bugün
- kadir inanır14
- sözlüğü bırakmak istemek7
- türk soyu ve arap soyu birdir6
- true nun çaylak olması10
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı8
- seri gizli artı oy veren melek7
- yazarların iyi olduğu konular9
- yeni tanışılan kızdan istemek5
- ciguli kral4
- pringles 12 tl oldu kimsenin umrunda değil3
- gerçekliği sorgulatan 5 iddialı film2
- ana dilimiz kürtçe olsun kampanyası4
- ekepe dönemindeki suç artışının sebebi3
- velvet26
- arkadaşlar deja vu yaşıyorum2
- türklere devşirme diye laf atan kürt5
- kürtçülerin algıları5
- kürtçülük5
- sedat pekmez21
- aile evinde yaşamak13
- kemalist dünya19
- feminist sloganı2
- salak erkek neden bu kadar çok7
- neden herkes evleniyor hala2
- kemalist vs ot yiyen köpek4
- aylık 317 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- kadir inanır'ın 58 yıllık kariyeri2
- savcı ile sevgili olan mafya2
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- barda şişenin üstüne oturmuş kız görmek2
- ktç abinin çaylak olması5
- ebu muhammed el culani4
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- artık şaşırmıyorum2
- amigo kızı olan sözlük kızları2
- eski sevgilinin dolgun göğüslerini özlemek7
- sözlük yazarlarının kombinleri10
- dedehatun'un elleri2
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- galatasaray lobisi11
- yapay zeka asistanlarının samimiyet sorunsalı3
- ingiliz aksanı6
- yazarların çalmak istedikleri enstrümanlar4
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi11
- herzevekil'in biraz şey olması6
- birader yazar olmak13
- canımın sürekli hamburger çekmesi7
- 2026 dünya kupası25
- tavuk iskender4
- uludağ sözlük kızları tam bir sazandır5
burger kingin sevilen bir menüsüdür.
the steakhouse burger is packed with angus beef, melted cheese, crispy onion, lettuce and tomatoes, all smothered in thick and hearty steak sauce. it s the burger you cant wait for.
http://img204.imageshack.us/i/franquiciasburger.jpg/
the steakhouse burger is packed with angus beef, melted cheese, crispy onion, lettuce and tomatoes, all smothered in thick and hearty steak sauce. it s the burger you cant wait for.
http://img204.imageshack.us/i/franquiciasburger.jpg/
(bkz: cennet meyvesi)
(bkz: sookie stackhouse)
serbest çsğrışım.
serbest çsğrışım.
aç karnına alınan ilk ısırık dünyalara bedeldir. ardından tuzlanmış pattasi sarımsaklı mayoneze bandırıp götürürsün üstüne de kola off.
Londra'da şehrin her tarafında bulabileceğiniz, oldukça lezzetli ve çeşitli biftekler yapan restaurantlara verilen genel isimdir.
yerken iyi güzel, yedikten sonra kendime ihanet ettiğimi düşündüğüm burger king pisliğidir. ama çok lezzetli namussuz yahu. zamanı geldi sanırım.
bi acılı double whopper değildir.
bol acılı bir kokoreçin yerini tutamaz.
en son cips + cola ile beraber 11.5 tl olan hamburger.
Lavaşın içine birbiri ardına girmiş söğüş malzemelerinin üzerine acı ve kimyon kardeşliğinden oluşan bileşenin yerini tutamaz.
burger king'i tercih etmemin bir diğer sebebi.
Ülkemizde de giderek ünlenmeye başlanmış sosyete kasabıdır. Fiyatlar biraz tuzlu olsada özel günlerde gidilecek yerlerdendir. Bir de nam salmış steakhouse mekan sahipleri vardır.
(bkz: nusret)
(bkz: günaydın steakhouse)
(bkz: nusret)
(bkz: günaydın steakhouse)
Turkish kebap hikaye steak efsane.
Amerikalılar ve Japonlar bu işi daha iyi biliyor.
Amerikalılar ve Japonlar bu işi daha iyi biliyor.
sevilen bir burger king menüsü.
amma velakin burada at eti yapmıyorlarmış.
helal et ürünleri kullandıklarını gözümüze gözümüze sokuyorlar.
amma velakin burada at eti yapmıyorlarmış.
helal et ürünleri kullandıklarını gözümüze gözümüze sokuyorlar.
Türkiye'de hala çok yol kat etmesi gereken restoran türü. Brezilya, Arjantin olabiliriz demiyorum tabi. besicilik konusunda öğrenmemiz gereken çok şey var.
misal Güney Afrika'da adam sana menü yerine menüdeki etlerin çiğ olanlarını bir tepside getiriyor ve sen etini görerek seçiyorsun. Türkiye'de eti görerek seçmeyi bırak menüden seçtiğini bile yiyemiyorsun. geçenlerde günaydın steakhouse nin Bağdat caddesinin oradaki şubesine gittim adam bana kendin pişir kendin ye gibici abi elimde kuzu pirzola kalmadı kuzu lokum vereyim mi diyor. küçük esnaf zihniyeti bunlar hâlâ. bir ürün sezonluk olur ve bu sebepten olmaz anlarım ama her daim bulunabilecek bir et türü senin elinde yoksa sen ortalamanın çok üstünde fiyatı hak etmiyorsun demektir. klasik kebapçıdan bir farkınız olmalı. orta üst ekonomik seviyeye hitap eden bir işletmesiniz siz.
misal Güney Afrika'da adam sana menü yerine menüdeki etlerin çiğ olanlarını bir tepside getiriyor ve sen etini görerek seçiyorsun. Türkiye'de eti görerek seçmeyi bırak menüden seçtiğini bile yiyemiyorsun. geçenlerde günaydın steakhouse nin Bağdat caddesinin oradaki şubesine gittim adam bana kendin pişir kendin ye gibici abi elimde kuzu pirzola kalmadı kuzu lokum vereyim mi diyor. küçük esnaf zihniyeti bunlar hâlâ. bir ürün sezonluk olur ve bu sebepten olmaz anlarım ama her daim bulunabilecek bir et türü senin elinde yoksa sen ortalamanın çok üstünde fiyatı hak etmiyorsun demektir. klasik kebapçıdan bir farkınız olmalı. orta üst ekonomik seviyeye hitap eden bir işletmesiniz siz.
an itibariyle 83 lira olan burger king menüsü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar