bugün
- perva sozlük11
- ortak türk alfabesine geçiş kararı22
- anın görüntüsü17
- türkiye süper lig hakem atamaları25
- sevda demirel'in gelin afganistan olalım çağrısı13
- yazarların keşke yapmasaydım dediği şeyler11
- icra işleri nasıl oluyor sorunsalı12
- uyurken sütyen takmayan kızın asıl niyeti13
- avrupa birliği ne chp ile girebiliriz9
- atatürk'ün balmumu heykeliyle sohbet eden izmirli12
- istanbulda oturmak16
- erkek erkeğe bira içen erkek gizli eşcinseldir10
- 2 yaşındaki torunu balkondan atan üvey babaanne8
- dünyanın en iyi takımları açıklandı12
- nervio'nun ameliyatı32
- nervionun vedası28
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları8
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle27
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri15
- hindistan pakistan bangladeş10
- asyalı kadınlar sizce güzel mi15
- bekar evine bira içmeye gelen kızın niyeti8
- klarnet calan sarapci koala 69
- iki bira içer kalkarız11
- gss borcunu ödemeyenlerin icraya verilmesi15
- failatün failatün failün11
- kuresel ikinma nikli yazar39
- evden kaçan karısını sevgilisiyle aramaya geldi9
- para karşılı sevmediğin yazarı sildirmek12
- düm tak tiki tak dümtiki tak tiki10
- çıplak gösteren gözlük gerçek mi17
- özel okulda sahte öğretmen skandalı13
- internette sondan dünya dördüncüsü türkiye8
- mis kaşarda küf skandalı18
- uludağ sözlük te yaprak dökümü22
- misafirlik8
- narin güran21
- memesi erkek memesinden küçük olan kadınlar18
- şeriatçı kürtçü kardeşliği28
- joseph shomolo kuschca13
- benim için hesabını siler misin diyen sözlük kızı14
- gocunun götünden lezzet içmek17
- kuresel ikinma'nın ayağı34
- eloande'nin vedası21
- gocu meme ucu12
- öff artık sözlüğe yeni yazarlar gelmeli14
- asgeri üçret alıp ayda 20000 tl biriktirmek10
- öğle yemeği ne yiyeceğiz sorunsalı11
- eski eşin borcunun taksidini ödememesi13
- larisalisa8
(bkz: jakuzi)
Orijinal adı; Salus Per Aquam ;Sudan Gelen Sağlık; anlamındadır.
manga grubunun maskotu.
iyi bir yazida bulunmasi gereken üç temel kavramin bas harflerinin olusturdugu akronim.
s: subject *
p: purpose *
a: audience *
bu üç şey belirlendiğinde güzel organize edilmiş, tutarlı bir yazı yazabilir.
ayrica spa nickimin ilk üç harfi olmakla beraber, sözlükteki bazı kimseler tarafından sahsıma takılmıs bir addır.*
s: subject *
p: purpose *
a: audience *
bu üç şey belirlendiğinde güzel organize edilmiş, tutarlı bir yazı yazabilir.
ayrica spa nickimin ilk üç harfi olmakla beraber, sözlükteki bazı kimseler tarafından sahsıma takılmıs bir addır.*
bu akronim latince kökenli bir kelime Sanitas Per. Arpuas' ın kısaltması * her türlü su ve çamur uygulaması kapsamına girer. ancak günümüzde su ve çamur terapisinin yanısıra kişiyi rahatlatmak amacıyla yapılan her türlü masaj anlamına da gelmektedir.
Orjinal adı ile Salus Per Aquam (SPA) yani Sudan Gelen Sağlık , Romalılardan bugüne kadar uygulanan su terapilerine verilen isimdir . Su ile iyileşme , suyun kullanımından gelen sağlık , suyun sıcak , soğuk ve farklı biçimlerde ( akıtma, damlama , duşlama , püskürtme ) uygulanması ile kazanılan dinlenme ve ferahlama duygularının edinildiği bütünleyici terapi anlamında kullanılmaktadır . * *
palmolive'in de bir duş jeline verdiği ad.
şu günlerde yazın gelişiyle birlikte belki de en çok ihtiyaç duyulan.
Belcika'nın en iyi su ureticisi sirketin adı ve suyun markası ...Dikkat ederseniz Avrupa birligi ile ilgili haberlerdeki goruntulerde,toplantı salonundaki( turkiye de degilse ) masalarda mavi ve icinde su bulunan sise vardır..Sisenin ustunde SPA yazar..Logosu birdirbir oynarken zıplayan adam gibi bir seydir ...
artan sağlık turizmi arzından kaymak yemek isteyen otelerin isimlerinin sonuna ... &spa ekleyerek pazarlama yaptıkları gözlemlenmiştir. spa diye adlandırdıkları yer aslında basit bir hamam saunadan başka birşey değildir. ha cilt bakımı, anti-selülit bakımı, taş, bal, çiçek.. gibi özel masajla,ayurveda, aroma terapi, anti eycink hizmeti sunan çok iyi spa merkezi olan oteller yok mudur. elbette vardır. bu oteller isimlerini sadece spa olarak değiştirseler bi lafımız olmaz.
stresten ve yorgunluktan arınma terapisi.çeşitli masajlar,toksin atıcı,rahatlatıcı vücut bakımları,gevşeme gibi uygulamalarla stersten uzaklaştırmaya çalışılan metod.
Bir sıpa uğruna ya rabb nice semerler batıyor...Cüzdanlar zayi oluyor. ama ben dedim size değil mi dostlar o kadar para vermeyin oralara , bak benim tanıdığım , bildiğim bi yer var oraya gidin diye...böyle de bi şey anlamadan gelirsiniz işte. biraz daha bekleyin sakalım çıkınca beni dinlersiniz,sonra da bir spaya götürüp icabıma bakarsınız.
http://www.ispanbul.com spa konusunda muhteşem . gittim,gördüm,test ettim. Veni vidi vici!
Dr hamid aydın önderliğinde türkiyenin öncü spa merkezlerinden olmaya aday ispanbul spa...Kapısından içeriye adımınızı attığınız an sizi sarıp kuşatan bir tılsımı var. Olmayacak böyle anlatmayla , bizzat gidin. Hep devletten beklemeyin canım , kendiniz uğraşın biraz da.
http://www.ispanbul.com spa konusunda muhteşem . gittim,gördüm,test ettim. Veni vidi vici!
Dr hamid aydın önderliğinde türkiyenin öncü spa merkezlerinden olmaya aday ispanbul spa...Kapısından içeriye adımınızı attığınız an sizi sarıp kuşatan bir tılsımı var. Olmayacak böyle anlatmayla , bizzat gidin. Hep devletten beklemeyin canım , kendiniz uğraşın biraz da.
şifalı kaynak suları ya da çamur tedavisi amaçlayan kuruluşlar.
bekçikada doğal termal suyu çıkan bölgenin adıdır.
Belçika'ya ait bir su markası . Carrefour'larda 1.5 LT si 6 TL den satılıyor, Belçika'dan su ithal etmemiz çok ilginç. Sordum, alan da çokmuş yani talep düşük değil.
ing. kıs. sale and purchase agreement.
belçika'da, valon bölgesi'nin* liege* eyaleti, verviers Arrondissementinde bir yerleşim birimi.
bölgenin tüm yerleşim birimleri için:
(bkz: verviers/#8324762)
bölgenin tüm yerleşim birimleri için:
(bkz: verviers/#8324762)
latince salus per aqua nın kısaltması olan spa türkçede sudan gelen sağlık demektir. özel yağlar esanslar eşliğinde masajlar yapıldıktan sonra streç bandlarla sarılıp titreşim olayına geçilir,dinlendirici ve rahatlatıcıdır.
(bkz: Spondiloartropati)
burjuva hamamıdır.
Felsefede kim kimin öğrencisi olduğunu ezberlemenin kolay yolu.
Sokrates
Platon
Aristo
Sokrates
Platon
Aristo
yaptırmak istediğim masaj türü.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar