bugün
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- fıstık gibi kızın ter kokması5
- trakyalı kadın isimleri4
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi3
- tencent hy33
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu5
- karşı cinste hayran olunan özellik2
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler16
- geceye bir şarkı bırak3
- karadedeler olayı5
- moskova da robot kuryeye hallenen türkler3
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- şimdiki aklım olsa2
- kiraz cicegi kolonyasi45
- meyveli soda içen erkek7
- ateist6
- ışık hızı2
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- amedspor forması hediye eden sevgili3
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- anın görüntüsü12
- lens takacaklara tavsiyeler2
- evlenmek için para biriktirmek2
- ahmet telli6
- örgüt mensubu5
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- ayna4
- amedspor10
- romantizm vs realizm2
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- messi vs maradona7
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- chp de 7 il başkanının görevden alınması4
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- y kuşağı3
- 2026 dünya kupası30
- belçika galibiyetine 50 tl basmak3
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- otomatik portakalda bilinmeyen kelimeler2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- fransızca3
- mehmet okuyan12
- allah5
- keşke arkadaşım olsaydı dedirten roman karakteri2
- kim kimin fakesi10
peaky blinders dizisinin karizma karakteri, kardeşleri de ondan geriye kalmaz. Bir de bu isimde yazar varmış. Evet.
(bkz: cillian murphy)
(bkz: cillian murphy)
Thomas Fookin Shelby.
görsel
Ben bittim.
Ben bittim.
görsel
“Hızlı kadınlar ve yavaş atlar hayatını mahveder.”
“Hızlı kadınlar ve yavaş atlar hayatını mahveder.”
Bu kurgusal karakter yüzünden kim bilir kaç liseli sigaraya başladı.
Gördüğü her şeye sahip olmaya çalışan (ve genellikle olabilen), güç takıntılı, etiksiz davar. Herkesi kullanıyor.
Bir de bütün bu yaptıklarına dünya savaşını bahane ediyor. Bi senin başından kötü şeyler geçti savaşta çünkü.
Bir de bütün bu yaptıklarına dünya savaşını bahane ediyor. Bi senin başından kötü şeyler geçti savaşta çünkü.
Dizinin 1. Sezonunu yeni bitirmiş biri olarak konuşuyorum, belirteyim. Senaristlerin oluşturmaya çalıştığı karakteri anladım, thomas shelby'nin her hareketi, her konuşması, diğer karakterleri manipüle edişleri belli bir çerçeveye oturuyor. Nitekim oturmalı da, nihayetinde kendisi bir lider ve elbette liderlerin niteliklerini taşıyacak. Fakat...
Fakat kendisi ve çevresi üzerinde bu derece hakimiyet kurabilen, hayatlarına müdahale edebilen ve bu otoritesini de kabul ettirebilmiş bir kişinin; daha önce hiç görmediği, kasabaya yeni gelen ve bulunduğu ortama aykırı duracak kadar güzel ve genç bir kızı detaylıca araştırmamasına, en azından peşine iki adam takıp da takip ettirmemesine şaşıyorum arkadaş.
Thomas en gizli kalması gereken sırlarını dahi paylaşacak kadar yakın bulduğu bir kişiye nasıl olur da kendinden beklenmeyecek derecede dikkatsiz ve temkinsiz bir şekilde yaklaşabiliyor anlamıyorum. Sanırım senaristler bunu "aşkın gözü kördür"e bağlamak istemiş ancak doğrusunu söylemek gerekirse pek elle tutulur bir hareket değil bu.
Kız her hafta müzeye gidip raporlar sunuyor ama thomas'ın ruhu bile duymuyor he? Hadi oradan be..
(bkz: atom fiziğine de senaristliğe de lanet olsun)
Fakat kendisi ve çevresi üzerinde bu derece hakimiyet kurabilen, hayatlarına müdahale edebilen ve bu otoritesini de kabul ettirebilmiş bir kişinin; daha önce hiç görmediği, kasabaya yeni gelen ve bulunduğu ortama aykırı duracak kadar güzel ve genç bir kızı detaylıca araştırmamasına, en azından peşine iki adam takıp da takip ettirmemesine şaşıyorum arkadaş.
Thomas en gizli kalması gereken sırlarını dahi paylaşacak kadar yakın bulduğu bir kişiye nasıl olur da kendinden beklenmeyecek derecede dikkatsiz ve temkinsiz bir şekilde yaklaşabiliyor anlamıyorum. Sanırım senaristler bunu "aşkın gözü kördür"e bağlamak istemiş ancak doğrusunu söylemek gerekirse pek elle tutulur bir hareket değil bu.
Kız her hafta müzeye gidip raporlar sunuyor ama thomas'ın ruhu bile duymuyor he? Hadi oradan be..
(bkz: atom fiziğine de senaristliğe de lanet olsun)
peaky blinders dizisinin aşırı derecede karizmatik karakteri. lakin kendisine çokta özenmemek gerekir insanı alkole sigaraya fazlasıyla meylettirir.
grace e olan aşkını unutmasa da başka hatunlarla yatmak gibi de kötü huyları vardır. aforizma niteliğinde sözleri de vardır bu deli adamın.
örn:
“herkes fahişedir, grace. kendimizin farklı kısımlarını satarız yalnızca.”
“bugüne kadar anlamadığım şey.. eğer çoktan ölmüşsen, özgürsündür.”
grace e olan aşkını unutmasa da başka hatunlarla yatmak gibi de kötü huyları vardır. aforizma niteliğinde sözleri de vardır bu deli adamın.
örn:
“herkes fahişedir, grace. kendimizin farklı kısımlarını satarız yalnızca.”
“bugüne kadar anlamadığım şey.. eğer çoktan ölmüşsen, özgürsündür.”
kavaga yok amk repliği ile aklıma kazınan karizma adam.
+35 ergenlerin özendiği, o'nun gibi giyinip sigara içtiği karakter.
Edit: bir tanesi sözlükte.
Edit: bir tanesi sözlükte.
Efsane bir karakter sürekli editleri karşıma çıkıyor.inanılmaz karizma,ses tonu da muhteşem.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar