bugün
- sinsice kavga izleyen yazarlar6
- true'yi eskorta emanet etmek8
- yeni parti31
- tai lung6
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- tepenin gözleri filmindeki seks sahnesi3
- sarhoş olunan gecenin sabahında hissedilenler6
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı3
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz6
- kasiyer kıza nasıl açılırım20
- pompacı kıza nasıl açılınır8
- tarihin en başarılı sporcusu4
- benzetildiğiniz ünlü10
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu3
- insan olmaya ceyrek kala18
- adnan oktar9
- yeni parti'nin logosu4
- namazında niyazında erkek3
- nasıl gidiyor hayat6
- topluma nasıl faydalı olunur3
- rakı tokuşturan tipler5
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- dünyaya nur gelecek2
- goku vs sarı şeker2
- hırt10
- hastane randevusu4
- cumhuriyet halk partisi16
- ronaldo vs messi2
- chp nin camileri ahır yapması4
- bik bik sözlüğün kraliçesidir4
- manyak bey birader ne yapıyor sorusu2
- opel rekord2
- kuteybe bin muslim2
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- barış yarkadaş8
- özlü söz3
- güne bir soru bırak5
- enayimiknatisii4
- bu mudur yani2
- cimer şikayetine sayın cbaşkanım diye başlamak3
- diamond bosphorus6
- true ahlaksızlığı6
- dem parti'nin chp den daha büyük olması3
- duş öncesi makyaj yapmak2
- irmik helvası5
- kabak yemeği vs hamburger14
- hayatın öğrettiği şeyler5
- nervio28
- güne bir şarkı bırak5
- un certain regard3
daha cok yazmasini diledigim, kisitli sayidaki entrylerini bile okumaktan keyif aldigim 5. nesil yazar. *
hayatımda izlediğim en sağlam gerilim filmlerden birini , belki de başlı başına o olayı kendisine nick olarak seçmiş zat.
(bkz: the texas chainsaw massacre)
salak bir oyunda tanıştığım şeker insan. çok sarıyor, takip etmek lazım.
nick ini aynı adlı filmden almış beşinci nesil yazardır.
belli ki dost ve sevecen bir yazar. sağ olsunlar kendileri.
matematik derslerimiz degil sınavlarımız kesisecek olan yazar. ne kadar zirve olur bilemiyorum. (#4092243)
gecenin bir yarısı canı sıkılıp yağlı saçlarımla dalga gecen yazardır. o kadar dokundu ki gittim saçımı yıkadım ayağım kaydı düştüm, hepsi onun yüzünden. yani bu kadar rencide edilmez ki insan *
aynı zamanda geyikde sınır tanımadığını keşfetmiş bulunmaktayım. üstelik proglamlamış kendini uykuyu çıkarmış aradan ne yapıyor nasıl dayanıyor bilemiyorum. yazdığı başlıkları günün saatine göre seçmesi ayrı bir güzelik. *
aynı zamanda geyikde sınır tanımadığını keşfetmiş bulunmaktayım. üstelik proglamlamış kendini uykuyu çıkarmış aradan ne yapıyor nasıl dayanıyor bilemiyorum. yazdığı başlıkları günün saatine göre seçmesi ayrı bir güzelik. *
sos kültürü gelişmiş insan o kadar gelişmiş ki sabah sabah ranch sos, ballı hardal... gidiyo hadi bakalım. ama insaf daha bakkallar bile açılmadı burada.
gerçekten de karmasındaki gibi (enerjik) olan yazar. kendilerini gece 4-5 arası da rahatlıkla online görebilirsiniz. *
dindaşım, adaşım (ikinci adım fırat benim. ne kadar kötü deil mi ? fatih fırat ehaha) icf kardaşım.
(bkz: Carlosizm)
(bkz: Carloslara tapmak)
(bkz: Carlosizm)
(bkz: Carloslara tapmak)
yeminli tercüman, müthiş ingilizcesi ile 3 satırlık metni 30 dakikada çevirebilir. * şaka bir yana iyi ki var yazarı.
i can football oyununda tanıştığım, oyunun en ilginç vuruş stiline sahip fenomen player.extradan sözlükte 5. nesil başarılı, mütevazi falan filan bir yazar.
bir yüksek öğretim programına yerleşemeyerek bizi derinden yaralayan yazar. joelbarish'ın aksine 1 verdiğim. *
(bkz: eziq forvet)
küçükken izlediği korku filminin etkisinde kalıp tüm nicklerini aynı yapan,yakışıklı olmayıp sempatik olan kekremsi insan
muhabbetini özlediğim hoş sohbet yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar