bugün
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi9
- romanya52
- almanya18
- türkiye21
- nikola tesla'nın kürt olması4
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- rapçilerin dümenden kavga etmesi3
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- fatma betül sayan kaya39
- borsada 2 milyar kazanan bir kişi eleştirmek3
- mehdinin en sevdiği balık7
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir15
- 28 eylül 2026 emniyette iş bırakma eylemi3
- dünya61
- hırsız ekremi eleştirmeyip borsacıyı eleştirmek5
- gilded bayan yazare5
- heyt bea'nın gizli yeni partili çıkması4
- ikinci el çamaşır makinesi2
- yaptığı çomarlık eleştirilince agresifleşen çomar5
- silvermist nickli yazarın gizli ülkücü olması2
- sözlükteki anlık online sayısı5
- italya5
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- anın görüntüsü32
- yarın iş var4
- ermeni rum soykırımını inkar etmek15
- amerika birleşik devletleri31
- japonya3
- taşak ağrısı diye rapor alıp patrona yollamak5
- fatma betül sayan kaya'nın yeni partili çıkması3
- hiçbir şeyin sarmaması5
- yarın türkiye mi kazanır italya mı2
- kerhaneciye domuz kemiği atmak3
- sağanak yağmur2
- mehdi'nin birader olması2
- hindistan4
- mehdi almanyadan bize ne getirecek2
- kılıçdaroğlu'nun berhan şimşek le yan yana gelmesi2
- ittihad ı islam2
- ismet mehdi ve birader başlıkları2
- siccin3
- kemaliklerle ekonomi tartışmak5
- patroniçenin göte vurarak iyi tatiller demesi3
- güne bir nostaljik şarkı bırak ulen9
- pakistan5
- düğün yaptığını korna çalarak herkese duyuran tip5
- patroniçesinin önünde yere kalem atan erkek2
- ne yapsam iyi olur9
- 27 eylül 2026 meteoroloji sarı kod uyarısı4
- atatürk kemalist değildir yalanı3
3. nesil yazarımız. hoşgelmiş sefalar getirmiş.
şu ana dek oldukça az entry girmiş az ve öz entry girmesini de becerebilmesini umduğum 3. nesil yazar.
gerçek hayatta tanıdığım ender sözlük yazarlarından olan thexecutive * sene başında sadece haftasonları dışarı çıkıcam derken bi bakmışızdır dışarı çıkmamayı bırakınız derslere girmek yerine yurda gitmeyi seçmeye başlamıştır. pek bi has, pek bi komik, pek bi canayakın kişiliktir. ayrıca, polodan aşağısını giymez, beğenmez. böyle de tiki concondur.
sevgili kişimin hayat arkadaşı *, sessiz sakin görünen manyak insan. okulda gördükçe ismini haykırmama büyüklükle karşılık vermektedir. kendisi ayrıca iyi bir gammazdır, telefonda yandan bağırarak ispiyonculuk yapmaktadır. bu huyu ile takdirimi kazanmıştır. şişman olmasa da benim kadar oburdur, oburluk bir yana ağzının tadını bilmektedir ve kendisi bilmese bile bana çiğ köfte sözü vardır *. insanın hayatında thexecutive gibilerinin bulunması gerekir. *
#1440589 ve #1504651 nolu entrylerinden anla$ılabilecegi üzere oda arkada$ı olan beholderrdan çok etkilenip, hobileri arasına sylviaplathhle dalga geçmeyi de eklemi$tir. oysaki ellerimlen yaptığım tatlıları gönderiyorum bu herife. ama nankördür hala ısrarla bana iftira atmaktadır. pijamalarıyla okula gelen kendisidir.* oda arkadaşı olan beholderr danasıyla birlikte okula te$rif etmezler, sabah 8.30da okulda olan hatuna uykucu der. * kamyonuma sponsor olmasını talep etmekteyim. * *ama yine de severiz, sayarız o ayrı.
(bkz: abimsin)
(bkz: abimsin)
okulu ağustosta bitecek olan insan. tobb etünün medaar-ı iftaharı. bütün odalar ve borsalar seninle gurur duyuyor.
(#1563613) iade-i cevap entry girmekten en çok zevk aldığım insan. ama istihbaratı yanlı$ almıştır, kamuoyunu yalan yanlı$ bilgilendirmektedir. burdan kendisine sesleniyorum: manhattan için iftar vakti olduğunda beni hatırla. *
b*k hem de en akademiğinden
(bkz: tarih dı$ında aa dersi olmamak)
edit: amerikaya gittiğimi öğrenince nolur gonvers getir bana diye yalvaracağ olan adam. *
b*k hem de en akademiğinden
(bkz: tarih dı$ında aa dersi olmamak)
edit: amerikaya gittiğimi öğrenince nolur gonvers getir bana diye yalvaracağ olan adam. *
geçen seneden tanıdığım, bu sene oda arkadaşım olan değerli şahsiyet aynı zamanda kendisine gardaşım * da diyebilirim **. kendisi benimle uğraşmayı sever birazcık. ne kadar değer verirsen ver bu adama yetmez diyebileceğin insanlardandır kendileri. ayrıca hala fm2007 hastalığından kurtulamadığını düşünüyorum.
kendisini merak ettiğim user. beholderr in dediği gibi kendisine ulaşmak imkansız.
(bkz: nerdesin len)
(bkz: nerdesin len)
kendisine mühim insan süsü vermeye çalissa da tüm çabasi beni kübaya göndermek üzerinedir.
özledim kız seni sanırım deyip beni $a$irtan, çok pek çok özlenen uuser.
özledim kız seni sanırım deyip beni $a$irtan, çok pek çok özlenen uuser.
çaylaklık döneminde başka sözlüklerden kendisine ait olmayan tanımları kopyalayıp yapıştırmış yazardır.
noluyor lan, bişiler kaçırmışım ben bu adamla ilgili demek istiyorum. çaylak olmuş, bişiler silinmiş ama haberimiz yok, dur bakalım çıkar yakında meydana. zaten anlatacakları da varmış, hanimiş hanimiş??
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar