bugün
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması4
- devletin bekası3
- güne başlarken3
- acı gerçekler16
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin36
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- rte denince akla gelen seyler3
- üniversite sınavı kaldırılmalıdır10
- sabah alarm çaldığı anda hissedilenler2
- kale3112'deki kale hangi kale10
- arda güler7
- cedidacer3
- buz gibi bira8
- demir çelik5
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız16
- sözlükte flört etmemek9
- en iyi pizza içeriği10
- sabahları nefret edilen şeyler9
- en lezzetli balık24
- sözlük kızlarının küfürbaz olması6
- bursa6
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- sıcak şarap4
- karşı cinsteki en itici özellik16
- ecevit denince akla gelen şeyler2
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- 0 0 714
- köy9
- arkadaşlar lütfen4
- gece vardiyası3
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog8
- anın görüntüsü22
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- devlet adına çalışıp geçmişin temizlenmesi4
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- gece tostu4
- en enayi huyunuz4
- gammazlar göreve8
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- paradox interactive3
- sözlükte aile kurmak8
- şi ve trump'ın ticaret anlaşması2
- babybombshell2
- hünkar beğendi vs alinazik9
- ağlamak7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği37
- motorla kaza yapan kadın7
- zendaya4
- dünyanın en kötü hissi3
türkiye'deki ismi ah mary vah mary olan 1998 yapımı Bobby & Peter Farrelly filmdir. Cameron Diaz ve matt dilon başrolleri paylaşmıştır.
başrollerinde cameron diaz, matt dillon ve ben stiller' ın oynadıkları 1998 yapımı romantik komedi. türünün en eğlenceli örneklerinden biridir.
ayrıntılı bilgi:
http://www.imdb.com/title/tt0129387/
ayrıntılı bilgi:
http://www.imdb.com/title/tt0129387/
bir kızın erkeklerle bu tür filmlere gitmesinin en büyük hatalardan biri olabileceğini öğreten film.
(bkz: jöle)
98 yılında gösterime giren , o zamanlar için gerçekten komik olan , şimdilerde benzeri olsa güldermeyecek olan klasik amerikan komedi filmi.
türkiyede vizyona girdiği ismi hızlı bir şekilde söylenmeye çalışıldığı zaman "ah veri mah veri" şeklinde telaffuz edilmesi muhtemel hollywood filmi.
başrollerinde cameron diaz ve ben stiller in oynadığı pek bi eğlenceli film. türkçe ye ah mary vah mary olarak çevrilmiştir.
gülmekten ağlatan filmler katagorisinde 1 numaraya yerleşmiştir.
Ben Stiller in fermuara sıkıştırma sahnesinin olduğu klasik amerikan komedisi.
sevgiliyle izlendiğinde ayrı bir komik hal alan ve ben stiller in iyi bir performans sergilediği komedi filmi. türkiye 'de adı ah mary vah mary olarak uyarlanmıştı. ne alakaysa..
(bkz: there s something about mary)
spermden jole yapan filmcik.
gelmiş geçmiş en komik filmler listemde zirveyi zorlayanlardandır.Filmde ise mat dillon'ın oynadığı pat healy karakteri favorimdir.ayrıca Bu filmde cameron diaz'a aşık olmayanın biyolojik olarak erkek olabileceğine inananam.
fermuar sahnesi gülmekten öldürecek derecede risklidir.
dün akşam tnt'de yayınlanmış ve gösterim yılı olan 98-99 yıllarına insanı şöyle bir almış götürmüştür. ayrıca cameron diaz'ın aradan geçen yıllar boyunca ne kadar çökmüş olduğunu bu filmden sonra anladım. ne kadar da çıtırmış vakti zamanında.
çok düşünmeden ve aniden verilen kararların insanların başlarına neler açabileceğini komik bir dille anlatan bir film. hoş vakit geçirmek, kafa dağıtmak için izlenebilebilir. türkiye'de şıpsevdi adıyla çevrilmiştir.
cameron diaz'in sanki kendi dogal halini sergiliyormuscasina cok guzel oynadigi film.
filmin sonundaki video klip icin:
http://www.youtube.com/watch?v=kjzSIGt74T0
filmin sonundaki video klip icin:
http://www.youtube.com/watch?v=kjzSIGt74T0
80 kuşağının the hangover'ı.
ilk aşk adamı hasta eder, madara eder, süründürür, unutulmaz ama o ilk aşktır dedirten film.
Son zamanlarda ki çoğu komedi filmine taş çıkartır cinsten. Kurgusu öyle yerinde ki klişeye hiç yer verilmemiş filmde. Yalnız burada ki klişe mizah anlayışının yoğrulma şeklinden sebep. Konusu da hayli eğlenceli olunca fena sarıyor film. Bunların yanı sıra sahnelerinin kahkaha attırma düzeyi çok yüksek. 4-5 tane sahne hala aklımda hele ki jöle sahnesi çok meşhurdur.
Ben Stiller ve Cameron Diaz hakkını vermişler. Ben Stiller zaten Steve Carell ile birlikte en sevdiğim aktörden biridir. Mutlaka izlemeniz gereken bir film olduğunu düşünüyorum. Hele ki arkadaş sayınız 2-3 diye artarsa tadından yenmez..
Ben Stiller ve Cameron Diaz hakkını vermişler. Ben Stiller zaten Steve Carell ile birlikte en sevdiğim aktörden biridir. Mutlaka izlemeniz gereken bir film olduğunu düşünüyorum. Hele ki arkadaş sayınız 2-3 diye artarsa tadından yenmez..
yılların eskitemediği efsane komedi filmi.
Lan hepimizi lise yıllarına götürüp götürüp getirmeyen filmdir.
tam 25 yıllık bir film.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar