bugün

(bkz: teddy westside)
(bkz: archisex)
Blazer cekete bu kadar merak sardıracak yeryüzünde başka insan evladı yok.
bana sarı şemsiyede bir hikmet olduğunu düşündüren karakter. siyah halt etmiş.
-have you met ted?
how i met your mother dizisinde josh radnor'ın canlandırdığı karakter.
how i met your mother dizisinin anlatıcısı.Gerçek aşka inanan, hayallerinin kadınıyla tanışıcağı günü bekleyen, romantik,
evlenilesi, ancak dizilerde olacak karakter.
Öyküsü her geçen gün sadeleşen, bekleneni vermemeye başlayan dizinin baş karakteri.
bir kız arkadaşımın* tavsiyesi üzerine izlediğim dizinin baş karakteri.

-ya canım benim orda ted ve barney diye iki karakter var. ted'i izlerken aklıma hep sen geliyosun. demişti.

not: yazar burda ted mosby gibi esprili ve romantik olduğunu vurgulamış.

not 2: şaka lan şaka vurgulamıyom bişey.
iki dakikalık randevu sahnesiyle aşk için neler yapılabileceğini gösteren süper şirin karakter.
(bkz: have you met ted)
Çok sevdiğim How I Met Your Mother dizisinin başkarakteridir. Dizidede çok sempatik,romantik,eğlenceli biri. Bu da ne kadar romantik olduğunun bir kanıtıdır ; http://www.youtube.com/watch?v=pZdCB2IJCWY
aynı bana benzeyen dizi karakteridir. böyle duygusallık falan aynı.*
(bkz: himym izleyen bütün erkeklerin ted mosby olması)
sempatik tatli şey.
herkesi düzeltmesiyle bana benzetilen, fıtık eden, şirin himym karakteridir.
dizinin diğer karakterlerine nazaran daha entellektüel karakter. amerikalı'dan çok avrupalı gibi durmakta.
gönlünün sultanını hala bulamamış müzmin bekardır. romantik, duyarlı, kültürlü, esprili, eğlenceli kısacası gerçekte olması mümkün olmayan mükemmel erkektir.
kendimle eşleştirdiğim himym karakteridir. davranış şekli bakış açısı olarak hayli de benzemekteyizdir.
how i met your mother dizisinde josh radnor tarafından canlandırılan karakter.
emre aydın' ın amerikan versiyonudur, iğrenç bir adamdır.
ulan adam düğün gününde terk edildi, her gördüğü kadına "işte bu" dedi.
oysa barney öyle mi?
(bkz: suit up)
köpek yavrusundan hallice karakter.
saf bir çapkın.
çapkın bile sayılmaz, her gördüğü kadına hayatımın aşkı bu der aslında.
evleneceği kadını ararken, evliliğe gideceği kadınları da terk etmiştir. * * * * *
ayran gönüllü, her kızı aradığı eş olarak tahmin edip sürekli kıç üstü oturmakta olan abazan bir karakter.
sempatik , geveze , zeki insan modeli.
how ı met your motherda ki erkek karakterlerden en çekici olanı.*
actually it is t-shirt, not t shirt gibilerinden gereksiz düzeltmeler kullanarak milleti bir anlığına da olsa siner eden şahıs.
© copyright 2005 - 2026