bugün
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- dünüşü4
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor2
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- zengin yuzırlar2
- dünüşüyle evlenen adam2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- yunanistan29
- tekne turu14
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- şimdi mokv olacaktı2
- eğitimin anlamsızlığı3
- en son aldığınız iltifat14
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek11
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- türk ateisti3
- sözlük yazarı dövmek3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- nureddin mahmud zengi2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- irmik helvası vs un helvası18
- sabahın köründe denize girmek2
- gebze2
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- cem küçük10
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- balıkesir vs eskişehir2
- gürcistan26
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- üşüyen erkek12
- sözlükten birinden hoşlanmak3
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- ctrlx22
- gelecek partisi'nin kapanması12
- adanalı ateist10
- ketçap aromalı ruffles10
- nebiye salat ve resule itaat4
- anın görüntüsü12
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
karşılıklı oturup rakı kadehinin belini kırmak istediğim tek ünlü.
bana göre onu en iyi özetleyen şarkısı 'bugün' dür.
lafını, sozunu esirgemeyen super sempatik insandır. yaptıgı muzikse kafa acmaz kafa guzellestirir.
adamımdır kendileri. http://www.vidyotup.com/video/131959/?action=comment *
bir gün daha bitti önümde, günler gelir geçer ve antibiyotikler, kimim ben, bugün ne günlerden..
40 derece yüksek ateş... ve kıskançlık bu zayıflık anımda, bir aşkın komasında kıskançlık aktığında durmaksızın damarlarımda.
sen ilacımsın, susuz yuttuğum, bir türlü gitmeyen ne yapsam da boğazımdan... sözlerinin sahibi türkiye'nin en sanatçılarından biri.
40 derece yüksek ateş... ve kıskançlık bu zayıflık anımda, bir aşkın komasında kıskançlık aktığında durmaksızın damarlarımda.
sen ilacımsın, susuz yuttuğum, bir türlü gitmeyen ne yapsam da boğazımdan... sözlerinin sahibi türkiye'nin en sanatçılarından biri.
Referandumda evet veren Rock solistidir kendisi.
3 sene sonra seni ben giydiricem dediğimde soymak daha eğlenceli değil mi diyen robbie williamstan sonra en seksi bulduğum erkek.
bütün parasını, sigarasını tinerciye verip daha sonra muhabirden "baba sigaran var mı?"diyen sarhoş halini benimsediğimiz ünlü rock solisti.
Hazırladığı videography ile gönlümde sayısızca kez taht kuran eşsiz insan.
hadi kendi yüklediğim videoların linklerini paylaşayım da, yüzünüz gülsün. *
[https://www.youtube.com/watch?v=Z_thz27NS-4 videography1]
videography2
videography3
videography4
emeğe saygı. *
(bkz: teoman videography)
hadi kendi yüklediğim videoların linklerini paylaşayım da, yüzünüz gülsün. *
[https://www.youtube.com/watch?v=Z_thz27NS-4 videography1]
videography2
videography3
videography4
emeğe saygı. *
(bkz: teoman videography)
genelde sevmeyenin kıskançlıktan erkekler olduğunu düşündüğüm başarılı şarkıcı.
anlaşılmaz insan modeli. yine de sevilen bir insandır.
şarkısının aksine babasının öldüğü yaşı çoktan geçmiş isim. iyiki de geçmiş ve daha çok yaşasın.
magazin muhabirinin istiklal'de rastlayıp:
"Ekin Türkmen'le beraberliğiniz nasıl gidiyor?" sorusuna "dolaşıyoruz" cevabını vererek doğallıyla beni benden alan adam.
"Ekin Türkmen'le beraberliğiniz nasıl gidiyor?" sorusuna "dolaşıyoruz" cevabını vererek doğallıyla beni benden alan adam.
elitist olmadığını ispatlamış elitlerdendir kendisi.
şarkıları film gibidir..hiç bitmesini istemediğiniz film..
referandumda evet oyu veren kimse.
"teomaaaan yarraaanı yiyim" diyerek peşinde koşan, facebook'ta "referanduma hayır!" diye haykıran ergen kızların tepkisini çok merak ettim, auhauha.
"teomaaaan yarraaanı yiyim" diyerek peşinde koşan, facebook'ta "referanduma hayır!" diye haykıran ergen kızların tepkisini çok merak ettim, auhauha.
kocaeli'nde 11 eylül günü saat 21.00 de konser verecek olan sanatçı. bu sene istanbul-kayseri-izmit olmak üzere üçüncü konserini seyredeceğim kendisinin...
şarkılarında hep erotizm andıran tınılar bulunan vasat sanatçı.
şarkı sözlerinde de hep sevişmek ve vücut kelimelerini kullanmaktadır.
kar tanesine dil atacak kadar düştüğü olabiliyor bazen. *
edition: eksilere bakılırsa teoman'ın çok seveni varmış. o zaman ben gideyim diyeyim ki son albümü çıkarsın, piyasa güzel şu sıra. evet öyle yapayım.
şarkı sözlerinde de hep sevişmek ve vücut kelimelerini kullanmaktadır.
kar tanesine dil atacak kadar düştüğü olabiliyor bazen. *
edition: eksilere bakılırsa teoman'ın çok seveni varmış. o zaman ben gideyim diyeyim ki son albümü çıkarsın, piyasa güzel şu sıra. evet öyle yapayım.
Türkiyenin en iyi sanatçılarından. Şarkıları anlamlı aslında bir kulak verseniz ona alır götürür sizi buralardan.
ülkemizdeki en iyi şairlerden biridir.
her şarkısında bir hikaye anlatır gibi.genelde mutsuz biter bu hikayeler.
referanduma evet diyeceğini açıklayan sanatçıdır. iki çocuk şarkısını yaptığı erdal eren in anısına ihanet ettiğini bir anlasana çok sevinecem. açıklamasında "ak partiyi düşünerek değil, türkiye yi düşünerek evet diyorum" demiş.
bence artık düşünmese iyi olur. kenan evren i alkışlayan gençlere salak diyecek kadar cesur ve düşünceli bir insanın böyle bir pakete evet demesini hazmedemiyorum. sezen aksu evet dyeceğini açıkladığında hiç tepki vermedim. olabilir. ama teoman gibi bir isme yakıştıramadım.
acaba kenan evren i alkışlayan gençlerden pek bir farkı kaldı mı? kendi şu an kimleri alkışlıyor.
bence artık düşünmese iyi olur. kenan evren i alkışlayan gençlere salak diyecek kadar cesur ve düşünceli bir insanın böyle bir pakete evet demesini hazmedemiyorum. sezen aksu evet dyeceğini açıkladığında hiç tepki vermedim. olabilir. ama teoman gibi bir isme yakıştıramadım.
acaba kenan evren i alkışlayan gençlerden pek bir farkı kaldı mı? kendi şu an kimleri alkışlıyor.
--spoiler--
kararımı akpyi değil, anayasa değişikliğinin türkiyeye iyi geleceğini düşünerek verdim: evet!
bence şu anda yapılması gereken; eksiklik olsa da hâlihazırda elimizde olan bu paketi desteklemek. tartışmanın sadece 12 eylül üzerinden yürümesi beni rahatsız ediyor. oysa pakette daha pek çok demokratik hak mevcut. erdal eren, tabii ki 12 eylül cuntası vahşetinin simge ismi. ama o dönemin mağdurları yüz binlerce kişi, hatta artçı dalgalarıyla bütün türkiye.
--spoiler--
kararımı akpyi değil, anayasa değişikliğinin türkiyeye iyi geleceğini düşünerek verdim: evet!
bence şu anda yapılması gereken; eksiklik olsa da hâlihazırda elimizde olan bu paketi desteklemek. tartışmanın sadece 12 eylül üzerinden yürümesi beni rahatsız ediyor. oysa pakette daha pek çok demokratik hak mevcut. erdal eren, tabii ki 12 eylül cuntası vahşetinin simge ismi. ama o dönemin mağdurları yüz binlerce kişi, hatta artçı dalgalarıyla bütün türkiye.
--spoiler--
o o o nasıl bir seksapel dedittiren adam.
gerek tarzı gerek sesi gerek işi gerek o rahat tavırları.
gerek tarzı gerek sesi gerek işi gerek o rahat tavırları.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar