bugün

bugün de gitmiş olduğum güzel bir istanbul ilçesi. silivri bir ayrı güzel benim için. değişik bir havası var. mayıs ayından beri gitmemişim.
görsel
görsel
bugün sırf dore bisküvisi için gitmeyi düşündüğüm bir ilçe. gitmişken sahile de bakarım ama. o bisküviden yoksa başka bisküvi alırım çünkü dün kocamustafapaşa tarafında kaç tane a101'e gittim ve yoktu.
Gitmişken havasına da bir bakıver. Eskiden hep soğuk olurdu. Küresel ısınmadan payını almış mı merak ediyorum.
Bugün gitmeyi düşündüğüm istanbul ilçesi. Epey oldu gitmeyeli. Ramazan'da zor olur oraya gitmek.
Yoğurt yemeyi unutma aykolik.
Sahilde köfteci vardı. Boşanma davasindan önceki gün orada neyse bosver. Anılar kötü
görsel
görsel
Sahilinden fotoğraflar.
belediye başkanı chp'li bora balcıoğlu olan istanbul ilçesi.

görsel
Ümit Özdağ, Silivri'deki yaşam koşullarını yapay zeka ile anlattı:

"Gece, ağır bir lağım kokusu ortalığı kaplıyor. Adalet Bakanı, burada 2 gece geçirse 'Yaptığımız şey doğru değil' der."
Bugün gitmiş olduğum istanbul ilçesi. Yanımdaki adam da cezaevinden dönmüş. 2 ay hapis yatmış. Aslında cezası 7 yıl 2 aymış ama mahkemeyle serbest kalmış. Dore bisküvi de aldım. Yolda arkadaşlarını falan aradı herhalde. Biri de sadece 15 gün kalmış ve onu çıkarmış. Bu ne dünya kardeşim.
Anlaşılan artık yetmeyen hapishane. Belediye operasyonunda tutuklanıp oraya gelenlerin bazılarını oradan başka illerdeki cezaevlerine sevketmeye başlamışlar.
görsel
1...6789
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026