bugün
- yazarların favori oyun karakteri11
- film önerileri3
- futbol14
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- osuruktan şiirler89
- islam barış dinidir5
- para mı aşk mı sorunsalı8
- abur öldü mü lan3
- brezilya7
- nelerin koleksiyonu yapılabilir5
- sözlük yazarlarının favori dizisi9
- süper lig7
- tai lung26
- milan skriniar8
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- dolar isterse 100 olsun41
- nervio varıdı nerede o11
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- velvet50
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar5
- fenerbahçe17
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- ispanya3
- la liga3
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı5
- ismet gurbuz 202412
- türkiye5
- 1948 arap israil savaşı8
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- anın görüntüsü20
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- türkiye savaşa girerse yanında yer alacak ülkeler3
- tom barrack'ın israil'in suriye saldırısı yorumu2
- hakan fidan3
- kasımpaşa4
- çorum4
- kasımpaşa sk4
- çorum fk4
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- sözlük kızlarının babaları5
- türkiyede korku yazarının olmaması3
- telekinezi3
- yaprak3
- kanada3
türk asıllı, makedonya doğumlu fakat isveçlidir kendisi. isveç'teki idol 2005 yarışmasında tanınmış, bu yarışmayı da 4. olarak tamamlamıştır. her türk asıllı şarkıcı gibi türkiye de albüm yapmak istiyormuş kendileri.
super bir vokale ve cok guzel bir sese sahip gurbetci. celine dion kadar saglam ve christina aguilere kadar guclu bir sese sahip oldugunu soylesem abartmis olmam. gelecegin yildizlarindan olabilir. ama bu donemki turk sarkilarini soyleyemez, belki klasik turk sarkilarini super soyler ama bu donemki sarkilarda sesten cok elektronik mucizelere basvuruldugundan sarkicilarin vokalleri berbat oluyor, haliyle bu berbat sarkicalar icin yazilan sarkilar da kalitesiz oluyor.
belli de olmaz ama, bir sey uydurabilirler belki ama abartisiz soyluyorum, ciddi bir menajere sahip olsa 10 seneye kadar celine dion kadar buyuk olabilir.
turkiye'ye gelse hadise kadar tavan yapar mi bilinmez ama ben sahsen sanmiyorum, cunku hadise kulaktan cok daha fazla olarak goze hitap ediyor ve sarkilarinin bircogu insanlarin sehvetini arttirmaya yonelik. sibel simdilik daha bir hanim evladi modunda, kuslar, agaclar ve bocekler ile beraber kalbi kirik genc kiz sarkilari soyluyor, he ama uygun pozisyonu bulursa affetmem bakisini atmayi ihmal etmiyor. seni yaramaz seni.
edit: metallica'nin nothing else matter ve sam brown'un stop sarkilarini da oldukca guzel bir sekilde coverlamistir. tebrik.
belli de olmaz ama, bir sey uydurabilirler belki ama abartisiz soyluyorum, ciddi bir menajere sahip olsa 10 seneye kadar celine dion kadar buyuk olabilir.
turkiye'ye gelse hadise kadar tavan yapar mi bilinmez ama ben sahsen sanmiyorum, cunku hadise kulaktan cok daha fazla olarak goze hitap ediyor ve sarkilarinin bircogu insanlarin sehvetini arttirmaya yonelik. sibel simdilik daha bir hanim evladi modunda, kuslar, agaclar ve bocekler ile beraber kalbi kirik genc kiz sarkilari soyluyor, he ama uygun pozisyonu bulursa affetmem bakisini atmayi ihmal etmiyor. seni yaramaz seni.
edit: metallica'nin nothing else matter ve sam brown'un stop sarkilarini da oldukca guzel bir sekilde coverlamistir. tebrik.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar