bugün

entry'ler (1140)

iran ile israil arasında ateşkes imzalanması

iran'ı pöf deyip geçmeyecaksın, elin oğlu kodumu otutturu-verir adamı?

müslümanlar nasıl galip gelecek

"Eğer yüz çevirirlerse de ki: "Allah bana yeter. O'ndan başka ilah-mâbud yoktur. Ben O'na tevekkül ettim-dayandım. O, Büyük Arş'ın da Rabb'idir."(Tevbe - 129)

22 haziran 2025 abd uçakları iran ı vurdu

Amiral Cem Gürdaniz paşa; "kürecik radar istasyonu derhâl kapatılmalı ve nato görev gurupları milli orduya dahil edilmelidir!" Diyor. Neymiş, aklın ve hakikatin yolu bir imiş?
https://youtu.be/0C2j7ZObbF4?si=O8BTr9ERksdo-BYj

22 haziran 2025 iran ın israil e yoğun saldırısı

Akşam tele 1 de tolga yarman hoca iran çok sıkıştırılırsa nükleer atar, pakistan'dan alır yine atar dedi, eğer böyle bir durum olursa bizim de ebemizin bilmem neresine mart karı yağdığının resmidir? (Hafazanallah)

22 haziran 2025 abd uçakları iran ı vurdu

iranı lafla destekliyor imiş titrek münafık, azerbaycana verilen desteğin fevkinde irana arka çıkılmalıdır, derhal siha ve generaller gönderilmelidir? Eğer tesirsiz kalınırsa bedeli çok ağır olur?

kuran ı kerim

Kur-an zulmün-zalimin ve şirk ehli münafığın en amansız düşmanıdır. Iman sahiplerinin sulh ve SALÂHINA vesile, şifa-rahmettir.

evde bira içmek vs dışarıda bira içmek

Kul Nesimi -üstat- bu manzarayı görse; "ben doldurur ben içerim, günah benim kime ne?" Dizesini söylediğine bin pişman olur idi!.

evde bira içmek vs dışarıda bira içmek

Bunlara birde kenefte (tuvalette) içmeyi ekleyebiliriz, çünkü en yakışan yer orası?!.
görsel

13 haziran 2025 iran ın israil e saldırması

Genel kurmayımızın siber güvenliğini (güya) israilli şirket sağlıyor imiş? iş başa düştü "müstakil bir milli mücadeleci asakiran" derhal devreye girecektir!.

13 haziran 2025 iran ın israil e saldırması

Kurt dumanlı havayı sever, tam zamanı nerede "helâl süt emmiş vatan evlatları?" Basa-bas, topyekün imha, "hayyâ hayyâ ya eshabi!"

13 haziran 2025 israil in iran a saldırması

Ha sittirin oradan, düşman çok
kuvvetli imiş, 110 sene önce düşman (yedi düvel) kapımıza dayandığında neyimiz vardı? Söyleyelim; "iMANINIZ ve 27 adet (el yapımı) mayınımızdan başka" Kimse korkaķlığına bahane aramasın, "TÜRK VATANI" sizin dötünüz değildir israile peşkeş çekesiniz?

tebriz i vurmak bizi vurmaktır

- Geç olmadan - "KANI BOZUK OLMAYAN" Türk askeri, derhâl müdahale etsin?

Tebrizi - Halebi - Musulu savunmak, sath-ı müdafaadır, başka yollara tenezzül etmeyelim.

istiklâl harbimizi organize ederek işgale meydan tanımayan bir avuç vatansever "helâl süt emmiş Türk subayı" idi, Bekir Sobacı denen, m.v. bozuntusu yobaz; "- kanı-bozuk 28 Şubatçılar!." Deyu türk askerime hakaret ettiğinde herkes ayağı kakmıştı? Tam zamanı işgal ediliyoruz , yokmudur "kanı bozuk olmayan-nato aleyhtarı vatansever türk subayı (bir avuç dahi olsa)" işgâle dur desin ve kanıtlasın sütü-bozuk olmadıklarını?
görsel

-Bahçalı dahil- herkes "nihai hedef Türkiyedir?" Deyip duruyor. Bre "imansız - Allahsız - kitapsızlar" neyi bekliyorsunuz o zaman? Derhal mukabele etsenize, bomba tepenize inmeye başladığın da ne bok yiyeceksiniz?

Tebrizi de bombalamışlar, tebriz kars'dır - ardahan'dır yani vatan sathıdır, savunulacaktır. Öyle ağız-burun eymeye mecal yok "Tebriz-kazvin hatta Tahran" vatan toprağıdır, gereği yapılacaktır?

ferdi zeyrek

Tanımam-bilmem lakin mazlumen katledildiği anlaşılıyor ve zalimlerin döktükleri kanda boğulacaklarına imanımız payansız!.

Madden (bilhassa) - mamen vatanımızı, milletimizi tahkim edelim, sıranın bize geldiği açık lakin o iş onların bildikleri gibi değildur?

görsel

yaşar nuri öztürk

Rahmet, mağfiret ve minnetlerimizle;
https://youtu.be/vmeWYQrVHqs?si=kzjSICOkgBUdAPKf

nato nun gizli orduları

bu işin gizlisi - saklısı kalmadı, göstere göstere ülkemizi işgal provası yapıyorlar ve ciasalcı nonoşlar da bize hönkürüyor “nöö. natadan nasıl çıkarız?” deyu!. “nato ona giriyor, umrunda değil namussuzun! ha yüz sene önce aldıkları cevabın bir benzerini alırlar (bi iznillah) o ayrı mesele!. bu iş “amerik-israil işbirlikçisi ibnelerin” haddide - harcı da değildir?
“revire yürü bre revire, postu döndü kevgire!.”