bugün
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- para yok huzur var7
- mazotun yarım litresi 50 tl17
- hangi sözlük kızısın7
- erkekler neden evlenmek ister9
- kürdü sevin21
- ateist5
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- hangi winx kızısın4
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya10
- çinin açtığı davayı kaybeden ticaret bakanlığı5
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı17
- boğazını tutamayanların sır da tutamaması3
- güne almanca bir cümle bırak11
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek3
- pkk nın silah bırakmayacağı gerçeği2
- boyun tutulması4
- arabesk sefilliğe övgüdür ve teslimiyettir3
- çarlık rusya sını atatürk'ün yıktığı gerçeği2
- hukukun üstünlüğü ve türkiye2
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek7
- kölelik yevmiyesi2
- saddam hüseyin8
- mazot 100 tl oyunuzu hırsızlara verin2
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı11
- akın gürlek2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- insan olmaya ceyrek kala8
- eksi karmalara meslek isimleri verilmesi4
- fren kaliperlerine baktır araçta ses var diyen kız3
- hava muhalefeti6
- vermio6
- karmamın bir gecede 15 puan birden düşmesi4
- yazarların öğle yemekleri3
- seri eksi veren ibne ye açık mektup3
- gecenin korkunç yaratıkları7
- iblis'in sesini duymak14
- çakmak hırsızlığı2
- mazotun litresi 101 lira35
- tulumba tatlısı5
- grup yorum uğurlama3
- vermio vs nervio3
- bakan gürlek borsa soruşturmasında dört tutuklama4
- kanadalı ünlüler10
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması8
- çözüm süreci2
- 28 bine çalışmak9
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- çocukken en sevilen çizgi film2
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz46
üşenmedim, silik entrylerimi topluca gözden geçirdim. çok saçma be abi çok. gerekçeler tirajikomik.
yok chat yok bkz. yanlışı, ama en çok ağır hakaret olayına takıldım.
illa gammaz mı olalım, onun-bunun nick altına abone mi olalım?
sevgili modlar siz ona 'ağır hakaret' demeyin artık. kendi görüşüme uymadı, sildim deyin, doğru söylediğiniz için sizleri takdir edicem.
ayrıca dün gece anladım ki özelden durmadan sataşanlar fake hesaba sahip modlar. yapmayın, çok ayıp hareketler bunlar. biz burada biraz eğlenmek genelde bilgilendirmek için yazıyoruz.
yok chat yok bkz. yanlışı, ama en çok ağır hakaret olayına takıldım.
illa gammaz mı olalım, onun-bunun nick altına abone mi olalım?
sevgili modlar siz ona 'ağır hakaret' demeyin artık. kendi görüşüme uymadı, sildim deyin, doğru söylediğiniz için sizleri takdir edicem.
ayrıca dün gece anladım ki özelden durmadan sataşanlar fake hesaba sahip modlar. yapmayın, çok ayıp hareketler bunlar. biz burada biraz eğlenmek genelde bilgilendirmek için yazıyoruz.
silik sebeplerine çoğu zaman anlam veremediğim çoğu zamanda anlayamadığım şu an 13 olan kutucuk.
Silik sözlüğümüzde yazarların entrylerini sildiklerinde giden yerdir. Bilgisayarımızdaki geri dönüşüm kutusu gibi bir şeydir. Sildiklerimizi silikten tekrar canlandırabiliriz. Silik silinmiş anlamına gelmektedir...
moderasyonun 01.04.2012 tarihinde yaptığı hasan mezarcılar temizliğidir.
40.000'e yaklaşan ölü yazarlardır.
Pavyonların neon tabelalarına dönen buton. Yanıyor, boyuna yanıyor durduramıyoruz efenim.
an itibari ile moderatör bazı işine gelmeyen ve düşünce özgürlüğünü hiçe sayarak yanlı davranıp yaptığı işin butona yansıması.
hiç bir zararı olmadığı halde girilen videomun silinme sebebini anlayamamdan doğan bizleri ezik durumuna düşen butondur.
moderatörlere yerli yersiz sövmemizi sağlayan butondur. gelin önceden bi sorun neden böyle dedin hayrettin amacın neydi falan. biz de anlatalım derdimizi sonra silin di mi. neyse siz devam edin böyle.
ne zaman sözlüğe giriş yapsam bu buton sarım sarım sararıyor. silinen entry'e bakıyorum "lan ben bunu ne zaman yazmışım ahaha" diyorum. bilmem kaç zaman sonra da bu entry silik butonunu yakacaktır. arz ederim.
moderatörler tarafından silinen ya da düzeltilmesi istenen entrylerin bulunduğu bölüm. biraz önce siftahımı yapmış bulunmaktayım.
entrynin ya da yazarın gelecekteki hayatlarında başarılar dileniyor olmasının bir şekli diyelim iyimser olsun ayrıca tanım yapacağım diye kasıldım çünkü entrylerimin üçte biri sadece beni ilgilendirecek derecede subjektif oldukları için siliniyor.
işin kötüsü sözlük benim subjektif hayatıma bayılıyor çünkü onlar aynı zamanda en beğenilen entrylerim oluyor ki bu da evlat acısı gibi oturuyor. gözlerim filan doluyor ya duygusal bir insanım ben. en son açtım gammazlar için kullanma kılavuzu tarzı bir şey vardı okudum. içinde azıcık da tanım olsa silinmesin deniliyordu. o gün bugündür tanımımı verip subjektif zımbırtılarıma dalıyorum hadi hayırlısı.
işin kötüsü sözlük benim subjektif hayatıma bayılıyor çünkü onlar aynı zamanda en beğenilen entrylerim oluyor ki bu da evlat acısı gibi oturuyor. gözlerim filan doluyor ya duygusal bir insanım ben. en son açtım gammazlar için kullanma kılavuzu tarzı bir şey vardı okudum. içinde azıcık da tanım olsa silinmesin deniliyordu. o gün bugündür tanımımı verip subjektif zımbırtılarıma dalıyorum hadi hayırlısı.
bugün itibari ile sarısı hiç gitmeyen kutudur. *
silindin iz bırakamadın anlamına gelen sağ orta tarafta renkli ve gözüne sokulan buton . . .
bir ara kategoriye sokulmamış siliklerim oluyordu .
bu oraya yakışmadı , ben eksi vermem silerim gibi sebeplerden dolayı
bir ara kategoriye sokulmamış siliklerim oluyordu .
bu oraya yakışmadı , ben eksi vermem silerim gibi sebeplerden dolayı
altına: " keyfe keder silik " butonu da koyulmasını önerdiğim buton.
sebep kısmında çok komik espiriler oluyor gülüyorum resmen.
insanların düşüncelerini noktalama işaretleri yüzünden mi siliyorsunuz? o zaman komiksiniz. ama pardon sizler ciddi bir sözlüksünüz değil mi? pehh. sanırım tüm noktalamalarım yerinde nokta.
edit: he birde kendine yediremeyenler eksiliyor çok da "fifi" canlar.
edit: he birde kendine yediremeyenler eksiliyor çok da "fifi" canlar.
pascal noumaya eli sikinde dedim diye yanan buton. entry hakaret içeriyormuş. gerçi adamın yaptığı hakaret değildi pardon.
her görüşte "yine neyi yanlış yapmışım lan?" dedirten buton
moderasyonun kafasına göre sildiği entry'ler tuttuğu takıma ve siyasi görüşüne bağlı.
birkaç gündür girmedim ve silik butonu yandı durdu. ve artık şu siliklerimi tek-tek inceleyim dedim ki. of ki ne of? 85 silikte beşiktaş düşmanlığı almış-yürümüş ama asıl canımı yakan türk olmayı cezalandırmak. sözlük resmen kürt propagandasına yol vermektedir.
birkaç gündür girmedim ve silik butonu yandı durdu. ve artık şu siliklerimi tek-tek inceleyim dedim ki. of ki ne of? 85 silikte beşiktaş düşmanlığı almış-yürümüş ama asıl canımı yakan türk olmayı cezalandırmak. sözlük resmen kürt propagandasına yol vermektedir.
formata dikkat eden yazarlarda çok nadir yanan butondur.
bu aralar yanmıyor bu buton. *
yaşamayan, baskalarinin hayatini seyreden insan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar