bugün

sigarayı bırakmak

Sigarayı yedi yıl kadar önce bırakmayı planlıyordum. Bu alemde yeni sayılırdım. Camel Soft içicisiydim ve Golden Virginia denen meretle tanıştım. Bir arkadaşım içiyordu ve tadına bakmamı sağladı. Çok farklıydı. Oturdum evde sarmayı öğrendim ve artık kendi ellerimle sardığım slim sagaraları içiyordum. Sonrasında kız arkadaşım da tütün içmeye başladı. Kız arkadaşımın abisi, ablası, arkadaşlarımız falan derken virüs gibi yayıldı. Bazen ani olarak tütünüm bitecek gibi olduğunda Camel Soft alırım, yine en hızlı şekilde yeni sigaram Oldholborn alana kadar idare ederim ve yarım paket Camel'i bir kenara atar tütün sarmaya devam ederim. Sigarayı bırakmayı düşünen, yaşama sevinci yüksek arkadaşlarıma nemli tütün içmelerini tavsiye ederim. Nemli tütünlerde sarma zahmeti vardır. Sardığınızda içmeniz gerekir. Azaltmanız çok rahat olacaktır. En önemlisi arka arkaya içemezsiniz, ne kadar slim sararsanız sarın sizi doyurur ve içme isteğiniz olmaz. Daha da önemlisi sigarayı keyifle içersiniz. Bundan da önemlisi kaliteli sigarayı çok daya uygun fiyata içersiniz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026