bugün
- çiçek29
- israil18
- bik bik sözlüğün en basit yazarıdır12
- yön duygusuna sahip olmamak16
- kızların açık giyinmesinin amacı29
- güneş18
- saraca'nın sözlüğe dönüşü13
- hesabı nasıl sileceğiz12
- ateizmin artmasına engel olamayan dinci8
- sevişmek mi zor sevmek mi8
- eğer ben varsam tanrı da vardır18
- yazarların karısının fotoğrafları10
- namaz kılmakta zorlanmak9
- true ile barışmak için muzlu pudingini uzatmak18
- müslümanlar nasıl galip gelecek28
- kızlar penise mi paraya mı bakar sorunsalı18
- atatürk olmasaydı adınız michael ve george olurdu19
- aydın'da intihar eden genç anne22
- akplilerin radar yalanı11
- bahar candan ile dilan polat'ın helva videosu11
- cuckold13
- bokun içinde yüzerim ama chp den vazgeçmem8
- iran ile israil arasında ateşkes imzalanması18
- türkiye14
- kimsenin inanmayacağı birşey söyle14
- 0 0 7 sözlüğün en büyük değeridir24
- islam11
- allah56
- barbar kral'ın pasif olması10
- barbar kral'ın gay olması9
- alkol bağımlılığı9
- akp ve chp birleşse24
- çocukken oynadığımız pc oyunları18
- iran20
- ağaç25
- araba11
- ev23
- küçük pipili zengin vs büyük pipili fakir erkek10
- 24 haziran 2025 adana saimbeyli depremi8
- tanrı varsa beni şu anda öldürsün33
- hz muhammed10
- hazreti muhammed11
- iran'ın israil'in amına koyması13
- muzlu puding sevmek19
- 2025 iran israil çatışmaları11
- bimdeki daphne muzlu puding kıtlığı14
- sevgilinin spora gitmesi11
- ortaçağ da doğsaydınız statünüz ne olurdu25
- iran'ın katar'ı vurma ihtimali11
- mesai bitti görüşürüz8

entry'ler (1140)
iran'ı pöf deyip geçmeyecaksın, elin oğlu kodumu otutturu-verir adamı?
"Eğer yüz çevirirlerse de ki: "Allah bana yeter. O'ndan başka ilah-mâbud yoktur. Ben O'na tevekkül ettim-dayandım. O, Büyük Arş'ın da Rabb'idir."(Tevbe - 129)
Amiral Cem Gürdaniz paşa; "kürecik radar istasyonu derhâl kapatılmalı ve nato görev gurupları milli orduya dahil edilmelidir!" Diyor. Neymiş, aklın ve hakikatin yolu bir imiş?
https://youtu.be/0C2j7ZObbF4?si=O8BTr9ERksdo-BYj
https://youtu.be/0C2j7ZObbF4?si=O8BTr9ERksdo-BYj
Akşam tele 1 de tolga yarman hoca iran çok sıkıştırılırsa nükleer atar, pakistan'dan alır yine atar dedi, eğer böyle bir durum olursa bizim de ebemizin bilmem neresine mart karı yağdığının resmidir? (Hafazanallah)
iranı lafla destekliyor imiş titrek münafık, azerbaycana verilen desteğin fevkinde irana arka çıkılmalıdır, derhal siha ve generaller gönderilmelidir? Eğer tesirsiz kalınırsa bedeli çok ağır olur?
Kur-an zulmün-zalimin ve şirk ehli münafığın en amansız düşmanıdır. Iman sahiplerinin sulh ve SALÂHINA vesile, şifa-rahmettir.
Kul Nesimi -üstat- bu manzarayı görse; "ben doldurur ben içerim, günah benim kime ne?" Dizesini söylediğine bin pişman olur idi!.
Bunlara birde kenefte (tuvalette) içmeyi ekleyebiliriz, çünkü en yakışan yer orası?!.
görsel
görsel
Genel kurmayımızın siber güvenliğini (güya) israilli şirket sağlıyor imiş? iş başa düştü "müstakil bir milli mücadeleci asakiran" derhal devreye girecektir!.
Kurt dumanlı havayı sever, tam zamanı nerede "helâl süt emmiş vatan evlatları?" Basa-bas, topyekün imha, "hayyâ hayyâ ya eshabi!"
Ha sittirin oradan, düşman çok
kuvvetli imiş, 110 sene önce düşman (yedi düvel) kapımıza dayandığında neyimiz vardı? Söyleyelim; "iMANINIZ ve 27 adet (el yapımı) mayınımızdan başka" Kimse korkaķlığına bahane aramasın, "TÜRK VATANI" sizin dötünüz değildir israile peşkeş çekesiniz?
kuvvetli imiş, 110 sene önce düşman (yedi düvel) kapımıza dayandığında neyimiz vardı? Söyleyelim; "iMANINIZ ve 27 adet (el yapımı) mayınımızdan başka" Kimse korkaķlığına bahane aramasın, "TÜRK VATANI" sizin dötünüz değildir israile peşkeş çekesiniz?
- Geç olmadan - "KANI BOZUK OLMAYAN" Türk askeri, derhâl müdahale etsin?
Tebrizi - Halebi - Musulu savunmak, sath-ı müdafaadır, başka yollara tenezzül etmeyelim.
istiklâl harbimizi organize ederek işgale meydan tanımayan bir avuç vatansever "helâl süt emmiş Türk subayı" idi, Bekir Sobacı denen, m.v. bozuntusu yobaz; "- kanı-bozuk 28 Şubatçılar!." Deyu türk askerime hakaret ettiğinde herkes ayağı kakmıştı? Tam zamanı işgal ediliyoruz , yokmudur "kanı bozuk olmayan-nato aleyhtarı vatansever türk subayı (bir avuç dahi olsa)" işgâle dur desin ve kanıtlasın sütü-bozuk olmadıklarını?
görsel
görsel
-Bahçalı dahil- herkes "nihai hedef Türkiyedir?" Deyip duruyor. Bre "imansız - Allahsız - kitapsızlar" neyi bekliyorsunuz o zaman? Derhal mukabele etsenize, bomba tepenize inmeye başladığın da ne bok yiyeceksiniz?
Tebrizi de bombalamışlar, tebriz kars'dır - ardahan'dır yani vatan sathıdır, savunulacaktır. Öyle ağız-burun eymeye mecal yok "Tebriz-kazvin hatta Tahran" vatan toprağıdır, gereği yapılacaktır?
Tanımam-bilmem lakin mazlumen katledildiği anlaşılıyor ve zalimlerin döktükleri kanda boğulacaklarına imanımız payansız!.
Madden (bilhassa) - mamen vatanımızı, milletimizi tahkim edelim, sıranın bize geldiği açık lakin o iş onların bildikleri gibi değildur?
görsel
görsel
Rahmet, mağfiret ve minnetlerimizle;
https://youtu.be/vmeWYQrVHqs?si=kzjSICOkgBUdAPKf
https://youtu.be/vmeWYQrVHqs?si=kzjSICOkgBUdAPKf
bu işin gizlisi - saklısı kalmadı, göstere göstere ülkemizi işgal provası yapıyorlar ve ciasalcı nonoşlar da bize hönkürüyor “nöö. natadan nasıl çıkarız?” deyu!. “nato ona giriyor, umrunda değil namussuzun! ha yüz sene önce aldıkları cevabın bir benzerini alırlar (bi iznillah) o ayrı mesele!. bu iş “amerik-israil işbirlikçisi ibnelerin” haddide - harcı da değildir?
“revire yürü bre revire, postu döndü kevgire!.”
“revire yürü bre revire, postu döndü kevgire!.”