bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar22
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı5
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması14
- şeftali11
- mazot fiyatlarının suçlusu6
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması3
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması7
- yazarların güncel flört listesi3
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- islamda namaz yoktur35
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak5
- pestil5
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- uzun saçlı dövmeli küpeli siyah tişörtlü erkek3
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları5
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor8
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- borsa istanbul'un değer kaybetmesi2
- sözlüğün reisi kim anketi19
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- ülkü ocaklarının entelektüel alt yapısı2
- avukat kompleksi4
- borsa6
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- hayatın boka sarmaya başladığı yaş4
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- bir erkeğe iltifat etmek7
- imralı ülkü ocakları3
- anın görüntüsü22
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- tanrı olsaydi dünyadaki kötülüklere ayar verirdi9
- sulu yemek2
- sözlüğün reisi kim14
- fransa da aşırı sıcaklardan 8 bin ek ölüm3
- sevilen kıza cv yollamak5
- imparator neron555
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- bu yıl sevdam kim olsun3
- yazarların akşama dair planları6
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- hikayenin devamını getir8
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması18
- en sevilen kemal sunal repliği2
- yanlış anlaşılmayı düzeltmeye üşenmek6
- kurtlar vadisi pusu3
- sözlük erkekleri adet oluyor mu sorunsalı3
- sözlükteki fetocular6
- g i l d e d l i l y15
14 yıl önce evlendiği ve üç gün sonra bosandigi hatunla yine evlenen kişidir. 2004ten beri de birliktelermis. biz adamı her gece biriyle zannederken adam tek tabanca yasiyomuş, ne diyim iyi dileklerimi gondereyim bari.
hunların eski hükümdarı.
türkiyeye rock müziği sevdiren adamdır. an itibariyle piyasadaki kötü müziklerden sıtkını sıyırmış ve hayranlarına yazdığı bir mektupla müziği bıraktığını açıklayan insan kişisidir. parası bitince çaktırmadan geri sektöre dönmüştür. neden çaktırmadan, çünkü parası bitti ondan döndü demesinler diye.
Kaybettiğimiz bir diğer sanatçı.
Eski şarkılarından eser kalmayacak artık.
Eski şarkılarından eser kalmayacak artık.
Evlendikten sonra nisantasi' ndaki evlerinde yasayacaklarini aciklamistir. Bal ayina cikmayip muzik calismasi yapacagini soylemistir.
ergenlikten olgunluğa geçmiştir. ne o öyle milyonlarca sperm mperm duj muj aş bunları artık Teo. bir marjinalin dinmeyen abazanlığından vazgeçip, yönsüz dumanlı buhranlı gençlere yol gösteren, bunalımlarından çıkartacak kelimeler karala, mırıl mırıl anlat şöyle çok sevdiğin verandanda. cumaları da es geçme artık en azından.
evlenmiş. artık milyonlarca doğmayacak çocuklarından biri doğmak için emin adımlarla ilerleyecek.
Türkiye'de rock müzik denildiğinde akla ilk gelen isimlerden olan, alkolik, müziği bırakma kararıyla milleti isyan ettiren sanatçı.
torun olsa sevilir evlat olsa sevilmez.
babam toroman olarak çağırıyor kendisini.
Çok kaliteli bir sanatçı idi. Lakin bir dönem nedenini açıklamadan müzik dünyasından ayrılmıştır. Son dönemlerde tekrar aramıza döndüğü konuşuluyor. Böyle bir sanatçının sanatını icra etmesi gerekmektedir.
kararsız bir insan, kesinlikle yengeç burcu olmalı, bence, evet, olabilir, neden olmasın.
ya hep ya hiç terimine uymayan teo.
Yalnız adamların halinden anlayan ruh hali depresif adam.
değişik bi abi. benim sözlüğe dönmemin yanında bunu müziğe dönmesi biraz sönük kaldı. keşke biraz bekleseydi kararını açıklamak için. evet.
türkiye'de ki müziğin amına koymuşsunuz açılın ben geliyorum der gibi müziğe dönen sanatçı.
ne yapacağına karar veremeyen memnuneyitsiz insan. para adamı bozuyor arkadaş.
Müziğe geri dönmesi fazlasıyla sevindirmistir.
gitarını duvardaki tüfek misali duvara asan insan.
müziğe geri dönmesine sevindim. onun yerini şuana kadar kimse alamadı çok ayrı hava katıyor türk rock una umarım güzel şarkılarıyla bizleri sevindirir.
şarkılarının sözleri dehşettir.
* bilirim çok kirlidir aşk sicilim, sadakat konusunda da pek iddialı değilim; ama bu kez farklı olsun diye, sen denersen bende denerim...
* bir iskambil falında çıkmıştık birbirimize, o güzel kupa kızıydı, sinek valesiydim bense...
* istanbul bugün yorgun üzgün ve yaşlanmış, Biraz kilo almış ağlamış yine, Rimelleri akıyor
* Saçların mı ıslak yoksa ıslak mı yaşamak dedim, Senin için rüzgarda hep yağmur mu var, Gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan? Hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar?
edit: bu entry yi okuyabilecek kadar zaman bile geçmeden anında eksi yemek... gerçekten çok hazımsız var. *
* bilirim çok kirlidir aşk sicilim, sadakat konusunda da pek iddialı değilim; ama bu kez farklı olsun diye, sen denersen bende denerim...
* bir iskambil falında çıkmıştık birbirimize, o güzel kupa kızıydı, sinek valesiydim bense...
* istanbul bugün yorgun üzgün ve yaşlanmış, Biraz kilo almış ağlamış yine, Rimelleri akıyor
* Saçların mı ıslak yoksa ıslak mı yaşamak dedim, Senin için rüzgarda hep yağmur mu var, Gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan? Hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar?
edit: bu entry yi okuyabilecek kadar zaman bile geçmeden anında eksi yemek... gerçekten çok hazımsız var. *
hiç özlemediğimi fark ettiğim kişi.
dönse ne dönmese ne. amannnn.
dönse ne dönmese ne. amannnn.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar