oranı %50 civarındakeyken kadınların erkekleri sağa atma oranı %15. yanisi kadınlarımızın çoğu prenses sendromuna yakalanmış durumda olup erkeklerin %85 ini kendine layık görmüyor. dahası bu demek oluyor ki kadınlar bütün erkeklerin %15 i için yarışıyor, geri kalan erkeklerin bu oyunda hiçbir şansı yok.

tinder: kadınlar için ego kasma yeri, erkekler için gerçeklerle yüzleşme yeri.
Gold üyelikle deney olsun diye açtığım Fake kız hesabıyla 20 saat içinde 10bin beğeniyi geçtiğim uygulama.
görsel
Kendi erkek hesabımla haftada 3-4 beğeni ancak geliyordu. 10 eşleşmeden de 1-2 tanesi muhabbet ediyordu.
Sonuç olarak kız ve erkek arasında everest zirvesinden fazla devasa bir fark var ve bu rakamlara bakarsak erkekler için boşuna uğraştan fazlası değil bu tinder.

En güzeli Çevre edinip aynı ortamda bulunduğunuz hatunlara yazılmak. Biliyorum. Reelde bunu yapmak zor geliyor, internette çekingenliğinizi daha rahat yeniyorsunuz falan ama öyle iki tuşa basmakla gökten amcık yağmıyor gençler. Emek olmadan ekmek yok malesef.
Endonezya, Brezilya, çin gibi ülkelerde mükemmel iş yapan ama Türkiye'de umutsuz insan işi olan uygulama.
böyle programlar biraz erkekleri söğüşlemek için sanki ilk başta reklamını yaparlar sonrada sizi üyelik kakmak için yönlendirirler iki kez match oldum. bi numara yok onlarda kız mı fake mi belli değil kesinlikle siz like lasiniz bile karşı tarafta görünmüyor olabilir. ama kız olarak giriyorsanız sizi önermiyordur bile üyelik paketlilerden veriyordur. birde bir kıza kaç erkek düşüyordur yani. ekmek yenecek bi mecra değil ilk üyeler götürmüştür yoksa über bir tipin yoksa felan zor iş be egolu insta kızlarının bir level üstü kızlar var gibi. birde happn ve okcupid var ama onlarda aynı kaydırmanın lacisidir.
Gecelik ilişkilerin yaşandığı bir platform.
tipten daha ziyade yaratıcı bir profil hazırlamak daha çok eşleşme almanızı sağlar.
Ankara'ya özel konuşuyorum odtülü çirkin kızların 420 adı altında kendine torbacı ve skci aradığı uygulama.
hesabi kiev e alinca kadinlardan ilk kez superlike alinabilir oldugunu gordum. bir kac matchle bu gun onlarin ilk adimiyla mesajlastim. acik acik nerde oldugumu sordular ben de acik acik istanbuldayim, bulundugum ortamdan sikildigim icin lokasyonumu degistirdim dedim. onlar da gorusemeyeceksek match olmanin ne anlami var dediler. hatta bir tanesi bu aksam sevisemeyeceksek match olmanin ne manasi var buyurdu. aklimi oracikta teslim ettim. su an poznandayim. burda kizlar cok guzel degiller. turk kizlarinin yanina bile yaklasamazlar. evet hepsi yine sarisin mavi gozlu ama ben bi cekicilik goremedim. burda da devamli superlike geliyor. ozguven kazanmanin en ezik yolu olabilir, varsin olsun. ben sahsen kendimden eminim. fakat burdaki yabanci kadin ilgisi hosuma gidiyor.

konumu dün endonezya / bali ve cakarta'ya aldım. tam 277 tane eşleşme yakaladım. bu uygulama türkiye sinirlari hariç dünyanın her yerinde işlev görüyor.
E-seks uygulaması.
Baya mikiş dönüyor. 6/10 luk erkekler ayda 2 defa kaldırır. Evet.
güncel Önemli Başlıklar