bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
Uzun süredir aklımda olan fakat iki saat önce başladığım olgu....
iki saat oldu tam tamına ve biliyorum eğer ki üç gün boyunca ağzıma sürmezsem uzun bi süre içmeyeceğim bunu, belki bir daha hiç içmem...
Bir şeyler yiyip, bir şeylerle oyalanıp aklımı başka yerlere götürüyorum açıkçası...
iki saat oldu tam tamına ve biliyorum eğer ki üç gün boyunca ağzıma sürmezsem uzun bi süre içmeyeceğim bunu, belki bir daha hiç içmem...
Bir şeyler yiyip, bir şeylerle oyalanıp aklımı başka yerlere götürüyorum açıkçası...
Çok basit bir eylemdir.
50 günü aşkın süredir içmemekteyim,
Klasik olacak ama irade işi hep bunlar hacı*
50 günü aşkın süredir içmemekteyim,
Klasik olacak ama irade işi hep bunlar hacı*
yaklaşık bir ay oldu bırakalı ama öyle kolay falan değil. Kolay bir şekilde bırakabilen ya tam tiryaki değildir yada daha önce bırakmadığı için aptaldır. Ben zyban adlı ilaç yardımıyla bıraktım. Tavsiye ederim.
Sigarayı yedi yıl kadar önce bırakmayı planlıyordum. Bu alemde yeni sayılırdım. Camel Soft içicisiydim ve Golden Virginia denen meretle tanıştım. Bir arkadaşım içiyordu ve tadına bakmamı sağladı. Çok farklıydı. Oturdum evde sarmayı öğrendim ve artık kendi ellerimle sardığım slim sagaraları içiyordum. Sonrasında kız arkadaşım da tütün içmeye başladı. Kız arkadaşımın abisi, ablası, arkadaşlarımız falan derken virüs gibi yayıldı. Bazen ani olarak tütünüm bitecek gibi olduğunda Camel Soft alırım, yine en hızlı şekilde yeni sigaram Oldholborn alana kadar idare ederim ve yarım paket Camel'i bir kenara atar tütün sarmaya devam ederim. Sigarayı bırakmayı düşünen, yaşama sevinci yüksek arkadaşlarıma nemli tütün içmelerini tavsiye ederim. Nemli tütünlerde sarma zahmeti vardır. Sardığınızda içmeniz gerekir. Azaltmanız çok rahat olacaktır. En önemlisi arka arkaya içemezsiniz, ne kadar slim sararsanız sarın sizi doyurur ve içme isteğiniz olmaz. Daha da önemlisi sigarayı keyifle içersiniz. Bundan da önemlisi kaliteli sigarayı çok daya uygun fiyata içersiniz.
9 yaşından beri içiyorum, bağımlısı değilim, bu yüzden istediğim an gerçekleştirebildiğim bir fiil.
tam tarihini hatirlamiyorum ama ya 2008 yada 2009 yılı 1 aralık tarihinde verdiğim ve gerceklestirdigim karar.
250 denemenin sonunda başardığım eylem. 2 yıldır hiç icmedim.
Sigara hakkında ciğer, para fasa fisosuna girmeden içenlere söyleyeceğim tek şey, sigaranin insanin azmini kırdığını uyusuk, paspal ve nihayetinde biçare bir insan haline getirdiğidir.
Azim nedir biliyor musunuz? Herşey.
Sigara hakkında ciğer, para fasa fisosuna girmeden içenlere söyleyeceğim tek şey, sigaranin insanin azmini kırdığını uyusuk, paspal ve nihayetinde biçare bir insan haline getirdiğidir.
Azim nedir biliyor musunuz? Herşey.
(bkz: yine yaktırdın kardeş)
yaklaşık olarak 16-17 yıl sonra başardığımdır. sanırım.
2008 yılının haziran ayında doktor amcamın da telkinleriyle bırakmış ve sadece 2 ay sonra tekrar baslamıstım. Aslinda cok guzel bir durum hani sigarayı hic aramıyor sunuz aklınıza dahi gelmiyor kendinizi daha bi zinde hissediyorsunuz hem sağlığınız hemde keseniz zarar görmüyor..kendime bazen kızıyorum ulan hazır bırakmıstın iste enayi niye tekrar başladın diye..kesinlikle arkadas ortamı!! Tabi kendi iradeniz de onemli hep arkadaşa bok atmamakta lazım..velhasıl ben uniye ilk başladığım gun sigaraya da başladım.. Yurt sorunu vardı ev kiralamak zorundaydım..e haliyle tek kiralayamam bi arkadas bulmam lazim..kimseyi de tanımıyorum..neyse buldum birini sohbet muhabbet derken uzattı bana bi sigara, yok mok dedim basta ama neskafeyle deli gidiyo al 1 taneden bisi olmaz dedi aq tuza düşürdü beni...
Sigarayı bırakma nedeniniz ortadan kalkınca tekrar başlarsınız.
Bazen 2-3 günde bir içiyor olsam da benim için mümkünatı olmayan bir şey. Haz işi.
sigaradan nefret eden birine aşık olursanız sigara otomatik olarak sizi bırakıyor merak etmeyin.
Kolay degildir.
Daha tam bagimlisi olmadigim halde boyle diyorum.Ama daha arttirmamak sizin elinizde.
Daha tam bagimlisi olmadigim halde boyle diyorum.Ama daha arttirmamak sizin elinizde.
bırakalı 3 hafta oldu ama arada 2 3 dal içiyorum. soranlara bıraktım diyorum kim bilecek amk.
isteyene kolaydır.
Kişi bırakmak istemiyorsa ne yapar eder bir şekilde içer. Kendini durduramaz.
Kişi bırakmak istemiyorsa ne yapar eder bir şekilde içer. Kendini durduramaz.
Sigara içmek bazen keyifli olabilir evet, ama bu başlıkta "sigarayı bırakmayın", "şimdi bir tane daha yaktım" falan diyenlerin en az 1 kere bırakmayı deneyip de başaramadıklarına eminim. Kendi başarısızlığınızı böyle kapatmaya çalışmayın.
bırakmıyorum gelmeyin lan üstüme.
1 aydır sigara kullanmıyorum. E sigaraya geçtim onu da azaltıyorum. Bu arada çok keyifli meret. Artık koku alıyorum sigara kokusu uykumdan uyandırıyor. Tavuk yiyemiyorum o derece açıldı burnum. Yok o daha zararlı patlıyor muhabbeti yapanlar okumasın bi zahmet.
yapamam, hem gücüm yetmez ki alışmışım bir kere. nasıl bırakabilirim, beni zehirleyen bu illeti. farkında mısın bilmiyorum ama 5 yıldır içiyorum bunu ve bu artık bir bağımlılık değil saplantı. of of. böyle olmamalıydı diyorum bazen.
26 ekimden beri kullanmiyorum. Nadir bi kac firt cektigim oldu alkol ve kahve ile fakat canim istemiyor artik. Devlet kaybetti artik sigara basina 7-8 tl vergi alamayacak benden.
10 gundur icmedim.
Her gece yarın bir daha içmeyeceğim diyip, bir türlü uyguluyamadığım eylem.
Bırakanlara alkış.
Bırakanlara alkış.
zaten halsiz olan ben yeme düzenini de bozduktan sonra ağır hasta olup yatağa düştüm sonra kanımda mikrop çıktı normalde olması gereken değerin 40 katıydı ve doktor acilen bırakmam gerektiğini yoksa ölüme kadar gideceğini söyledi daha çok gençtim, vücudum kuvvetliydi ama zor günler atlattım sonunda zorla bıraktırdılar veya göt zorundan bıraktım.
çevremde belki 5-10 kişi sırf beni sevdikleri için saydıkları için bırakmıştır, onlar sigarayı bırakınca sanki dünyalar benim oluyor, inanın sigara güzel bir senaryo değil.
çöp, o kokusundan o bayağılığından o saçma ücretinden her şeyi ile çöp, zararlarını saymıyorum bile. ileride başlarına gelecek şey şu, önce bir anjiyo olacaklar ve o kurtarmayacak çoğunu sonra açık kalp ameliyatı (by-pass) olacaklar, boğazlarının altından midelerine kadar kesilecekler, ve bacaklarının arkasından aşil tendonuna kadar da kesilecekler, bacaktan stent damarı alıp kalbe takacaklar.
sigara içen kişilerin hepsinin başına gelen şey bu, ne gerek var bu rezilliğe?
çöp, o kokusundan o bayağılığından o saçma ücretinden her şeyi ile çöp, zararlarını saymıyorum bile. ileride başlarına gelecek şey şu, önce bir anjiyo olacaklar ve o kurtarmayacak çoğunu sonra açık kalp ameliyatı (by-pass) olacaklar, boğazlarının altından midelerine kadar kesilecekler, ve bacaklarının arkasından aşil tendonuna kadar da kesilecekler, bacaktan stent damarı alıp kalbe takacaklar.
sigara içen kişilerin hepsinin başına gelen şey bu, ne gerek var bu rezilliğe?
güncel Önemli Başlıklar