bugün

54 yaşında hayatını kaybetti.
birkaç gün önce videosu denk gelmişti. pankreas kanseri olduğu için çok halsiz olduğunu tüm mesajlarına bakamadığını söylemişti, vefat etmiş. allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulmaktayım. merhumeye allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum.
Allah gani gani rahmet eylesin, mekanini cennet eylesin. su son bir kac yildir cektigi elim sıkıntılar tüm günahlarina kefaret olsun inşaAllah.
Allah rahmet eylesin!
Allah rahmet eylesin taksiratını affetsin.
Allah rahmet eylesin, kanserdi, 2,5 senedir çekiyordu, kurtuldu. ailesinin sevenlerinin başı sağolsun..
Bir döneme damga vuran kişilerden biri daha vefat etti. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.
ışıklar içinde uyusun.
Huzur içinde uyusun.
Ah canım benim.

Allah'ım rahmet etsin. Yattığı yer incitmesin. iyi bir dans sanatçısıydı.
görsel
Şu sıralar hastalıkla uğraşıyor. Acil şifalar diliyorum kendisine.
tan vakti esen hafif rüzgârdır.

Dansöz olan için;
(bkz: dansöz tanyeli)
14 yaşında anne olmuş, basarili dansöz.
asena'ya ithafen;

"kıvırmak kalçada sık bir vuruştur, bunu ruhuna yansıtma...!"
sözünün sahibi..*
yazıktır, günahtır. günahına girilmiştir, 14 yaşında vebaline girilip yıllar sonra da mirasa ortak olacak korkusuyla bu çocuk benim çocuğum değil demiştir çocuğunun babası, ki türkçe lügatlerde bu olayın adı şerefsizlik olarak geçer.

http://www.hurriyet.com.t...magazinhatti/21905438.asp
(bkz: oryantalliği meslek zannetmek).
petek dinçöz'ün öz teyzesi dir.
kartel güçlere karşı duramayan, dansı bırakıp evinin kadını çocuklarının anası olan dansöz. tarzı tartışmasız en iyiler arasındaydı fakat şanssızlığı asena'nın ibo'nun da desteğini alarak parladığı döneme denk geldi.
kadın hem söylüyorum hem oynuyorum ayağına albüm çıkartıp şarkıcı oldu lan böyle bişey yok ya birde güzel sesi olsa bu kadın güzel de dans edemiyor ki, ülkeyi terk etse ya bu kadın...
dün akşamki medya kralında vuvuzela'yı ülke sanan şahıs *. soru şuydu:

2010 dünya kupası hangi ülkede yapılmaktadır?
a) türkiye
b) güney afrika
c) vuvuzela

verdiği cevap ise:
- gönül isterdi ki türkiyede olsun ama değil. futbolla ilgili olmadığım için cevabı bilmiyorum.

(bkz: cevap veremedi)

bir diğer soru da dünya kupasına damgasını vuran çalgı idi. şıklarda tef saksafon bi de vuvuzela vardı, onu da bilemedi. tabi ilk soruyu bilemeyince bunu bilmemesi gayet normal karşılandı:)

sen koskoca, afrikanın bağrından kopmuş o sesi bir içim su gibi olan vuvuzelayı nasıl bilmessin?

(bkz: afrikalılar panikte)
Beyaz'ın programında dans ederken fark ettim sen dansçısın insan koltukaltı kıllarını keser iğrençsin lan tiksindim senden.
katıldığı beyaz show a kıyak yapma programında kurduğu 5 cümlenin 3 ünde (bkz: number one) (bkz: superstar) (bkz: happy brithday) gibi ingilizcesini konuşturan dansöz.
''herkes şarkı söylemesin nolur'' un son temsilcisi bayan. ya kardeşim herkes işini yapsın lütfen.

(bkz: banu alkan)
(bkz: seray sever)
(bkz: elif güvendik)

vs...