bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- 1 saatte 10 bira içmek19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- aklını yitirmek4
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- 50 tl ile rolling yapmak6
- matbaanın gecikmesine sebep5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- eski nahif sözlük kızları2
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- horoz hayası çorbası5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- velvet13
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- manifest grubu3
- slavko vincic15
- devlet bahçeli5
- acıktım ben3
- bira cips6
- ona bir şey söyle9
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- nervio11
- kadim kültürler4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- ispanya20
- yarın iş olduğu gerçeği3
- laptop5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- 2026 dünya kupası25
- aga be şarkılar5
- gocusuz sözlük4
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- manyak olmaya karar verdim9
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
her gittiğimde sade türk kahvesi içip fincanımı kapattıktan sonra fal baktırdığım yerdir.
insanların kahve içmek için değil orada gözükmek için gittikleri yerdir.
sütlü kahvesi gayet güzel olan kahve mekanıdır. tabi bedava aşırdığınız tatlandırıcılarıda cabası.
yayık ayranı mükemmel olan mekan.
hangi boy olsun diye sorduklarında türkçe mi ingilizce mi cevap vereceğim diyerekten 3 saniye duraksatan mekan.
(bkz: frappuccino)
bazi insanlarin oraya sadece kahve icmek ya da arkadaslariyla bulusmak icin gittigini hala anlamayan salaklarin turnusolu.
kımız satişlari başlamiş yer.
bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır sözünün en iyi anlaşılacağı yerdir. altı üstü bir kahve alıp, bütün gününü orada geçiren kendini entel sanan insanları koruma derneğidir.
karamelli sıcak çikolata ve Yine karamelli buzlu mocha.. peçete alırken şeker ve ve pipet alıp o şekeri içine karıştırmak gerek. yoksa çok acı oluyor.
ayrıca sevgili ile gidilmemesi gereken mekân. Çünkü, " Premium hot chocolate istiyoyumm ee şeyy Üzerine de Raspberry attırın.." diyebilir.
kanım dondu şerefsizim.
ayrıca sevgili ile gidilmemesi gereken mekân. Çünkü, " Premium hot chocolate istiyoyumm ee şeyy Üzerine de Raspberry attırın.." diyebilir.
kanım dondu şerefsizim.
paranla rezil ol kahve merkezi.
cadde üstünde bulunan herhangi bir şubesinin önüne geçip türk kahvesi içilmesi gerekilen yer.
var içimde böyle bir piçlik. her an yapabilirim! adam olun lan.
var içimde böyle bir piçlik. her an yapabilirim! adam olun lan.
Şuursuz ziyaretçi kitlesinin bulunduğu mekanlar için bir şey söyleyemem, ancak kalite ve görülen muamele bakımından başarılı olan mekandır. Gidilesi, oturulası. En azından ben oraya güzel insan görmeye gidiyorum; hiçbir şey içmesem bile...
mecburiyetten bir kez kahve içtiğim mekan. kahveninde yarısını içememiştim. çok kaliteli olduğundan bünye alışık değil heralde. verdiğim paranın acısını da yıllardır çekiyorum.*
Yalnızca kâr amacı güden, elemanlarını açlık sınırında çalıştırdığı, gecekondu gibi adım başı açtığı dükkânlardan belli olan, uzak durulası kahveci. Özellikle Türk kahvesi içmek isteyenler için: istiklal Caddesi'nin ara sokaklarından birinde, açıkta masası sandalyesi olan şu an adını hatırlayamadığım bir minik kahvecide Türkiye'nin en leziz Türk kahveleri yapılmaktadır. Kahve sevmeyen bünyeleri bile müptelası yapabilir.
bugün evime yakın olan cadde üzerindeki starbucksa gittim. herzamanki gibi white mochamı söyledim bekliyorum. tam o sırada benim yaşlarda biri geldi * ve "pardon lavaboyu kullanmam gerekiyor da fişinizin üzerindeki kodu kullanabilir miyim?" ben tabi hiçbirşey anlamadım ve bir süre afalladım. daha sonra jeton düştü. meğerse içecek alanlara verilen fişin üzerinde kod yazıyormuş ve tuvaletle lavaboyu kullanmak için kapıdaki alete o kodu giriyormuşun. amaç dışardan sıçmaya işemeye gelenleri önlemekmiş. (bkz: hayat ne garip değil mi)
kahvenin kralı bu mekanda içilir.
gidenlerin mutlaka fotoğraf çektirdiği yer. e tabi o kadar para verince bi kahveye fotoğrafı da olsun yaneeee.*
enayi kahvesi satan yer. tadının zerre farkı yok evde yapılan kahveden. çıkıpta demesin kimse olur mu öyl şey diye. "ne varmış bunda bu kadar özel" diyerek denedim pişmanım.
30 mılyona kahve alıp , 1 Tl'lik otopark parasını öderken mırın kırın yapan , arıza çıkaran tiplerin bolca bulunduğu mekan.*
facebook'a sponsorluk yaptığını düşündüğüm cep soygun merkezidir.
saçma sapan bir cafede gelen süt tozuyla yapılan kahveye 4 tl vermeye acımayanlar nedense burada miktar olarak ve tad oalrak oldukça tatmin edici kahvelere kafayı takmış durumdalar. lezzetlidir efendim, eğer kahveyi gerçekten seviyorsanız en iyi tercihlerden biridir.
istanbul bebek deki şubesi sırf manzarayı izlemek için gidilebilir. kahve bahane.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar