bugün
- çocuklara verilen farklı isimler6
- tai lung50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı30
- hayvanlarla muhabbet etmek2
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi7
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- claudian clouds15
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gece gelen makarna yeme isteği10
- büyü yapan sözlük yazarları11
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- eşşek gözlü sözlük yazarı6
- enayimiknatisii21
- dünyayı kimler yönetiyor6
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- sarapci koala55
- salça yapan sözlük kızı10
- ölmüş birini özlemek4
- arkadaşlar bir şey dicem7
- sözlükte cin var mı6
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri29
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- victor osimhen10
- nervio8
- s'i l v'e r m'i s t29
- anın görüntüsü21
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim13
- kendini eleştirebilen insan7
- demleme usulü makarna5
- mucizelere inanıyor musunuz6
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- mazotun litresi 90 lira13
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- sevgilim var8
- geceye bir şiir bırak7
- durduramazsınız ak parti geliyor8
almanyadan türkiyeye tatile geldiğimize giderdik. yıl 2000-2008 arası.
yaz aşklarımı dersin,o yaşlarda bile ne kızlarla takılırdım.çoğunlukla side kumköyde : side sun diye bir hotel var oraya giderdik ailecek.her milletten insan vardı.çok güzeldi. lakin geçen sene gittim.nerede döküntü varsa hepsi side de bom boş amk.ama iyi oluyor esnafı tam bir piç.turistlere iteleyen iteleyene.
yaz aşklarımı dersin,o yaşlarda bile ne kızlarla takılırdım.çoğunlukla side kumköyde : side sun diye bir hotel var oraya giderdik ailecek.her milletten insan vardı.çok güzeldi. lakin geçen sene gittim.nerede döküntü varsa hepsi side de bom boş amk.ama iyi oluyor esnafı tam bir piç.turistlere iteleyen iteleyene.
Turizmde hızla gelişen (bkz: manavgat) ilçesine bağlı yarımada üzerine kurulu bir mahalle. Ayrıca Side kelimesi antik side dilinde nar anlamına gelmektedir bu yüzden buranın narı meşhurdur.
(bkz: side müzesi) (bkz: side antik şehri) (bkz: side tiyatrosu) (bkz: Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali).
(bkz: side müzesi) (bkz: side antik şehri) (bkz: side tiyatrosu) (bkz: Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali).
Buralardayım. Sözlükten yakın olan varsa mesaj kutusunu yeşillendirebilir...
Ege' den ve bi çok yerden sonra tercih edilmesi gereken tatil beldesi. yer olarak güzel olsa da esnafı yapışkan, yerlisi yabancısı dışardan geleni zikmeye and içmiş türden bi yer. Özetle 1 gününüzü heba edip sürratle uzaklaşın.
Ulkenin en guzel kumsallarina ev sahipligi yapan guzide tatil bolgemiz. Fakat bu bolgenin yerel halki denize girmez pis bulur. Cok sayida otel vardir civar köylulerin buyuk kismi tarlayi sapani birakmis bu otellerde calismaktadirlar. Guzelim kumsallarin keyfini ise işsizlik maasiyla tatil yapmaya gelen almanlar,hersey dahilde kalip sabahlara kadar bagira cagira icen varoş sınif ruslar cikartmaktadir. .
sezonda sokaklarında Türk'ten çok ecnebilerin bulunduğu Manavgat'a bağlı turizm beldesi. Son yıllarda avrupalı turistten çok ucuz rus turistlerin istilasına uğramıştır.
rus kızların sayıca fazlaca bulunduğu yer... plajları semtin her yeri rus kaynıyor boşta çok kız var yani değerlendirin * .
Son 2 yıldır Antik Side içerisinde köklü değişimle çok başka bir hava kazanmış, kazanmaya devam etmektedir.
Giriş sorunsalı çözülmesini umuyorum.
Korkarım bütün sosyete bu güzide beldemizi yeni Çeşme, Bodrum , Alaçatı yapacaktır aman diyeyim ..
Giriş sorunsalı çözülmesini umuyorum.
Korkarım bütün sosyete bu güzide beldemizi yeni Çeşme, Bodrum , Alaçatı yapacaktır aman diyeyim ..
tarihi bakımdan anadolu'nun en ilginç yerlerinden biridir.
artık her bir şeyin euro üzerinden fiyatlandığı antalya diyarı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar