bugün
- karı kıza para yedirir misiniz16
- kadınların piç erkek tercihi15
- şişman kızların çok neşeli olması5
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği11
- seksli rüyalar görmek6
- osururken götten alev çıkması12
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı4
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- drone uçurmanın neredeyse imkansız hale gelmesi4
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- evlenilmeyecek kız tipi11
- en çok hoşa giden doğa olayı9
- elle yemek yemek4
- 9 temmuz 2026 süper lig fikstür çekimi2
- besle kargayı4
- çöp yanında kitap bulma ilmi3
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- türk ekonimisi harika5
- çocuksu barbarlığı dayakla düzeltmek5
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak2
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- şişman kız vardı yuzır ne oldu ona2
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- yön duygusuna sahip olmamak10
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- telefonun aşırı ısınması7
- güne azerbaycan türkçesi bir şarkı bırak3
- zayıf erkeklerin agresif olması2
- erkeklerin çok açık giyinmeye başlaması4
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- sözlüğün embesillerle dolu olması5
- bir insanın neden flört etmediği üzerine5
- karımın maaşına dokunmam diyen erkeğin kalmaması2
- baş ağrısını geçiren ilginç tedaviler5
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- cemaat evinde maklube yememiş insan4
- kötü bir insan olmak5
- 7 temmuz 20262
- sersem herif11
- avustralya2
- elle yiyip şişeden içenler2
- araplar bilimde ileriydi kanka2
- uysalyakoben kim yahu2
- zihni göktay13
entry'ler (262)
sözlerini dinlemeden bile şarkıdaki aşkı insana müziğiyle yaşatabilen müthiş bi anathema şarkısı.
onu görmek canını ne kadar acıtsa da ondan bi haber almanın verdiği mutluluğu anlatan, harika bir ilhan şeşen şarkısı.
zannetmekle kalan yazardır.
önce müziği alır götürür insanı, sonra nihayet sözleri dinleyebilirsin.o sözler morrissey'in eşsiz yorumuyla seni şarkının içindeki aşka sürükler.sen de aşık olursun.sen de karşılık bulamazsın. sen de acı çekersin.sen de ağlarsın.
dinlemeyi sever ama konuşmayı daha çok sever. burada yazılanların aksine hayatımda tanıdığım en bencil insandır kendisi * ama herşeye rağmen kendini sevdirmesini bilir.
'şu an aklımda başkası var, o olmazsa sana dönerim' demek. her ihtimale karşı yedekte bulundurma cümlesi.*
sizi çok sevdim amca!
size baba diyebilir miyim?
size baba diyebilir miyim?
önce ağlarsın, sonra aklın başına gelir, ne yapıyorum ben dersin. insanın bi şeyleri anlaması için belki de gereklidir saçmalamak?
çok kaliteli müzik yapmasına karşın dinlemezsek ölmeyeceğimiz bir grubun yerli hayran sitesi.
sürekli şiirler yazarak sevdiği insanları bunaltma kabiliyetine sahip boğucu insanlar. kimi zaman komik de oluyorlar.. bu kadar duygusal olunmaz ki dedirtir.
sözlüğü açıp üye girişi yaparken, sağ tarafta çıkan balık, tarla, ot, çiçek gibi anlamlı resimlerdir. az önce kardeşime turuncu bir japon balığı, bana ise tarladaki bir kız çocuğu denk geldi. * güzel bir uygulama, ufkumuz açıldı sözlüğe girerken.
dergi kapaklarında, dersane duvarlarında, verilen ek yayınlarda, sanatçı veya bilim adamı resimleri ile hayat hikayeleri ayrıca atatürk ile ilgili yazılar yer alır. apaydın bir ilim irfan yuvasıdır. *
en az seni seviyorum demek kadar zordur söyleyememek. kağıtlara farklı yazı tipleriyle onun adını yazmaktır, sonra o kağıtları parçalayıp çöpe atmaktır.
ya da kişi peltek filandır...şeni şeviyorum ya da teni teviyoyum der.
ya da kişi peltek filandır...şeni şeviyorum ya da teni teviyoyum der.
galilei'nin bir öğrencisiyle çalışırken, galilei ile mektuplaşmaya başlamış ve ölümünden birkaç hafta önce kendisiyle görüşmüştür. bu sayede galilei ölünce onun makamına geçirilmiştir.
ben mevlana değilim, adam ol öyle gel, ne olursan ol git, ne bok olursan ol bi bok ol gibi şekillerde uyarlansa da anlamlı bir sözdür.
ikinci bölümü olmasa bi cacık olmayacak film. ilk bölümden sonra eve gitmeyi bile düşünmüştüm, büyük bir hayal kırıklığı ile... sıkım sıkım sıkıldım ama ikinci bölüm için değermiş. jaz klübündeki sahne ve harry ile geçenler en iyi noktalar. ama tobey maguire de bir performans düşüklüğü var sanki...
rıfat ılgaz'a ait bir öykü kitabı. okumadıysanız pek bir şey kaçırmadınız...
lozan'da bir milli maç olsaydı, binlerce türk oradaydı...milliyetçi sloganlarla tribünler inlerdi. doğu perinçek gitti, lozan'daki hakimin önüne 90 kilo belge koydu, soykırım iddialarıyla tek başına boğuştu. işte milliyetçilik budur..yoksa kahrolsun komünistler değil. binlerce türk, lozan sokaklarında asıl şimdi lazımdı. vakur bir gösteri için...perinçek'e şükran ve teşşekürler.
rauf tamer
rauf tamer