bugün
- uludağ sözlük size ne kattı5
- gece 2 de komşu kızının balkonda seksting yapması4
- recep tayyip erdoğan6
- sigara içmeyenleri anlamamak5
- iktidarsız erkek2
- melissa vargas'dan tokat yemek5
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i5
- bedelli askerlik yapan erkek erkek midir sorgusu2
- kıvırcık saç8
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- sarapci koala46
- piercing takmanın zorluğu5
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü13
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- serhat kılıç20
- eksilenmekten aldığım tadı hiçbir şeyden almadım3
- kurucu önder3
- kelebek saç kesimi4
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği3
- seri eksicim kooooş3
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi4
- sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak2
- mesai ücretine çöken iş veren2
- abd de valilik adayına silahlı saldırı3
- biraderitasyon2
- mel mel bakan birine usulca sokulmak2
- tung tung tung sahur3
- çomarizasyon2
- tulumba tatlısı6
- rüyada çaylak olduğunu görmek2
- bir bela geliyor11
- çomarların herkesi pkk lı yapması2
- türklerin yoğurt dışında icadının olmadığı gerçeği3
- kredi kartı ile ödeme almayan esnaf2
- tai lung42
- akılda kalan film replikleri2
- yalnızlık edebiyatı13
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- filenin sultanları7
- en sevmediğin insan tipleri9
- rennie4
- 2020'lilerin okula başlaması2
- kalite tesadüf değildir2
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- ikinci defa askere gitmek8
- deccal internetten çıkacak10
bir league of legends herosu.
tf sırasında kaybeteceğiniz durumda onunla beraber geri çekilebilirsiniz. o fener yok mu o fener.
Muhteşem destek şampiyonu.
adc kasarsanız statikle başlayin. pasifi statik ile birlesince inanılmaz hasar vermekte. lakin bir taşıyıcı mı kesinlikle değil. tam bir destek herosu olarak tasarlanmış. el feneri kullanabilen taşıyıcılar için muazzam. leonadan sonra en sevdiğim ve oynadığım destek şampiyon.
Sağlam support.
deli sub.tur.
oynanması en zor support herosudur.
yanimda en sevdigim en op suppport'dır.
şerefsiz bir sup herosudur. adc oynandığı görülmüştür. yakalarsa ultisiyle sizi hapseder , tek vuruşla ultilerin çoğunu fail eder. range i yüksektir.
Freelerdedir kendisi. birçok ezik bilmediği halde free olduğu için almaktadır bu heroyu. olan adc lere oluyor.
kolay hero eziklerin oynayacağı op türden master yi, kısacası thresh oynayan insan eziktir.
tristana ile iyi giden hero champ. neyse artık.
gang için arkadan dolanan çakal lee sin önce q ile tutulur, yanına gidip ulti açılır. önce ön duvara e ile vurdurulup ardından tristana ile arka duvara çarptırılır. lee sin ölmüştür.
oyunu bıraktım kahkaha atmaya başladım lan. acıdım adama.
gang için arkadan dolanan çakal lee sin önce q ile tutulur, yanına gidip ulti açılır. önce ön duvara e ile vurdurulup ardından tristana ile arka duvara çarptırılır. lee sin ölmüştür.
oyunu bıraktım kahkaha atmaya başladım lan. acıdım adama.
başka bir çekme ananı bacını şampiyonudur. oyunu çok iyi çevirebilir.
benim zincir meleğim olan hero.
oynarken adamı mest eder istersen tank çık istersen atack ağırlıklı her adam çekişin ve ultisi ile evde hayvan gibi böğürüyorum.
en az 2 kişi varsa ulti atılır efendim bazı andavallar tek kişiye ulti atıyor. tf başlatmak için önce yere fener atılır sonrasında itina ile q atılıp çekmeden tekrardan q aktif hale getirilir tabi sonrasında hemen ulti atılır takım arkadaşlarınızdan birisi fener yardımı ile yanınıza gelir 2 kişi avucunuzda kalır. hemen sonrasında e atılır duvara çarpıtılır sonrasında onlar ölüdür efendim kesin.
seviyorum seni sanal aşkım, zincirini fenerini seviyorum.
yazar notu: allah belanı versin lee sin.
oynarken adamı mest eder istersen tank çık istersen atack ağırlıklı her adam çekişin ve ultisi ile evde hayvan gibi böğürüyorum.
en az 2 kişi varsa ulti atılır efendim bazı andavallar tek kişiye ulti atıyor. tf başlatmak için önce yere fener atılır sonrasında itina ile q atılıp çekmeden tekrardan q aktif hale getirilir tabi sonrasında hemen ulti atılır takım arkadaşlarınızdan birisi fener yardımı ile yanınıza gelir 2 kişi avucunuzda kalır. hemen sonrasında e atılır duvara çarpıtılır sonrasında onlar ölüdür efendim kesin.
seviyorum seni sanal aşkım, zincirini fenerini seviyorum.
yazar notu: allah belanı versin lee sin.
Cooldown tank sampiyonudur. Qsunun cooldown i 3snyeye kadar dusebilmektedir. (rakibi tutturdugunuz zaman. )
Dagin sureti(en son hali)
Kesif tasi.
Ruh gomlegi.
Zeke sancagi(veya tanky bir item donmus yurek)
Randuin aalameti
Ayakkabi olarak gezgin cizmesi.
Not:ruhlarin hepsini toplayin. Gerektiginde fener kullanin.
Dagin sureti(en son hali)
Kesif tasi.
Ruh gomlegi.
Zeke sancagi(veya tanky bir item donmus yurek)
Randuin aalameti
Ayakkabi olarak gezgin cizmesi.
Not:ruhlarin hepsini toplayin. Gerektiginde fener kullanin.
mobil özelliğe sahip popileritesi yüksek destek şampiyonudur. yetenek atışlarınızın ne kadar iyi olduğunu ölçebilirsiniz.
attığı fenerin işlevini bilmeyen noob adcler.
statik ebediyle fena bir şey oluyor. zaten e nin pasifini okuyun. kırmızıdayken çakınca... uf uf. riven e iki attım. yerinde olmak istemezdim fena. tris e nerdeyse tek atıyordum.
Edit: tek bile atılırdı kalkan açmasa.
Edit: tek bile atılırdı kalkan açmasa.
an itibariyle şampiyonlar şampiyonu kostümü mağazadadır.
bir blitzcrank değildir.
tavsiye ve inceden taşak geçme üzerine edit: ismi karmaşık kardeşim napayım. üzerime gelmeyin artık amk banlıyolar zaten ahir ömrümde bir kere bile derecelide alamadım
tavsiye ve inceden taşak geçme üzerine edit: ismi karmaşık kardeşim napayım. üzerime gelmeyin artık amk banlıyolar zaten ahir ömrümde bir kere bile derecelide alamadım
güçlü ve her ihtiyaca karşılık veren.
en çok tercih edilen support karakter.
leona ve Blitzcrank'in counteri.
en çok tercih edilen support karakter.
leona ve Blitzcrank'in counteri.
oynamasını bilmeyenin hiç bulaşmaması gereken şampiyondur. illa ki support oynayacağım diyorsanız ve treshi de bilmiyorsanız sona falan alın ama treshe bulaşmayın.
bi ara çok cs tireş e kutu mutu açtık ama bugün alınca o kadar bi numarası yokmuş gibi geldi. ama dursun yine.
Dün oynadığım meleğim..
Şampiyonlar şampiyonu kostümü ile oynamak ayrı bir zevk kurban olurum ben buna. Tek rakibi annie oda nuke attığı heronun ölmesinden kaynaklanıyor. Q yu kaçırınca çıkardığı oweoeee sesi beni benden alıyor. Oys.
Şampiyonlar şampiyonu kostümü ile oynamak ayrı bir zevk kurban olurum ben buna. Tek rakibi annie oda nuke attığı heronun ölmesinden kaynaklanıyor. Q yu kaçırınca çıkardığı oweoeee sesi beni benden alıyor. Oys.
counteri annie ve morgana olan sup herosu. karşıda normal seviyede oynayan morgana bile olsa çok farkediyor. ayrıca alistar da counterliyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar