bugün

ateist yazardır efendim.
-hem de allah a şükür edenindendir ...
(#16474592)
merakını sonuna kadar gidermek için;
görsel
çok acayiptir.
(bkz: Sinemamcik1995)

Kucuk sinem.
"sinemam1986 nın nikinde sinema varsa, neden bize her hafta film önermiyor?" diye merak ettittiren abimiz.
neyse, tatlı getirdim yiyelim mi?
http://galeri.uludagsozluk.com/g/sinemam1986/
karmam bozuk. 2-3 yıldır aynı karma ile dolaşıyorum . acaba karmam yüzünden mi okunmuyorum? bunun karması iyi değil siktiret okumayalım falan * aman diyim hadi beni siktiret. kıyıda köşede kalmış karması bozuk çok sağlam yazarlar var.
sosyal mesaj;
yazarları karmasıyla değerlendirmeyelim.
çok yoğun bir istek geldi. * * sayfanda film öner/ tanıtım yap diye .
ben de karar verdim yapıcam.
ilk film,

(bkz: kosmos)

reha erdem'in kosmos filmi gösterildiği festivallerde büyük ilgi görmüş laf yerinde ise aldığı ödüllerle ile başarısını taçlandırmıştır.

sinema severlerin kaçırmaması gereken filmdir.

bu film ile ilgili yazım ;

(bkz: #14425488)
film trailler
http://video.uludagsozluk.com/v/kosmos-2798/

haftaya görüşmek dileğiyle , esen kalın.
ikici film:

(bkz: sonbahar)

yönetmenliğini özcan alper'in yaptığı yusuf un gözünden darbeyi bize anlatan film . ağıt müzikleriyleriyle insanı hüzünledirmiştir.

bu film ile ilgili yazım ;

(#5086541)
film trailer
https://www.youtube.com/watch?v=lVPFEwPYKFg

haftaya görüşmek dileğiyle , esen kalın.
sol frame'de her görüşümde sinem-am-1986 olarak okuduğum nick. 1986 yılında doğmuş sinem adındaki amlı.
gece gece sol frame ye kendimi atsam ne gizyorsun bu saatte buralarda tepkisi yerim kesin .
dünden akılda kalanlar

--spoiler--
Moonlight Sonata ‏@msonata19

sözlük ciddi bir saldırıyla karşı karşıya. organize halde birden fazla noktadan saldırı yapılıyor. sorunu çözmek ne yazık ki kısa sürmeyecek

Yanıtla
Retweetle
Favorilere ekle

13 sa SiNEMAM1986 SiNEMAM1986 ‏@sinemam1986

@msonata19 ''organize halde birden fazla noktandan '' bu ne lan savaşıyorlar sanki.:) bi mesaj bekliyordum ne oldu acaba ?
--spoiler--
arabistanlı bir lawrence olabilir ama bu 2 ay sonra sana sarışın kızlarla çektirdiğim fotoğrafları atmayacağım anlamına gelmez.*
kendisini sochide bir çayı mı içmeye beklerim.*
(#15595975)
tam da bu entrisini eksilediğim yazar.
güle güle kullan.

haa bu arada,
"nbr sinem?"
içim fesat olduğu için nick ini yanlış anladığım yazar.
mehmetali06168 hotmail com benim hotmail e ''[email protected] '' ne çok benziyor yahu tüyler ürperten bir hikaye darısı başıma.
attığı mesajlara cevap vermeyince çirkefleşen bir yazar. mesajlarına cevap vermek gibi bir zorunluluğum olduğunu sanıyor zaar.
(#16947371) seviyesini belli eden yazarımsı.
nickinin hakkını çok iyi veriyo. film gibi hakket. tak tak izle. enteresan biri. du az oldu.

tak tak tak tak tak izle. bolca tak öyle izle. tam 1986 kere.
zeki müren'in "gitme sana muhtacım" şarkısı eşliğinde sözlükten ayrılması gereken yazar. vedalaş artık.
#16949396 "pembe tolga nın mazereti var, ne yani sana da mı girelim?" yazarı. enteresan gider ayak tercihlerini açıkladı.
(#17195874) kalp dayanmaz zaten.*
asansör anıları çok meşhur izmirli bir yazar kardeşimiz. bugün ki işletmeme kızdıysa da kendisinden açık özür diliyor kokulu kokulu öpüyorum . ayrıca bildiğin serseri. *
EĞERi BÜĞRÜLÜĞÜNÜ DÜZELTME PROJESi BAŞLATTIĞIMIZ YAZARIMSIDIR.
(#17377833)

kumara yatkınlığı var.

annelerimizin babalarımızın kötü arkadaş diye nitelendirdiklerinden. bu tip paylaşımlara karşıyım ancak beni cezbediyor da. tutturursam zırnık koklatmam. kötü arkadaşsın çünkü.
© copyright 2005 - 2026