bugün
- kitap önerir misiniz8
- limonlu makarna8
- diamond bosphorus16
- nervio'nun ayaklarının ters olması6
- birader ne demek10
- yazarların nickleri nereden geliyor8
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- traktörü olan yazarlar6
- nervio hamferdi4
- nervio burak demirbilek evliliği7
- tai lung18
- ismet gürbüz9
- gocu meriç7
- yeni parti46
- sozlugun hafizasi6
- damarlı ayak3
- mehdi beklentisi5
- yazma deyince yazılmasını isteyen kezban4
- artık bilgi içerikli entryleri tek tek okuyacağım5
- deccal'in sozluge gelmesi4
- baş meriç7
- bana onu sormayin birader4
- sözlüğe bilgi içerikli entry girmek6
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- kız nick altı meriçleri13
- kıymasız lahmacun3
- 2pac3
- salçalı kıymalı makarna3
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- aykolik'in hiç yaşlanmaması2
- bir erkek yazara instagramdan ulaşmak4
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- perdenin ardındakiler'in en iyi şarkısı2
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- kafiyesiz şiir saçmalığı3
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- geçmişe özlem2
- kürtçülerin abd ve israil'i destekleme sebebi2
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- beni seven yazarlar10
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- kürt çeteleri2
- ermeni çeteleri2
- öykü serter8
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- sular kesikken gelen kaka3
- bırakın kavgayı maç başlıyor7
- parayla limon almak3
Bir bakanlık koltuğu verene destek verecekmiş.
Adam değildir.
Adam değildir.
belki de fikrimizin sorulduğu son seçimde aklı olan için yol bellidir, aklı olmayan veya menfaati olan için de yol bellidir, uğurlar ola.
görsel
Seçim 2. tura uzamasın ülkede tekrar provakasyonlar yaşanmasın istiyoruz. Bu yüzden ilk tur Kılıçdaroğlu'na %52 üzeri %53'e yakın oy verip 13. cumhurbaşkanımız yapacağız. Erdoğan %45 muhalefet %55ken sana %5 verip niye seçimi 2. tura uzatalım? Pazarlık yap diye mi?
görsel
Seçim 2. tura uzamasın ülkede tekrar provakasyonlar yaşanmasın istiyoruz. Bu yüzden ilk tur Kılıçdaroğlu'na %52 üzeri %53'e yakın oy verip 13. cumhurbaşkanımız yapacağız. Erdoğan %45 muhalefet %55ken sana %5 verip niye seçimi 2. tura uzatalım? Pazarlık yap diye mi?
Oy bölen demişsinizde doğru oy bölüyo küskün mhplilerin oyunu alıyor.. kemal dedeme iyilik ediyor ilk turda kemal Kılıçdaroğlu kazanmalı ve küskün mhplilerin oyunu alarak oğan bize iyilikte bulunmakta şüphesiz.. Muhalifler bunu görmüyor çekil diyolar. Maarem gibi çekilirse ona gidecek oylar ya Tayyipe yada boşa gider sanıyo musunuz oda çekilirse tüm oylar dedeme gidecek.. hayır hayır elimi kesseler bay Kemale vermem diyenler var bunlar ya sandığa gitmez ya Tayyipe verir inadına..
Ülkücülere ulusalcılara selam bile vermemem gerektiğini bana tekrardan hatırlatan qral.
Fetö ona çökmeye fırsat bulamadı muharremle uğraşırken.
Ersan Şen, Sinan Oğan'ı desteklediğini açıkladı.
"Onların olduğu yerde Türkiye
Cumhuriyeti'nin, Türk milleti'nin beka sorunu olmaz."
https://twitter.com/karar...?cxt=HHwWhIC9hdPE_v4tAAAA
türkler zafer partisini desteklesin .
" oylar bölünmesin " deyip 20 sene seçim
kaybeden yarım akıllıların laflarını ciddiye almayın .
"Onların olduğu yerde Türkiye
Cumhuriyeti'nin, Türk milleti'nin beka sorunu olmaz."
https://twitter.com/karar...?cxt=HHwWhIC9hdPE_v4tAAAA
türkler zafer partisini desteklesin .
" oylar bölünmesin " deyip 20 sene seçim
kaybeden yarım akıllıların laflarını ciddiye almayın .
2018. 3. Kasım'ında i.m.d.'in sakarya temsilciliğini açtığımız gün, -açılışı ve paneli sönümlemek için- binali'nin şikşosuyla adı çıkan ibneye konser verdirdiler! Bakıyorum da -Bu kritik dönemeçte- reisin adaylığını sönümlemek için, ne kadar "ibne - nonoş - liboş!" Varsa yine saldılar meydana?
Bakanlık pazarlığın girişmiş.
Kemal kılıçtaroğlu nun aklı varsa yanına yaklaştırmaz bunları hodri meydan desin çöp bile yok desin.
Kemal kılıçtaroğlu nun aklı varsa yanına yaklaştırmaz bunları hodri meydan desin çöp bile yok desin.
-Seçimden önce- AHZÂB Hattı / Hendek - "Merkez Büyük Camii" çıkışında (firavun ve sahiri putlarına nazire!) Son operasyonumuzu attık(500+71 adet el ilanı tevzi ettik).
"SÖZÜMÜZ SÖZ" - Ben gürcüyüm, hanım arap - diyerek; "Türk Milliyetçiliği"ni ayakları altına almaya yeltenen "firavun"u -AYAKLARIMIZ ALTINA ALARAK- tokmaklayıp çiğneyeceğiz(Bi-iZNiLLAH).
"SÖZÜMÜZ SÖZ" - Ben gürcüyüm, hanım arap - diyerek; "Türk Milliyetçiliği"ni ayakları altına almaya yeltenen "firavun"u -AYAKLARIMIZ ALTINA ALARAK- tokmaklayıp çiğneyeceğiz(Bi-iZNiLLAH).
Maarem gibi adaylıktan çekilmemeli yoksa ona gidecek mhpli oyları Tayyipe gider. ikinci tura kalırsa yine ona giden oylar Tayyip'e gider ve seçim yine akpnin olur. O yüzden oylar demokrat dedeme.. inattan vazgeçin artık bitirelim şu işi yeter da..
Şimdi oy versek cumhurbaşkanı olsa mecliste 1 tane bile vekili olmadan ne yapacak.
Onu maymuna çevirirler.
Hadi şimdi gidin sessizce oy verin görelim.
Onu maymuna çevirirler.
Hadi şimdi gidin sessizce oy verin görelim.
Mete Han Çinlilerle savaşı takip etmek için bir tepeye çıkar. Çinliler karşısında sayıca çok az kaldıklarını görünce kurmaylarından biri kendisine karamsar bir şekilde “yüce başbuğ ne düşünüyorsunuz?” diye sorar. işte o zaman Mete Han şöyle der: Bu kadar Çinliyi nereye gömeceğim!
Ant olsun ki, sayıca ne kadar çok olurlarsa olsunlar, Türk Düşmanlarını Türk'ün gücü ile ezeceğiz...
görsel
Ant olsun ki, sayıca ne kadar çok olurlarsa olsunlar, Türk Düşmanlarını Türk'ün gücü ile ezeceğiz...
görsel
Bir -sözlük yazarı- kardeşimiz -özelden- sormuş, ikinci turda ne yapacağız deyu? Ben de, inşâallah sinan reisi seçeceğiz. olmadı, gücümüz yetmedi "firavunlar'dan acemi olana ki?" , O palazlanana kadar TÜRK milliyetçilerine bir "manevra-hamle" alanı açılsın? , teklifimizi beyan ettik.
Çekileceği iddiaları var eğer çekilirse cumhur ittifakına yarar. Böyle bir hata yapmamalı.
Edit: twitterda gerekli açıklamaları yaptı bir nebze ferahladık.
Edit: twitterda gerekli açıklamaları yaptı bir nebze ferahladık.
ülkeye cumhurbaşkanı değilde diyanet işleri başkanı seçileceğini zanneden bazı tiplerin soyunu sopunu mezhebini didikleri adam gibi adamdır.
adamın birisi çıkıyor "ben gürcüyüm hanımım arap" diyor yıllarca yerli ve milli lider diye alkışlıyorlar ama hakiki türk olan adama alevi diye bilmem ne mezhebinden diye laf söylüyorlar. şaka gibi amk.
adamın birisi çıkıyor "ben gürcüyüm hanımım arap" diyor yıllarca yerli ve milli lider diye alkışlıyorlar ama hakiki türk olan adama alevi diye bilmem ne mezhebinden diye laf söylüyorlar. şaka gibi amk.
Ya Selaaam..
Saksafoncu da aradan çıktığına göre, "natocu - fatocu - bölücü iti-köpeği ve bil cümle ipten-kazıktan halas olmuş amerikancık-melâin ile baş başa kaldık?
"Keder bütün efkâr-ı sillesini toplasın gelsin;
Dönersek namerdiz, vatan-millet yolundan."
Saksafoncu da aradan çıktığına göre, "natocu - fatocu - bölücü iti-köpeği ve bil cümle ipten-kazıktan halas olmuş amerikancık-melâin ile baş başa kaldık?
"Keder bütün efkâr-ı sillesini toplasın gelsin;
Dönersek namerdiz, vatan-millet yolundan."
Bu sene olamasa bile 2028'de kesin cumhurbaşkanı olur
Çünkü o zamana kadar Erdoğan ve Kılıçdaroğlu pırtlar
Bayatlar
Çökerler
2028 Sinan Oğan'ın yılı olacaktır
Bunu çok net söylüyorum.
Çünkü o zamana kadar Erdoğan ve Kılıçdaroğlu pırtlar
Bayatlar
Çökerler
2028 Sinan Oğan'ın yılı olacaktır
Bunu çok net söylüyorum.
Son kez tekrar edelim; "Türk'ün alevisi - sünnisi olmaz, -münafığa kanmaz- ve karşısındaki -illâki- gâvurdur!.
14 mayıs 2023 seçimlerinde oyumun sahibidir.
hayırlı olsun.
hayırlı olsun.
caferi yani kemal gibi alevi cb adayıdır. evet..
şu ana kadar bir vukuat gördünüz mü? faşist dedikleriniz diğer hepsinden daha demokrat.
temiz , eğitimli türk siyasetçi . hem değişim
isteyip hem de çürümüş hurdaları seçme
çelişkisinden kurtulun . sinan oğanı , ümit
özdağı destekleyin . " oylar bölünmesin "
diye yıllardır fosilleri seçiyorsunuz .
iki ay sonra da "ben bunlara mı oy verdim "
diye iş işten geçtikten sonra üzülüyorsunuz .
artık uyanın . robot değil insan olun .
isteyip hem de çürümüş hurdaları seçme
çelişkisinden kurtulun . sinan oğanı , ümit
özdağı destekleyin . " oylar bölünmesin "
diye yıllardır fosilleri seçiyorsunuz .
iki ay sonra da "ben bunlara mı oy verdim "
diye iş işten geçtikten sonra üzülüyorsunuz .
artık uyanın . robot değil insan olun .
ilk turda işi bitirmek için verilmemesi gereken tipitip.. Özdağ kötü polisse kendisi iyi polis rolünü üstlenen ama onun kadar faşist birisi.. tayyipi yollamsk için tek adayda birleşelim ve oğanmış tavukçuymuş bunlarla vakit öldürmeyelim.. ne soğana ne tavukçu maareme oylar demokrat dedeme..
Dersimli Kemal’e vermediğin sürece kime verirsen ver.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar