bugün

ona buna sataşarak ünlü olmaya çalışan küfür etmeyi bile beceremeyen sözlüğümüze sataşan, havucada küfreden kamil.

(bkz: havuç a küfreden galatasaraylı güzel kız)
uludağ sözlük'te başlığı açılınca twitter fotosunu değiştiren liseli ergen.

oğlum çok güldüm lan. açılı fotoğraf koymuş...
twetterın kezbanıdır. o güzel yüzüne karşın kalbi bomboktur.
yoklukta bile gitmez.. ama çok ısrar ederse kendisiyle sevişebilirim..
--spoiler--
üstelik sosyal hayatım yokmuş gazi üniversitesi 4.sınıf öğrencisiyim liseli falan değilim liseli ergenler kimdir herkes bilir bkz12 numara
--spoiler--

yazmıştır.

yarmıştır da aynı zamanda. tabi bir kişinin üniversite dördüncü sınıf olması, sosyal olması için yeterli. *
6000 tane gs ile ilgili twit atmış kız lan şaka gibi, sabahtan akşama kadar hadi şunu tt yapalım diyor.
yeni attığı tweetle beni çıldırtmıştır.

--spoiler--
yorum yapanların çoğununda fenerbahçeli olduğu gayet açık havuca ettğim küfür size dokunmş o halde moronsunuz *
--spoiler--
sibel kekilli vardı bir de.. ona ne oldu acaba? diye merak etmeme sebep olmuş bir isim.
ulan şunu da başlık yaptınız ya.
sözlük sataşınca fotosunu degiştirdi beyler.
ünlü olma yolunda adım adım ilerleyen insancık.

siz başlık , biz entry girdikçe bu karı ünlü olur , sonra deriz bunları ünlü yapan kim diye.
ünlü olma çabasındaki üniversiteli ergen kişidir. bir arkadaşı falan buradaysa şu zavallıyı sustursun. hatta küfür ettiklerinden özür falan dilemesini ve helallik almasını istesin. zira mahkemeye intikal ettiğinde bu durum değil tweet silmek, twitterını kapatıp bilgisayarını denize atsa da bulurlar o yazdıklarını.

(bkz: üniversiteli ergen)
(#16345800)
bir yazarın çirkinsin minvalinde bir şey demesi üzerine fotoğrafını değiştirmiştir. neyse çok üstelemeyin olay büyümesin şu an çok sinirli her ne kadar gülücüklü tweetler atsa da.

ayrıca biz burdan ne yazarsak karşılık verecektir, istediği bu zaten. yani kapışmayın gençler bırakınız ünlü olsunlar.
şimdi de arkaplan resmini değiştirmiştir.

ölecem, yeter lan. valla çok güldürdün beni. kız işte, fanatik de olsa değişmiyor. bak çok atarlıyım ama güzel fotoğraflarım da var benim diyor. offf...
kız büyük ihtimalle reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek evinin içinde sevinçten tur atıyordur. yapma volkan.
benim tipime laf atanlar falan hepsi adreslerini versin ayna göndericem hepsine. laflara bak bide ergen degilim diyor.
biraz önce her yazdığı ortalıkta iken şimdilerde tweet'lerini takip edebilmek için abone! olunması gerekiyormuş. pardon takip edilmesi gerekiyormuş. abone sayısını arttırmak için neler yapıyorlar yau...

kendisine tweetleri için içten bir seslenişte bulunmak istiyorum : aç aç aç aç...
şaka maka burda yazanları fenerli zannediyor. burası fenerbahçe sözlük değil haberi olsun.

not: fenerbahçeliyim.*
o değil bu başlığa not fenerliyim yazdım daha da gam yemem amk.

edit: hesap korumalı, tüh iftara kadar canımız sıkılmayacaktı.
tek vajina bende diye düşünen kezbandır.
tam olarak nası bi trollük yapmış bilmiyorum ama isterse ortaköyde boğaza karşı güzel bi yemeğe çıkartabilirim.bu tüm sözlük kızları için geçerli.öpücix.
kim lan bu sibel arslan ? *
10 yaşında üniversiteye başlamış. arkadaşları ona aynştayn diyor.
sözlüğün yeni eğlencesidir.
sözlüğün yeni fenomeni.hakkında her gün entry gireceğim seni unutmayacağız sibel reyiz.

ayrıca arkadaşları ona siber arslan diyormuş.
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
© copyright 2005 - 2026