bugün
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi11
- ctrlx'in ayakları8
- iri kıyım kadın çekiciliği5
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları12
- rafadan yumurta kaç dk olmalı12
- 23 yaş4
- trump necla ablayı ziyaret edecek mi5
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır11
- yunanistan dışişleri bakanının karşılanmaması4
- psikoloji bilim midir6
- trump'ın tr'ye 5 f35 vereceğiz açıklaması5
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık6
- yazarların mezun olduğu okullar8
- erdoğan ın dünya lideri olması5
- reisin tam bir reis olması4
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- lionel messi5
- ankara da nato zirvesi6
- erkek sünneti yasaklansın kampanyası2
- trump'ın netanyahu'dan çekinmesi3
- dövmesi olan erkek9
- sözlükten bir erkekle başbaşa buluşmuş erkek4
- 7 temmuz 2026 erdoğan trump basın açıklaması3
- elleri bomboş yazarlar veritabanı3
- beni neden fake saniyorsun sözlük3
- uzun zamandır çaylak olmamak4
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- tuvalet atıkları bile abd'ye götürülecek5
- yoğurt11
- dile dolanan saçma şarkılar3
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak8
- rakının ülseri geçirmesi5
- ulu sizi nasıl hissettiriyor3
- günün şiiri24
- istanbul da yaşamanın imkansız hale gelmesi5
- emekliler emekliyor mu2
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- öbür sözlük5
- mony tontana11
- saraca finch house21
- velvet'in güzel ve çekici bir kadın olması2
- erdoğan'ın trump'ı havaalanında karşılaması3
- bik bik'in ayaklarıyla ezdiği üzümden içmek3
- velvet31
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı5
- hayata direnmek5
- kol saati takmanın anlamsızlığı5
- elin bir başka kadının eline değmesi4
entry'ler (262)
sözlerini dinlemeden bile şarkıdaki aşkı insana müziğiyle yaşatabilen müthiş bi anathema şarkısı.
onu görmek canını ne kadar acıtsa da ondan bi haber almanın verdiği mutluluğu anlatan, harika bir ilhan şeşen şarkısı.
zannetmekle kalan yazardır.
önce müziği alır götürür insanı, sonra nihayet sözleri dinleyebilirsin.o sözler morrissey'in eşsiz yorumuyla seni şarkının içindeki aşka sürükler.sen de aşık olursun.sen de karşılık bulamazsın. sen de acı çekersin.sen de ağlarsın.
dinlemeyi sever ama konuşmayı daha çok sever. burada yazılanların aksine hayatımda tanıdığım en bencil insandır kendisi * ama herşeye rağmen kendini sevdirmesini bilir.
'şu an aklımda başkası var, o olmazsa sana dönerim' demek. her ihtimale karşı yedekte bulundurma cümlesi.*
sizi çok sevdim amca!
size baba diyebilir miyim?
size baba diyebilir miyim?
önce ağlarsın, sonra aklın başına gelir, ne yapıyorum ben dersin. insanın bi şeyleri anlaması için belki de gereklidir saçmalamak?
çok kaliteli müzik yapmasına karşın dinlemezsek ölmeyeceğimiz bir grubun yerli hayran sitesi.
sürekli şiirler yazarak sevdiği insanları bunaltma kabiliyetine sahip boğucu insanlar. kimi zaman komik de oluyorlar.. bu kadar duygusal olunmaz ki dedirtir.
sözlüğü açıp üye girişi yaparken, sağ tarafta çıkan balık, tarla, ot, çiçek gibi anlamlı resimlerdir. az önce kardeşime turuncu bir japon balığı, bana ise tarladaki bir kız çocuğu denk geldi. * güzel bir uygulama, ufkumuz açıldı sözlüğe girerken.
dergi kapaklarında, dersane duvarlarında, verilen ek yayınlarda, sanatçı veya bilim adamı resimleri ile hayat hikayeleri ayrıca atatürk ile ilgili yazılar yer alır. apaydın bir ilim irfan yuvasıdır. *
en az seni seviyorum demek kadar zordur söyleyememek. kağıtlara farklı yazı tipleriyle onun adını yazmaktır, sonra o kağıtları parçalayıp çöpe atmaktır.
ya da kişi peltek filandır...şeni şeviyorum ya da teni teviyoyum der.
ya da kişi peltek filandır...şeni şeviyorum ya da teni teviyoyum der.
galilei'nin bir öğrencisiyle çalışırken, galilei ile mektuplaşmaya başlamış ve ölümünden birkaç hafta önce kendisiyle görüşmüştür. bu sayede galilei ölünce onun makamına geçirilmiştir.
ben mevlana değilim, adam ol öyle gel, ne olursan ol git, ne bok olursan ol bi bok ol gibi şekillerde uyarlansa da anlamlı bir sözdür.
ikinci bölümü olmasa bi cacık olmayacak film. ilk bölümden sonra eve gitmeyi bile düşünmüştüm, büyük bir hayal kırıklığı ile... sıkım sıkım sıkıldım ama ikinci bölüm için değermiş. jaz klübündeki sahne ve harry ile geçenler en iyi noktalar. ama tobey maguire de bir performans düşüklüğü var sanki...
rıfat ılgaz'a ait bir öykü kitabı. okumadıysanız pek bir şey kaçırmadınız...
lozan'da bir milli maç olsaydı, binlerce türk oradaydı...milliyetçi sloganlarla tribünler inlerdi. doğu perinçek gitti, lozan'daki hakimin önüne 90 kilo belge koydu, soykırım iddialarıyla tek başına boğuştu. işte milliyetçilik budur..yoksa kahrolsun komünistler değil. binlerce türk, lozan sokaklarında asıl şimdi lazımdı. vakur bir gösteri için...perinçek'e şükran ve teşşekürler.
rauf tamer
rauf tamer