bugün
- ütü6
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- yüksek sesle gülmek6
- anın fotoğrafı10
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak4
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- saraca bey bey birader2
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- dr pimple popper3
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- nöbet5
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü2
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- kral kaybederse4
- kuran ı kerim meali2
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- fabrikaların kalite bölümündeki kızlar2
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi4
- ogün samast3
- ölüm9
- insanlara laf anlatmak3
- velvet11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- 2 ağustos 20262
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- ölümü merak etmek2
- en uzun mesafe4
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- hanry cavil tarafından analdan becerilmek istemek2
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması2
- suri sakso 5 tl2
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- her gün dışardan yemek yemek3
- telefon ekranında boydan boya çizgi çıkması2
- balık etli mi kuru götlü mü5
- nissan navara4
- türk müsün türkiyeli misin12
- köfteci yusuf5
- forlove196
- arkadaşlar4
- 18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- kira borç olmadan aylık kaç para iyidir sorunsalı2
- basit bir insan olmak5
- aylık 519 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ona bir şey söyle11
- yunanistan29
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
Efsane facebook sayfası.
her kesime ve her ideolojiye düşmandı.
en şaşırdığım ve aklımın almadığı şey
Kemalist ve laiklere hakaret etmeleriydi.
her kesime ve her ideolojiye düşmandı.
en şaşırdığım ve aklımın almadığı şey
Kemalist ve laiklere hakaret etmeleriydi.
Bir garip sözde Türkçü oluşum. sağa sola küfürler savurup türkçülüğe laf getirmekten başka bir iş yapmamaktadır.
Bu adamlara imkan verilmesi lazım, işte o zaman yükselişe geçeriz.
Sönen bir yıldız.
bir avuç şizofren sürüsü.
Sayfa yöneticilerinden birisi olan Oğuzhan Türk'ün, Rusların yapmış olduğu bombardıman sonucu şehit olduğuna dair söylentiler dolanmakta. Diğer yöneticiler bu hadisenin akabinde şahsi Facebook hesaplarını dondurmuşlardır.
Gelmiş geçmiş en komik troll sayfası.
Paylaşımlarına hâlâ gülerim. Yalnız bunlar türkçü falan değil be. Atatürk düşmanı türkçü mü olur amk? Zaten kendilerine türkçü veya milliyetçi de demez bu ibnetorlar. Sayfalarından atmadıkları kişi kalmamıştır.
Bana göre en komik paylaşımları,
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Paylaşımlarına hâlâ gülerim. Yalnız bunlar türkçü falan değil be. Atatürk düşmanı türkçü mü olur amk? Zaten kendilerine türkçü veya milliyetçi de demez bu ibnetorlar. Sayfalarından atmadıkları kişi kalmamıştır.
Bana göre en komik paylaşımları,
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
türk ırkçısı troll oluşum.
tigir er e gerek yok zaten uludağ sözlükte artık yeni bir tigir er birde ordakiler trollük yapıyordu burdakiler ciddi ciddi yazıyor maalesef.
Türkçülerin yüz karası şeriatçı götverenlerin topluluğu. Her önüne gelene atıldın diyen 10. Sınıf bir Facebook sayfası. Atatürk düşmanı birisi asla Türkçü olamaz.
Eski ergen facebook sayfası. Atıldın !
Yöneticilerinden asal hala jandarma mı merak ediyorum. Kendisi tsk'ya roma ordusu demişti.
adam hep mi gergin olur be.
Sınav dönemlerinde yoğunluğu hayli azalan, ortaokullu ve liseli ergenlerin facebook sayfası. *
dünyanın en saçma ideoloji ve fikir oluşumlarından birisidir, 2014 senesinde facebook'ta oluşan bu grup o dönem akla gelebilecek en ucubece sebeplerden dolayı insanları gruptan atıyordu (dürüst olmak gerekirse bazıları cidden komikti.)
şu günlerde ise artık reddit'de yeniden örgütlendiler ve nefret dergisi diye bir dergi çıkarmışlar, açıkçası ben gülüp geçme derdindeyim ama bu kadar spastik bir ideoloji 50 yılda bir çıkardı, arkadaşları tebrik ediyorum...
şu günlerde ise artık reddit'de yeniden örgütlendiler ve nefret dergisi diye bir dergi çıkarmışlar, açıkçası ben gülüp geçme derdindeyim ama bu kadar spastik bir ideoloji 50 yılda bir çıkardı, arkadaşları tebrik ediyorum...
Facebook'un popüler olduğu zamanlarda fırtına gibi esmiş gruptur. Bir dönem tüm üyelerini gruptan banladığı için daha da fazla gündem olmuştu. Geniş arşivi bulunmaktadır grubun. Nüktedanlar youtube kanalına dahi konu olmuşlardır. Gerçek milliyetçilik nedir diye merak edenlerin yazılarını mutlaka okuması lazım.
Türkçülerin yüz karası bir ergen grubuydu neyse ki dağıldı. Türkçüyüm deyip başbuğ Atatürk'e düşmanlık yapanların sinek kadar değeri yoktur.
Perinçeği istilacı Başbuğ olarak gören facebook sayfası. Anlamadığım iş şu perinçeğin neresi istilacı Başbuğ oluyor adam komünistin önde gideni amk.
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar