bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- kızının düğününde oynayan baba5
- gammazlama yapmamak13
- aziz yıldırım11
- yorgun mermi25
- sözlükte erkekleri istemiyoruz6
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- ölüm3
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim3
- satranç haram yasaklansın7
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
- haysenin1212
- çağrı isimli yazar5
- beyazpenisliyabancı2
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- galatasaray sözlük2
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- evlenilecek kadında aranan özellikler2
- sözlükteki vatan hainleri4
- bu köyden olsam ne olacak8
- aylık 336 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- yapay zeka moderatörü15
- yaz geceleri4
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- gina carano13
- kemal kılıçdaroğlu ülkemizin sigortasıdır2
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- en gey özelliğiniz15
- avukata vermek2
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- toplu taşıma3
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- kirasız faturasız asgari ücret yeter mi sorunsalı3
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- gecenin şarkısı6
- sydney sweeney'in memeleri3
- diamond bosphoruss denen yazar7
- bir gün bana kudüs valiliğini nasip et2
- 14 inç monitörden 17 inç monitöre geçmek3
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- beybi leydi den hoşlanıyorum ne yapmalıyım3
- anın görüntüsü21
- katatespizartmasi15
- zangief'in taşakları2
- arkadaşlar kavgayı bırakıp buraya bakar mısınız4
- sözlüğün kırbacı8
van ile nicki dışında ve odasında kalan vanlı arkadaşı dışında irtibatı bulunmayan, rusya ile ve gürcistan ile iletişimi olmayan, aslen bulgaristan göçmeni (yani bulgaristan doğmuş ama sonra türkiyeye gelmiş türk) olduğunu söyleyerek nereli olduğu yönündeki spekülasyonlara son vermek isteyen 7. nesil yazar. *
bir başlık altında bayan olduğunu vurgulamış yazar...özel msj atımının yoğunlaşacağını şu dakkadan itibaren söyleyebiliriz... nesildaş hoşgelmiş ama açık verme be yav valla bokunu çıkarırlar...
edito : aha dedim ben bokunu çıkaracaklar
buralar çimen idi yeşillik idi...
edito : aha dedim ben bokunu çıkaracaklar
buralar çimen idi yeşillik idi...
(bkz: dağılın lan)
gerçekten bayansa sözlükten acilen çıkması gerken yazardır. abazan hücumuna uğraması an meselesidir.
ayh çok kalitelidir, sandalyeden düşürmüştür, severek takip ediyoruz yazarıdır.
(bkz: fire in the hole)
(bkz: stick together team)
(bkz: mission completed) **
(bkz: fire in the hole)
(bkz: stick together team)
(bkz: mission completed) **
şebnem ferah hayranı olan insan. güzide sözlük yazarı. aynı zamanda 7. nesilmiş kendisi.*
kendisi epica'yı pek seven bir yazar arkadaşımız. o yüzden ekstra takdirimi kazanmıştır. kendisine saygı sevgilerimi sunar başarılarının devamını dilerim.
(yarışma anonsu gibi oldu lan)
(yarışma anonsu gibi oldu lan)
ayran içip soluklanması gereken yazar. gerdek gecesi penisi sucuk zanneden kız başlığında "bi siktir git ergen" falan demiş, üzüldüm ziyadesiyle.
tarihteki meşhur ve karizmatik gürcü kraliçesidir.
muharref tevratta kayınpederi yahuda ile alakalı bahsi geçer.
hemşehrim olduğunu düşündüğüm yedinci nesil yazar kişilik.
bilidiğin beslenir ki bu insanı, tesadufen tanıştığım, sohbeti tatlı, kendisi pek bir tatlı yazardır.
(#9066820) ulan herifin teki 8,9 ay önce bir yazı yazmış. bu yazarımız da gidip o başlığa kendince ayar vermiş. nerden akıllarına geliyor bunlar anlamıyorum.
not: bütün nick altı mesajları silinsin sayın yetkili.
not: bütün nick altı mesajları silinsin sayın yetkili.
(bkz: dağılın lan)
(bkz: #9342637) entry'me çok alınıp (kendisi de o başlığa yorum yapan anketçilerden olduğu için) ismimin altına, "ayarcı olmak isteyen" yazar eleştrisini yapan yazardır kendisi. yalnız büyük ve kendi kendine hayal perest zeka kapasitesi ile bunu yazarken, benim girdiğim 185 entry'den sadece "bir" tanesinde ayar çektiğimin farkına bile varmamıştır. önyargıyı seven, bir şey hakkında yeterince emin olmadan *yorum yapan yazardır kendisi.
gerçekten sözlüğün istediği de buydu, hepimiz tamara'nın ergenken hangi müzikleri dinlediğini merak ediyorduk. * daha fazla anket doldur "tamara" hakkında daha fazla aslında bizi hiç ilgilendirmeyen şeyler öğrenelim (bkz: #9342001) .
gerçekten sözlüğün istediği de buydu, hepimiz tamara'nın ergenken hangi müzikleri dinlediğini merak ediyorduk. * daha fazla anket doldur "tamara" hakkında daha fazla aslında bizi hiç ilgilendirmeyen şeyler öğrenelim (bkz: #9342001) .
"hissettiklerini" söylediği için "alıngan" "önyargılı" gibi önyargı ile kara verilmiş sıfatlar yapıştırılan yazardır. benimdir. bazı yazarların muhtemelen "ergenken" ne dinlediği merak edilmeyen yazardır. ama bu yazarın da o kişilere bir sözü vardır: okumayınız efenim, keyfimin kahyası olmadığınız gibi yazıklarımı da okumak zorunda değilsiniz... ama kendini tutamayan bu yazar kişilerimiz "üstün" egolarına yenik düşüp "ayar çekme" işine girişmişlerdir malesef.. evet uludağın sizin gibilere de ihtiyacı var...
biri ile aynı fikirde olmamakla, haksızlığa uğradığını düşünmekle, eleştri kaldıramamanın arasındaki o büyük farkı bilmeyen yazardır. eleştri kaldırmak demek, her eleştriye "evet haklısın" yada sessiz kalma tepkisini göstermek değildir. *
ayrıca hislere göre yorum yapmak için yanlış platformdadır ;çünkü burası doğa üstü güçler sayfası değil.. sonra fal, tarot da bakıyor musun diye sorarlar insana.. *
ayrıca hislere göre yorum yapmak için yanlış platformdadır ;çünkü burası doğa üstü güçler sayfası değil.. sonra fal, tarot da bakıyor musun diye sorarlar insana.. *
akıl ve zekiliğin tanımı ile bağdaştırılıcak yazardır.
hala ayarcıların menzilinde olan yazar...
Tıbbi gerilim romanlarına ilgi duyduğunu düşündüğüm yazar. Tess gerritsen romanlarını da seviyor ayrıca *.
"dedirten" ifadesi yüzünden 3 gün çaylak olmuş yazar.
idda ediyorum bu ifadeyi kullanan üstüneüslük bir ton da tanımsız enrty yazan 1000 yazar bulabilirim.
trollerin entrylerine girmiyorum bile.
(bkz: bu ne perhiz bu ne lahana turşusu)
idda ediyorum bu ifadeyi kullanan üstüneüslük bir ton da tanımsız enrty yazan 1000 yazar bulabilirim.
trollerin entrylerine girmiyorum bile.
(bkz: bu ne perhiz bu ne lahana turşusu)
(bkz: #7855946) çok güzel tespitler ve gözlemler yaptığına inandığım yazar , hadi rastgele.
güncel Önemli Başlıklar