bugün
- said nursi neden evlenmedi11
- okumalık kitap önerisi9
- sevgili olmadığı herife aşkım diye hitap eden kız12
- 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı33
- kadınsızlık11
- her sabah ceviz muz bal yemek8
- geceye bir şarkı bırak8
- alexander djiku9
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- metro ve toplu taşımada kitap okumak11
- türk milletinin suskunluğunun sebebi29
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler24
- günahların takımı galatasaray10
- arkadaşlar kombinim nasıl18
- 1 senede ne değişebilir12
- acun ılıcalı9
- kadınların kibar ve fedakar erkek sevmeme nedeni14
- yetkililer maaş alıyor mu9
- true'nun yetkili olması22
- sözlüğe yön veren 3 yazar16
- iremga32
- alkol23
- evli barklı erkeklerin sözlükte çapkınlık yapması9
- 6 aralık dünya özür dilerim günü33
- sahte alkolden ölenlerin vebali ahirette sorulur16
- 0070 cabbar baba9
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni11
- yılbaşı gecesi yapılacaklar18
- karınıza range rover alır mısınız9
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar15
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası58
- yaşım 14 ve hepinizden akıllıyım13
- 2025 asgari ücret tahminleri8
- bir daha kumar oynamayacağım10
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi22
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak9
- esad rejiminin sonu9
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- tayt giyen kızlar üşümüyor mu sorunsalı9
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- ali imran suresi9
- kıçımın yetkilisi27
- tc numarasını unutmak9
- felsefeden anlayan gitar çalan kaslı zengin erkek14
entry'ler (2509)
ben sanırım Karadenizlilerin neden 'uyy' kelimesinin dillerine pelesenk olduğunu çözdüm.
dün hava soğuktu ve ben istemsizce 'uyy' dedim. karadeniz de soğuk malum.
dün hava soğuktu ve ben istemsizce 'uyy' dedim. karadeniz de soğuk malum.
insanlar olmak istediği kafayı yaşıyor. insanlar mutlu olmak zengin olmak istiyor. bunu sadece başarabilcekleri yer olan instagram ise onların belki de bu dünyadaki tek gerçeği.
faz 3 çalışmaları henüz tamamlanmamış, yan etkisinde ölüm yazan, vurulanların çoğunun kalp kası iltihaplanması geçirdiği görülen ve artı olarak yan etkisinde beyne pığtı attığı bilinen!, kısa vadede yan etki yaratmasa bile uzun vadede bağışıklık sistemine zarar verdiği ünlü uzman doktorlarca söylenen bir tedavi! şeklidir. kanıtlanmamış ve halen deney aşamasında olan bir sıvıdır.
Krizdeyiz. Her şeye gelen zamlar. Çoğalan işsizlik. Evine istediklerini alamadığı için psikolojisi bozulan ebeveynler. Bu kriz başka bu kriz sinir krizi!
Huzurum.
Özgür olma arzusu bastırılamıyorsa, bencillik duygusu ağır basıyorsa ve en önemlisi başka bir insanın derdine ortak olmaya cesaret edilemiyorsa evlenilmemelidir.
Elden düşmeyen cep telefonu. Eşe ilgi azalır çevreye ilgi ve merak çoğalır. Sahte hayatlara duyulan özenç sebebiyle benzeme çabaları başlar. Maddi imkânsızlıklara göğüs germe, sabır gösterme en aza düşer. Sadece alışveriş, gezme vb vs ile mutlu olunur. Mutluluğun başka yerde başka şeyerde olduğu düşünülür. Bu sebeple boşanma kaçınılmazdır.
Karşısındaki insanın konuşmasının bitmesini sabırla bekliyor ve can kulağıyla dinliyorsa ve ona cevaben akıl vermek için çabalamıyor da desteğini dile getiriyorsa kraldır.
Karşısındaki insanın konuşmasının bitmesini sabırla bekliyor ve can kulağıyla dinliyorsa ve ona cevaben akıl vermek için çabalamıyor da desteğini dile getiriyorsa kraldır.
Beyinlerdir.
Uzun zamandır takip ediyorum. Kanım şu ki; çocukluğunda kendini kanıtlayamamış olacak ki şimdi ne yapsa o duygusunu bastıramadığını düşünüyorum. Çok yönlü geliştirilmiş bir karaktere sahip. (bkz: Küfürbaz gizemli YouTubr)
Yasaklandığı taktirde daha çok dikkat çeken talep gören bir durum olur. Yasak meyva misali.
Oğuzhan Uğur gereksizse söndür.
Adı ile karakteri ironi içerir.
Ahlaksızlık insanın ar damarı ile doğru orantılıdır. Ar damarıda nefis ile savaşır yenildiği taktirde ahlaksızlık baş gösterir. Kimse kimsenin içindeki ahlaksızlığı dürtemez. Herkes kendi nefsi dürtüsüyle hareket eder. Ahlaksızlığı yayan kesimin ahlak kelimesinin anlamını dahi bilmediğini var sayarsak ve ahlaki değerleri yerlerde olan insanların bu kesim ile etkileşimini göz önünde bulundurursak, uyan kesim yayan kesimden daha ahlaksızdır.
Evlilik planı yaparken beklentiler farklıdır. Büyük büyük planlar; her sene tatile gitme, her ay yemeğe gitme vs vs. Lakin evlilik gerçekleştiği andan itibaren beklentiler sıfırlanır. Maaş günü artan mutluluk diğer maaşa birkaç gün kalaya kadar yetemeyeek hale gelir. Maddi bir mutluluktur evlilik. Öyle evlenmemiş ama büyük büyük konuşan insanların dediği parayla saadet olmaz cümlesi gerçek hayatta geçerli değildir. Evlilikten beklenti huzurdur. O huzur iki insanın mutluluğu ile olur. Mutluluk nedir istediğini alıp yiyip giyiyorsan, istediğin yere gidiyorsan mutlusun. Gerisi teferruattır hadi eyvallah.
Yalnızlık dedi ve sustu..
Neydi yalnızlık? Nabzının her atışını ensende hisseymek mi? Evet evet yalnızlık içerde olan bastırılmış tüm duyguların dışa vurulmasıydı.
Neydi yalnızlık? Nabzının her atışını ensende hisseymek mi? Evet evet yalnızlık içerde olan bastırılmış tüm duyguların dışa vurulmasıydı.
Kulaklarda Fatma Giriğin çığlıkları çınlamasına sebep olan yazar.