tombi diyeti ile 47 kiloya kadar inen baldan datlı erimiş bitmiş uuser.*
msnden fırlamış ifadeler gibi... Zannımca dünya şekeri insan, gece sonunda otobüs durağına giderken gothiclerir (götiklerin) kendisine karşı yaptığı harekete cevap veremeyip otobüse koşan aplamızın öcünü almış bulunuyorum... O göremedi ama ben intikamını aldım *

(bkz: apla)
kısa bir süreliğine son zirvesi olması itibariyle biraz hüzünlü olsa da en çok gülenlerimiz arasındaki yazar.
bebelerin aplası.
(bkz: apla)
ismi gibi statik ismi gibi smiley. hayata karşı çoktan şeklini koymuş, bütün güzelliklerin sahibi olmasını dilediğim bir çift sıcacık bakan göz, samimi muhabbet insanı. *
gavur illerinde başarılar dilediğim sevimli yazar.
eğer iş yaşamındaki yüz ifadesi de nickindeki gibiyse başarıdan başarıya koşacağına şüphe duymadığım uuser.*
çok samimi ve içten sohbet eden , sohbet etmekten keyif alınan yazar.
aşkın kimyasını çözmeye çalışmaktadır efendim kendileri. 3. nesil yazardır. iyi yazardır.
Çok ama çok kuru bir cümle olacak ama, doğum günün kutlu olsun ve iyi ki doğdun.
Hakkında düşündüklerimi biliyorsun zaten.
dogum gununu kutlayip, olmayan dogum gunu pastamdan buyuk bi dilim uzattigim yazar. pastam olsaydi daha guzel olacakti ama idare et artik.
1000. entryisini doğumgününde kendi başlığına giren yazar.
yarı meslektaş pek bir hoş sohbet yazar kişisi. üzerine sinmiş organik laboratuarı kokusunu alıyo gibiyim. *
her ne kadar mesleğini sevmese de ileride iyi yerlere gelecegini düşündüğüm yazar. tanımış olmak çok sevindirici.
yaşadıklarından hiç ders almayan yazar. akıllanmaz bu.
(bkz: satanist statik) *

(bkz: kendi minik yüreği büyük insan)
süper muhabbeti olan yazar. söz bir sabah kapına bir adet dondurma ile gelicem. *
bir akşam göz yaşlarıma bir tebessüm kondurabilmeme yardımcı olmuş kişi.
Hayatı boyunca her şeyin en iyisini, en güzelini hak eden; değmeyecek şeyler ve kişiler için canını asla sıkmaması gereken, gerçekten dost gibi dost olandır. Hep buralarda olsundur.
kimya okuycam derken benim kimyamı bozabilecek potansiyele sahip yazardır. * tatlıdır. konuşulası ve bişeyler öğrenilesidir. *
seovi' yle başı dertte olmaya başlayan yazar.

not: seovi kurtlar vadisi hayranıymış.
kendisi başlı başına kimyasal bir sorun olan yazar.
kimyasal sorunları olan 3. nesil yazardır kendileri. ayrıca antalya lıdır efendim.
Ömr-ü hayatımda görüp görebileceğim en inek insanlardan birisi. 8 gün sonraki bir sınav için şimdiden endişelenir; vize notlarıyla sınıfta aa gibi bir not getirebilecekken finalde ne yapacağını düşünmektedir; Her gün okulda aldığı notları periyodik olarak temize çeker vs... Nam-ı diğer yazar-ül oha.
hemşerim olan yazardır. ayrıca kendisine "hacı" diye hitap etmeyiniz.*
efendim kendisi * yaz tatili bilgisayarımdan uzak kalışım ve akabinde uğraştığım duraklama dönemimden sonra muhteşem bir dönüş yapacağımı bilmelidir. yine de sağolsundur *
© copyright 2005 - 2026