bugün

Bir de "Yalan söylemek hiç hoş birşey değil, özellikle böyle konularda" demek istediğim yazar.

Edit; ifşa yok arkadaşlar yanlış alarm. Isbu entryler Sadece ikazdır.
Arkadaşımız her ne kadar söylemeye dili varmasa da evli ve bir çocuk babası bir zat. Allah mesut etsin. Allah uzun ömür versin. Allah bir de akıl fikir versin.
"i am" demek istemiş. yanlış anlaşılmasın.
Eskiden doğum günümü bu mecrada kutlardım. Anadoluyum tanır mısınız?
Sol framede görünce nostalji olduğum yazar kişisi. Sözlüğe ilk geldiğim zamanlar konuşmuştuk kendisiyle yine buralardaymış. Tekrar Hoş gelmiş öyleyse. *
hoşgelmiş nesildaşım.
hoşgelmiş yazar. kaliteli yazardır.
ben geldim . uzun bir aradan sonra .

sol frame yi işgal edip hemcins arkdaşlarımın aaaaaaa kız mı acaba yazayım ben buna gibi düşünceler geçmiştir içlerinden . hevesinizi kursağındanızda bıraktım biliyorum .

neyse hoşgeldim .
bayrn 7 tane atacak gibi 2 tane attı bakalım ne olucak .
sineması 1986 model? mi acaba anlamadım ki.
yeni hesabıyla yola devam eden:
(bkz: perfect man/#18444267)
(bkz: daya daya daya eksiyi/@sinemam1986)

belki silersin falan, iyice girsin (aklına) ve kalıcı olsun diye böyle geçiriyim (entryi bu beyaz sayfaya) dedim!

http://tnypic.net/zp74i.jpg +
vay vay vay silik olmuş 5. nesil yazar. hani şu adamın silik olduğunu gördüm ya, cidden ağzıma elma koyulmuş domuz gibi çaresiz hissettim kendimi.

elden bir şey gelmemesi ne feci...
Niyetler değişik. Benim aklıma ilk gelen türk sinemasının 1986 yılındaki haliydi. Bu arada çaylak olarak yazara merhabaaa *
(bkz: beşinci nesil silik)
takma adını her gördüğümde aklıma içinde 1986 am olan bir sinema salonu geliyor.
silik yazar.
orupuluk yapan adam la benim işim . annesine lafım yok . o deyimi öyle algılamısı gerekir. annenlere saygım sonsuz.
#18168643 anca k ya yeter olum, devamına göt ister. varsa o kadar göt ben seni tanımak isterim izninle. *
fransız devriminden sonra ingilere'de çıkan ayaklanmaları çin'de kurdukları örgütlenmelerle mogadişu cumhurbaşkanını tahtından indiren bir hint prensi.
sözlükte bi nick üstü çetesi oluşmuş durumda nerde bi nick hemen başına üşüşüyorlar.

bu sayfaya gelenin anası babası sinemam1986 yı günde 1453 kere..
Sözlükte bir nick aşşaası çetesi oluşmuş durumda. Nerde bi nick hemen başına üşüsüyorlar.
Bu sayfaya gelenin, babası annesine dönüşsün.
sözlükte bi nick üstü çetesi oluşmuş durumda nerde bi nick hemen başına üşüşüyorlar.

bu sayfaya gelenin anası babasını dövsün *
sözlükte bi nick altı çetesi oluşmuş durumda nerde bi nick hemen başına üşüşüyorlar.

bu sayfaya gelenin anası babası ölsün . *
tüm fenerli futbolcuları göt edicem bakın ve izleyin .

(bkz: 22 aralık 2012 aykut kocaman ın istifası/#17967910)
sözlükteki en saçma nick. bi de july4th var belediye otobüsü gibi. zevklere bak amk.
1234...9
© copyright 2005 - 2026