bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- odanın içine baykuş girmesi9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- sözlük kezoları7
- meyveli soda içen erkek7
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- yeni parti39
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- parmak patates vs elma dilim patates7
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak3
- hiç ufak tefek mükremin olmaması4
- gece yatağın altından uzanan el5
- cinleri olan sözlük kızı5
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- soğan salatası6
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- hogwarts cadılık büyücülük okuluna davet mektubu4
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- havanın buz gibi olması4
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- gece yatağın altından sözlük yazarı çıkması4
- cin mısır kabilesi5
- gece mezarda erkekle sevişen travesti görmek4
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- iştahın kapanması7
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
- bir sözlük kızı için 400 km yol gitmek4
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- mercimek çorbası4
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- gece duyulan kahkaha sesleri fobisi3
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- en güzel sevişme13
- hoşlanılan kızın yeni partili çıkması2
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi5
- güne bir şarkı bırak14
- korku romanı yazmak3
- muhalefete muhaliflik yapmayın2
- korkmuş bir sözlük kızını teselli etmek3
sayı sayan,ama bir noktadan sonra sayıları karıştıran kişinin,
sayma işlemine en baştan(sıfırdan) başlaması durumudur.
sayma işlemine en baştan(sıfırdan) başlaması durumudur.
(bkz: yeni bir sayfa acmak)
muhtemelen her ayrılıktan ,her dönem sonundan , her yenilen kazıktan sonra insanın gerceklestirmek istediği eylem.
(bkz: sil baştan baslamak gerek bazen hayatı sıfırlamak)
(bkz: sil baştan baslamak gerek bazen hayatı sıfırlamak)
her zaman
nasil baslayacagimi dusunurdum.
sifirdan basladim.
muzik,
sifirin etrafini
kadife kaplamakta.
nasil baslayacagimi dusunurdum.
sifirdan basladim.
muzik,
sifirin etrafini
kadife kaplamakta.
kendi yokluğunu farkeder insan bazen der "ne yapmışım bu güna kadar yazık olmuş..." işte kendinden soğur yine daha öncekinden daha nefretle hemde. bakar olmaz kendine saygı duymazsa kimse duymaz. günlerce sabahlara kadar ağlar mutluluğu oynar sevimli sanmak ister dünyayı. an gelir iki yol secer kalmakla gitmek aslında. gitmek kolaydır, o zoru seçer kalır.
bütün varlığını dondurur. gerideki kendini unutmak ister, hiç girmediği yollara yönelir. olmamış yaşamamış gibi kendini ilk kez kandırmadan. bunları yaşar yaptıklarında, ilklik heyecanı kaplar. işte insan o heyecanla anlar hayatı sıfırdan başlar.
bütün varlığını dondurur. gerideki kendini unutmak ister, hiç girmediği yollara yönelir. olmamış yaşamamış gibi kendini ilk kez kandırmadan. bunları yaşar yaptıklarında, ilklik heyecanı kaplar. işte insan o heyecanla anlar hayatı sıfırdan başlar.
elde avucda ne varsa hepsini tuketip ,vaktin gec olmadıgını dusunenlerin ve kaybedecek baska hicbirseylerinin olmadıgı bunyelerin gonul rahatlagı ile gerceklestirdikleri eylem.
motive eder.
eksiden başlamaktan da iyidir ayrıca.
eksiden başlamaktan da iyidir ayrıca.
yanlış olan önermedir. herşeye tekrar sıfırdan başlamak imkansızdır. sıfırlamayana karar insan özel ya da çeşitli sebeplerden üzülmüş, bazı şayleri unutmaya çalışan insandır. bu haliyle de birşeylerden kaçmak istemektedir. kişinin bu haliyle hayata sıfırdan değil ancak eksi birden başlaması mümkündür. sorun ya da sebep ne olursa olsun hayattan kaçan ve herşeyi baştan sıfırlamak isteyen insan korkaktır, sorun çözemeyen, bunalınca buna çare bulamayandır. ileri de gene aynı duruma da düşmesi muhtemeldir.
sıfırdan başlıcam dersiniz ama kendinizi kandırırsınız. sıfırdan başlamak için yeniden doğmak gerekmektedir. e hafızanızıda sıfırlayamayacağınıza göre boşa kürek çekmektir. *
genelde lafta kalan olay. ozellikle sarkilarimizda cok populerdir.
Hayatın sunabileceği en güzel fırsattır eğer başarabilirsen.
Şu andaki halimle 20 sene öncesine dönebilsem gibidir.
şimdiki aklım olsaydıyı uygulayabilmek için sunulan bir fırsat bile olabilir bazen.
herşeyi değil ama hayatının büyük çoğunluğunu oluşturan yaşanmışlıkları geride bırakıp yeni bir yaşam formu yeni bir hayat tarzı kurabilmek cesaretidir.
istemek için mutlaka onulmaz yaraların açılması gerekmez ruhunda.
hayatında safra teşkil edenleri umutsuz kıvranışlarıyla başbaşa bırakıp, heybene istediklerini doldurup yeni rotanı çizme isteğidir reset düğmesine basma isteği uyandıran.
yeni yolunu istediklerinle, arzuladıklarınla aşabilmek için neye sahip olduğuna bakmadan nelere sahip olabileceğinin hayali ile çıkmaktır yola.
istediklerinin yükünü omuzuna almak, istemediklerini silkinip üzerinden atmak, hızlanmaktır yokuş yukarı koşar adım.
artık zamanının azaldığının korkusunu duymak değil kalan zamanının ne kadar istediğin gibi geçeceğinin sevincini yaşamaktır.
geride kalanları değil ancak geride kalanlara bıraktıklarını düşündüğünde buruk bir gülümsemedir umut dolu sözlerin döküldüğü dudaklarında.
Yeni sevinçler yeni sabahlar kucaklama isteğidir akasya kokuları arasında...
güzeldir...
Şu andaki halimle 20 sene öncesine dönebilsem gibidir.
şimdiki aklım olsaydıyı uygulayabilmek için sunulan bir fırsat bile olabilir bazen.
herşeyi değil ama hayatının büyük çoğunluğunu oluşturan yaşanmışlıkları geride bırakıp yeni bir yaşam formu yeni bir hayat tarzı kurabilmek cesaretidir.
istemek için mutlaka onulmaz yaraların açılması gerekmez ruhunda.
hayatında safra teşkil edenleri umutsuz kıvranışlarıyla başbaşa bırakıp, heybene istediklerini doldurup yeni rotanı çizme isteğidir reset düğmesine basma isteği uyandıran.
yeni yolunu istediklerinle, arzuladıklarınla aşabilmek için neye sahip olduğuna bakmadan nelere sahip olabileceğinin hayali ile çıkmaktır yola.
istediklerinin yükünü omuzuna almak, istemediklerini silkinip üzerinden atmak, hızlanmaktır yokuş yukarı koşar adım.
artık zamanının azaldığının korkusunu duymak değil kalan zamanının ne kadar istediğin gibi geçeceğinin sevincini yaşamaktır.
geride kalanları değil ancak geride kalanlara bıraktıklarını düşündüğünde buruk bir gülümsemedir umut dolu sözlerin döküldüğü dudaklarında.
Yeni sevinçler yeni sabahlar kucaklama isteğidir akasya kokuları arasında...
güzeldir...
Bazen buna mecbur kalırsın...
2 ay önce yaptığım.
32 yılı çöpe attım yeniden başladım. hadi bana hayırlı olsun.
32 yılı çöpe attım yeniden başladım. hadi bana hayırlı olsun.
Suanda denedigim seydir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar