bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz28
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- penis boyu takıntısı4
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- ya bi siktirin gidin15
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- üzülünce kime gidersiniz8
- sözlükte bile yalnız olmak10
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- sözlük çiftleştirme servisi11
- ucan tekme atan hipopotam43
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- şapka takar mısınız12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- istanbul12
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- sarapci koala hatayi13
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- akp de fon krizi tartışmaları2
- nervionun beni engellemesi10
- yemek yedikten sonra kusmak9
- sezen taş7
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- arkadaşlar buldum9
- büyük oyunu görmek9
- şükürcülük9
- kemalizmin çöküşü8
- sizce karizma mıyım13
- saçları permalı sözlük kızı10
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- düş sokağı sakinleri3
bok yolu olarak da nitelendirilir..
yıllar yıllar sonra gelen edit: Lan eğer başlıgı bu sapık açtı diye düşünüyorsanız; ben açmadım. Başlık başıma kaldı. Dini sebeplerle olmasa bile hayatımda ters ilişkiye girmedim, iğrenirim bir kere lan ben.* Sevmem yani. Kötülemeyin yeter ak.
edit2: hacı bak bu masum açıklamama rağmen kötülemeye devam ediyorsunuz. Zamanında sol framede başlığı görüp yorum yapmış bir bahtsızım. Vallahi sevmem lan ters ilişkiyi. Yuvarlasak 100 hatunla yatmışımdır, isteyen hatun da dahil hiç birine yapmadım ters işler. Kötülemeyin, üzülüyorum bak! yakarım buraları ona göre! lol
yıllar yıllar sonra gelen edit: Lan eğer başlıgı bu sapık açtı diye düşünüyorsanız; ben açmadım. Başlık başıma kaldı. Dini sebeplerle olmasa bile hayatımda ters ilişkiye girmedim, iğrenirim bir kere lan ben.* Sevmem yani. Kötülemeyin yeter ak.
edit2: hacı bak bu masum açıklamama rağmen kötülemeye devam ediyorsunuz. Zamanında sol framede başlığı görüp yorum yapmış bir bahtsızım. Vallahi sevmem lan ters ilişkiyi. Yuvarlasak 100 hatunla yatmışımdır, isteyen hatun da dahil hiç birine yapmadım ters işler. Kötülemeyin, üzülüyorum bak! yakarım buraları ona göre! lol
bekareti korudugu yonunde ongoruler vardir.
(bkz. bekaretini korumaya calisirken kicinin uzerine oturamaz hale gelen kiz modeli)
(bkz. bekaretini korumaya calisirken kicinin uzerine oturamaz hale gelen kiz modeli)
(bkz: 69)
anal seks mansına gelir. büyüklerimiz bu konuda "hak deliği varken, bok deliğini boşver" gibi bir söz kullanır.
Kadınlar için oldukça tehlikeli olabilir. Ciddi sağlık problemlerine yol açabilir.
Kadınlar için oldukça tehlikeli olabilir. Ciddi sağlık problemlerine yol açabilir.
seks yapmak - aşık olmak - hoşlanmak - tanışmak. ahanda budur ters ilişki.
önce sigara içilip sonra seks yapıldığı taktirde de elde edilebilecek durum .
dünyada yüzyüze sevişebilen tek canlı insanoğlu ya o bağlamda ters ilişki denmiş vaka.
"bu ilişki, bize ters!" denebilecek her durum...
erkek adami bozacak olan iliski turleridir.
bu hayatta güzel ve zevkli olan şeyler, ya yasaktır, ya günahtır, ya da zararlıdır zaten.
(bkz: fiili livata)
ilişkiden sonra 'ben g*tverenlerle konuşmam' diyerek tek gecelik ilişkinin ayrılma sebebi.
anal seks olarak da bilinir. ayrıca bir fıkraya da konu olmuştur:
"temel ile Fadime evlenirler ve gerdeğe girerler,fakat Temel tutturur Fadime ye illaki ters ilişkiye gireceğim diye, Fadime ne kadar olmaz dediyse de, Temel yalvara yakara ters ilişkiye girmeyi başarır.
Aradan üç gün geçmesine rağmen Temel, Fadime ile konuşmaz. En sonunda Fadime dayanamaz 'Temel bütün suç senin zorla ilişkiye sen girdin! konuşmayacak birisi varsa oda benim' der.Temelden tek bir cevap gelir:ben g.tverenler ile konuşmam."
"temel ile Fadime evlenirler ve gerdeğe girerler,fakat Temel tutturur Fadime ye illaki ters ilişkiye gireceğim diye, Fadime ne kadar olmaz dediyse de, Temel yalvara yakara ters ilişkiye girmeyi başarır.
Aradan üç gün geçmesine rağmen Temel, Fadime ile konuşmaz. En sonunda Fadime dayanamaz 'Temel bütün suç senin zorla ilişkiye sen girdin! konuşmayacak birisi varsa oda benim' der.Temelden tek bir cevap gelir:ben g.tverenler ile konuşmam."
kadının erkeği bafilemesine denmesi daha uygun olur bence. bundan daha ters ne olabilir ki?
hak yolu duruken bok yolunda ne işiniz var! denilir hatta.
ikşili.*
faşizmdir.*
bekareti korumaya çalışan hamilelik derdiyle uğraşmak istemeyen ve ilerde evleneceği kişiyi kandıran saçma salak kızların işidir. kız diyorum çünkü erkekler için hava hoştur. her konuda öyle değilmidir zaten. ama ters ilşkidede azda olsa hamile kalma ihtimali vardır. gelip o ihtimal sizi bulur. kişiden kişiye değişir ama uzak durulması gereken ilişkidir. kandırma filan olmaz hem böylece. gerçi kızımız açısındanda bakarsak toplum yobazdır o ne yapsındır mecburdur birilerini kandırmaya. yinede adı üstünde terstir.
adı üstündedir terstir.
türü bakımından farklı değerlendirilebilir.cinsel anlamda ya da kişinin yaşadığı ilişkiyle orantılı olarak göreceli cevapları barındırır.genel olarak cinsel açıdan söyleniyor,anal seksin diğer ismidir.
anal, götten.
anlaşamayan çiftlerin ilişkisidir.
(bkz: dübürden yaklaşmak)
eşcinsel erkeklerin iki seçeneğinden biri. diğeri için (bkz: oral seks)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar