bugün
- osuruktan şiirler59
- victor osimhen11
- babo dünyayı düzdün doymadın4
- kredi kartı2
- yılmaz güney izleyip ahmet kaya dinleyen tip14
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı4
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- gazze de 186 yardım çalışanının öldürülmesi3
- abdullah öcalan13
- dincinin içinde yaşadığı hasta hayal dünyası3
- bik bik kız kaçırdı9
- yıllık izin3
- tarhana çorbası7
- bir uykusuz eleman var uyuyamıyor geceleri2
- sözlükte kavga olmayan gün3
- yasakçı zihniyet15
- alparslan kuytul13
- ekşi sözlük21
- yılmaz güney filmleri6
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti8
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması10
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- avanosun nevşehirde olması5
- fenerbahçe biraz sert biraz katı9
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- çay içen erkeklerden iğreniyorum ıyy diyen kız5
- yılmaz güney büyüklüğü4
- ismail kartal16
- migros'a sorulacak tek soru3
- her şeyi hatırlayan insan9
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni2
- sözlüğün boktanlaşması4
- reels izleme bağımlılığı6
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- astral seyahate çıkış harcı4
- muslettin amca6
- bugün ne yapsam9
- sabah alarmı yapılacak şarkı4
- müsavat dervişoğlu8
- şah hatayi'nin hataylı olmaması4
- aleksey batrakov19
- felsefe9
- eskiden migrosun alışveriş kamyonları vardı2
- gammazın gammazlanması4
- farah zeynep abdullah'ın yılmaz güney tweetleri3
- gazisini zulüm eden savaşta asker bulamaz5
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği3
- etimek tatlısı4
- 21 yaşında erkek 31 yaşında kadın ilişkisi4
sağolsun bütün eski ve yeni şarkıcıları hatırlatan yazar. eksik olmasın. *
serseri gibi bir şey.
Entry ile hakareti karıştıran yazar. Nick altıma yazdığı o çirkin cümleyi kendisine iade ettigim yazar. Bu kadar yalan ve sahte bir ortamda her konuştuğu doğru olan; yan yan yana geldigimde adamlığını, agabeyligini, insanlığını gördüğüm insana olan saygımı yalakalik olarak adlandırmış yazar. Sinemam1986: yaşama 3-0 mağlup başlayan yazarcik. Anladın sen onu.
çok uzun olmasa da güzel zaman geçirdiğim ve içtenliğiyle( poster seçimi de dahil) kendini sevdiren yazar.
bir manzara olarak banyoya çok yakışacak olan posteriyle durakta pek bir sevimli gözüküyordu.
artık zirveler mi düzenleriz, partiler mi veririz bilmem ama ''ortağuum'' demek için sebepler yaratacağım kesin.
kordonda insan istilası vardı, bir dahakine artık.. rezerve olmalı!. (dürtüklemeler)
türkçe müzik için mekan kapatırız ya sorun değil. zaten nereye gitsek mekan kapatmadık mı ama şekerim??
bir manzara olarak banyoya çok yakışacak olan posteriyle durakta pek bir sevimli gözüküyordu.
artık zirveler mi düzenleriz, partiler mi veririz bilmem ama ''ortağuum'' demek için sebepler yaratacağım kesin.
kordonda insan istilası vardı, bir dahakine artık.. rezerve olmalı!. (dürtüklemeler)
türkçe müzik için mekan kapatırız ya sorun değil. zaten nereye gitsek mekan kapatmadık mı ama şekerim??
5. yıl zirvesi sonrası aynı evde sabahlayıp muhabbetin dibine vurulan yazar(mış). lakin ben hatırlamıyorum. o kadar mı kötüydüm lan o gece?
5. yıl zirvesi sonrası aynı evde sabahlayıp muhabbetin dibine vurulan yazar(mış). lakin ben hatırlamıyorum. çünkü yoktum.
5. yıl zirvesi sonrası aynı evde sabahlayıp muhabbetin dibine vurulan yazar(mış). lakin ben hatırlamıyorum.bana ne içirdiniz lan?
5. yıl zirvesin de aynı evde sabahlayıp muhabetin dibine vurulan yazar (ım). lakin ben de sizi hatırlamıyorum. *
(koministimam/#15003523) nolu entrysi ile kendi kendime sorduğum; "acaba ben mi yanlış yapıyorum?" sorusunun yerini, "olum ne yanlışı lan sen yanlış yapar mısın toşşaaanı yediğim." düşüncesine bıraktıran yazardır.
sağolsun varolsun ne diyim lan, hiç de tarzım değildir birilerini nickaltıma güzel bişe yazdı diye pohpohlamak ama bu sefer olay farklı.
sağolsun varolsun ne diyim lan, hiç de tarzım değildir birilerini nickaltıma güzel bişe yazdı diye pohpohlamak ama bu sefer olay farklı.
bugün 26 yaşına basan kadim dost.
(#15281428) aynı zamanda inci okuru yazarımız. tebrik ettim kendisini.
ilk başta anlaşamayacağımızı düşündüğüm ve sonradan bu tezimin çürümesine sebep olan yazar arkadaşımız. *
ikinci görüşüm oldu ama hala pek fazla anlayamadığım abim.
1986 doğumlu yazardır.
şimdiden rumuzunu sevdiğim yazardır, onun haricinde okumadığım/ tanışmadığımdır
sinema sevdalısı olsa gerek...
sinema sevdalısı olsa gerek...
resmi olarak bugün doğum günüm ama kutlanması için 09 06 2012 yi seçtim .
(bkz: 9 haziran 2012 gavur izmir zirvesi)
bugün doğum günüm ama ertelemiş bulunmaktayım. neden mi çünkü moonlight sonata yüzüden yahu adam zirveye gelsin diye tarih i 06 06 2012 gavur izmir zirvesini 3 gün sonraya çektim ama yine bazı önlenemeyen engeller yüzenden gelemeyecekmiş sağlık olsun .
doğum günüm de şu şarkıyı mekanda çaldıran lan olur mu? olsun lan ne olucak .
radiohead - idioteque
http://fizy.com/#s/14ys15
(bkz: 9 haziran 2012 gavur izmir zirvesi)
bugün doğum günüm ama ertelemiş bulunmaktayım. neden mi çünkü moonlight sonata yüzüden yahu adam zirveye gelsin diye tarih i 06 06 2012 gavur izmir zirvesini 3 gün sonraya çektim ama yine bazı önlenemeyen engeller yüzenden gelemeyecekmiş sağlık olsun .
doğum günüm de şu şarkıyı mekanda çaldıran lan olur mu? olsun lan ne olucak .
radiohead - idioteque
http://fizy.com/#s/14ys15
doğumgünü çocuğu olan yazar.
doğum günüymüş. kutlu olsun.
kendisini tanımıyorum ama kutlamak istedim. nice mutlu senelere.
kendisini tanımıyorum ama kutlamak istedim. nice mutlu senelere.
tek rakibim sinematek.
doğum günü kutlu olsundur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar