bugün
- s'i l v'e r m'i s t30
- bazı insanların sizi değiştirmesi4
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir8
- davar tereyağı3
- pum pum çorbası8
- kendine yabancılaşmanın sonucu kendinle tanışmak2
- doğru kişiyle yanlış zamanda karşılaşmak2
- reenkarnasyon4
- claudian clouds21
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi4
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür8
- yörük kızı15
- alkol yasağı2
- günaydın şarkısı2
- kız düşürmenin kısa yolu15
- uludağ sözlük size ne kattı24
- sikişirken sigara içen kadın6
- tavuk budu3
- anın görüntüsü23
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- dindarların çoğunun fakir olması7
- mercimek çorbası içen kadın14
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması3
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- zorunlu eğitim11
- fusya semsiyeli yabanci26
- sözlüğün en masum yazarları16
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- uludağ itiraf11
- pankek mi pişi mi10
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- command and generals2
- sarapci koala43
- arkadaşlar larissa kim12
- nervio21
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- yemeğe bulyon koyan insan7
- sarımsak yiyen kız6
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- devlet bahçeli9
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- pandela 38
- serhat kılıç22
- türkiye13
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- tai lung45
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
(bkz: jakuzi)
Orijinal adı; Salus Per Aquam ;Sudan Gelen Sağlık; anlamındadır.
manga grubunun maskotu.
iyi bir yazida bulunmasi gereken üç temel kavramin bas harflerinin olusturdugu akronim.
s: subject *
p: purpose *
a: audience *
bu üç şey belirlendiğinde güzel organize edilmiş, tutarlı bir yazı yazabilir.
ayrica spa nickimin ilk üç harfi olmakla beraber, sözlükteki bazı kimseler tarafından sahsıma takılmıs bir addır.*
s: subject *
p: purpose *
a: audience *
bu üç şey belirlendiğinde güzel organize edilmiş, tutarlı bir yazı yazabilir.
ayrica spa nickimin ilk üç harfi olmakla beraber, sözlükteki bazı kimseler tarafından sahsıma takılmıs bir addır.*
bu akronim latince kökenli bir kelime Sanitas Per. Arpuas' ın kısaltması * her türlü su ve çamur uygulaması kapsamına girer. ancak günümüzde su ve çamur terapisinin yanısıra kişiyi rahatlatmak amacıyla yapılan her türlü masaj anlamına da gelmektedir.
Orjinal adı ile Salus Per Aquam (SPA) yani Sudan Gelen Sağlık , Romalılardan bugüne kadar uygulanan su terapilerine verilen isimdir . Su ile iyileşme , suyun kullanımından gelen sağlık , suyun sıcak , soğuk ve farklı biçimlerde ( akıtma, damlama , duşlama , püskürtme ) uygulanması ile kazanılan dinlenme ve ferahlama duygularının edinildiği bütünleyici terapi anlamında kullanılmaktadır . * *
palmolive'in de bir duş jeline verdiği ad.
şu günlerde yazın gelişiyle birlikte belki de en çok ihtiyaç duyulan.
Belcika'nın en iyi su ureticisi sirketin adı ve suyun markası ...Dikkat ederseniz Avrupa birligi ile ilgili haberlerdeki goruntulerde,toplantı salonundaki( turkiye de degilse ) masalarda mavi ve icinde su bulunan sise vardır..Sisenin ustunde SPA yazar..Logosu birdirbir oynarken zıplayan adam gibi bir seydir ...
artan sağlık turizmi arzından kaymak yemek isteyen otelerin isimlerinin sonuna ... &spa ekleyerek pazarlama yaptıkları gözlemlenmiştir. spa diye adlandırdıkları yer aslında basit bir hamam saunadan başka birşey değildir. ha cilt bakımı, anti-selülit bakımı, taş, bal, çiçek.. gibi özel masajla,ayurveda, aroma terapi, anti eycink hizmeti sunan çok iyi spa merkezi olan oteller yok mudur. elbette vardır. bu oteller isimlerini sadece spa olarak değiştirseler bi lafımız olmaz.
stresten ve yorgunluktan arınma terapisi.çeşitli masajlar,toksin atıcı,rahatlatıcı vücut bakımları,gevşeme gibi uygulamalarla stersten uzaklaştırmaya çalışılan metod.
Bir sıpa uğruna ya rabb nice semerler batıyor...Cüzdanlar zayi oluyor. ama ben dedim size değil mi dostlar o kadar para vermeyin oralara , bak benim tanıdığım , bildiğim bi yer var oraya gidin diye...böyle de bi şey anlamadan gelirsiniz işte. biraz daha bekleyin sakalım çıkınca beni dinlersiniz,sonra da bir spaya götürüp icabıma bakarsınız.
http://www.ispanbul.com spa konusunda muhteşem . gittim,gördüm,test ettim. Veni vidi vici!
Dr hamid aydın önderliğinde türkiyenin öncü spa merkezlerinden olmaya aday ispanbul spa...Kapısından içeriye adımınızı attığınız an sizi sarıp kuşatan bir tılsımı var. Olmayacak böyle anlatmayla , bizzat gidin. Hep devletten beklemeyin canım , kendiniz uğraşın biraz da.
http://www.ispanbul.com spa konusunda muhteşem . gittim,gördüm,test ettim. Veni vidi vici!
Dr hamid aydın önderliğinde türkiyenin öncü spa merkezlerinden olmaya aday ispanbul spa...Kapısından içeriye adımınızı attığınız an sizi sarıp kuşatan bir tılsımı var. Olmayacak böyle anlatmayla , bizzat gidin. Hep devletten beklemeyin canım , kendiniz uğraşın biraz da.
şifalı kaynak suları ya da çamur tedavisi amaçlayan kuruluşlar.
bekçikada doğal termal suyu çıkan bölgenin adıdır.
Belçika'ya ait bir su markası . Carrefour'larda 1.5 LT si 6 TL den satılıyor, Belçika'dan su ithal etmemiz çok ilginç. Sordum, alan da çokmuş yani talep düşük değil.
ing. kıs. sale and purchase agreement.
latince salus per aqua nın kısaltması olan spa türkçede sudan gelen sağlık demektir. özel yağlar esanslar eşliğinde masajlar yapıldıktan sonra streç bandlarla sarılıp titreşim olayına geçilir,dinlendirici ve rahatlatıcıdır.
(bkz: Spondiloartropati)
burjuva hamamıdır.
Felsefede kim kimin öğrencisi olduğunu ezberlemenin kolay yolu.
Sokrates
Platon
Aristo
Sokrates
Platon
Aristo
yaptırmak istediğim masaj türü.
Single page application. En ozet tabir ile tum islemlerin tek sayfa uzerinde sayfa yenilemeye gerek duyulmadan calistigi bir site. Su an buyuk sosyal aglarin kullandigi turden. Server tarafinda hangi programlama dilini kullanirsaniz kullanin client tarafinda javascript ile gelistirilmis mvc, mvvm turu frameworkler olan angular.js, ember.js, backbone.js ile gelistirmek mumkun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar