bugün

Önce kızı zorbalayıp hastanelik ettiler. Sonra da silik atana kadar devam ettiler. Hiçbirimiz güvende değiliz. Neyse ki kız hesabı silmeden niklerini yazmıştı.
Nervio
Enayimıknatıs
Ktç
Silver
Clodi ya da oksi emin değilim.
(bkz: Düğmeye basıldı)
Yanıma gelmesinler yoo yoo, nigga bu şer desinler.

https://youtu.be/523jcO-4erc
Erzincanlılardır. Ben de ne alaka dedim şuan.
şer, benim göbek adım. ama iyi huylu bi insanım.
bunlar şer değiller ama sabah kıza yaşatılana üzüldüm ya. hatası ne olursa olsun.
Nervio'yu tehdit etmek için telefonunu isteyen kimdi lan? Güldüm aq nervio ne kadar tehlikeli olabilir ki tehdit ediyosun *
Sersem herif, sen de mi brütüs? Biz neden şer çetesi olalım ayrıca? Vahşice Öldürülmüş, katilleri bu kadar yıldır korunmuş bir insanın arkasından "keşke sevgili işlerine girmeden sadece okulunu düşünseydi" demek normal mi sence?
Özgecan okulundan evine gelirken öldürülmedi mi? Konumuz öldürülen kadınları eleştirmek mi?
Gerçekten çok üzüldüm, kimsenin canını sıkmak, üzmek istemezdim. Ama yazılanlar da ortada.
Noldu yav akşam kavga vardı öğlen bi kalktım hastane mesajı var dedim noluyor.
Ne çetesi ya. Allah aşkına kadınları hedef alıp kendini öven şeyler yazdığı için bir kaç kişi sitem etti. Sözlükte yaşanan saçma sapan kavga yüzünden birinin hastaneye kaldırılması mantıklı mı? Kaldı ki annesinin kanser hastası olduğunu söylüyor böyle zor bir durum varken kim takar sözlükteki kavgayı. Sözlükte devamlı şişman kadınlara durduk yere saldıran bir tayfa var. Ben de şişmanım ayıp bayılıyor muyum? O zaman ben de sırf bu yüzden hastaneye kaldırılıyim siz de bunu normal bulun.
Diğerlerini bilemem de ktç kesin olur o listede.
Bunların hepsi kız mı?
Düşmeyin abi dikkat edin.
Hepsi canavar bunların.
Siyonist yardakçısı YAHUDi silver hariç katılmadığım bir liste. amA ENAYi'Yi SEVMEKLE BiRLiKTE SiLVER'i SAVUNMASINI DA AYRICA TUHAFSIYORUM.
iki tanesi kız değil hangi iki tanesi sormayın *
Beni niye yazmıyorsunuz kardeşim? Ben hastanelik ettim çok ağır konuştum orada görmediniz mi? Tayca mı konuşuyorum ben?
illaki bir tansiyonu yükselmiştir sendelemiştir okuyunca.
Sersem canım benim napalım istiyorsun sen.
Seni mi zorbalayalım 500cc güzelim benim.
Ben de yorgun mermi'ye haksızlık edildiğini düşünüyorum. Hem abridge hem de sersem herif yazdığı o ders verici muhteşem entryi görmezden geldiler. Olmaz böyle, biz bu yola birlikte çıktık. Kimseyi yarı yolda bırakamam ben. Sersem herif, şer çetesi listesine yorgun mermi'yi de ekler misin? Teşekkürler...
Herkes benden korkuyor diye yorumluyorum bunu. Beni hedef almıyorlar iyi ateş ettiğimi bildikleri için.
Kız bak tansiyon dün bir entry de düştü falan yazmıştı sanki okudum öyle bir şey. bugün çok çıktı demiş mesajda. ilacı değiştirmesi lazım bence orada bir dengesizlik var annemden biliyorum. Okuyorsan doktoruna git ani inip çıkma var de ilacı değiştirsek mi de.
Bak bir iyiliğim olsun sana güzelim.
Benim fikrim hala değişmedi. Erzincanlılar diye düşünüyorum.
Tam uyuyacaktım kafama taş geldi.
Arkadaşlar listeyi ben yapmadım. Abridgenin listesini yazdım. Ben yapsam tabi ki hırçın edebiyatçı mermiyi ve boş boş gibsonı da eklerdim.

Nervionun aklı da benim 500cc memelerimde kalmış. Çok kıskanç.
Şeri şeri lady...
Meme hassasiyetim var napim.
ben gördüm çok güzel kız.
© copyright 2005 - 2026