bugün
- sözlük kullanma amacım2
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- x in memeleri5
- yazarlara verilmiş lakaplar6
- 32 yaş altı yazarlar uçurulsun kampanyası2
- ben geldim naneler19
- sözlükte flörtleşmek18
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- pandela43
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- ferdi özbeğen9
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- nasılsınız6
- devlet kim lan7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- wednesdayin annesi8
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- çok çişi gelen insan5
- azgın türbanlı10
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- pandela tarzı entry gir6
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- sözlüğün kahve olması13
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- izlenmiş en kusursuz film8
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- sözlüğün gerizekalı kaynaması2
- mmm pandela poposu kocaman5
- alttaki yazara aşık ol11
- menekşe moru oje4
- annenin ölmesi5
- evlenmekten korkmak10
- dikkat dikkat tai lung kız11
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- alain delon vs cüneyt arkın5
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- türk müsün6
- tai lung ile revani yemek4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- gerdek namazı10
- 2026 dünya kupası34
Sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflara Fütüristik bir Yön vermek istedim.
Şaka şaka elimdeyken yanlışlıkla çekmiş.
Şaka şaka elimdeyken yanlışlıkla çekmiş.
ekmeğinin peşinde gibi geldi bana ama yine de töhmet altında bırakmak istemem tabi.
dün erduvan geldi ilçemize, orada da göremedim kendisini zaten.
dış mihrak olabilir.
dün erduvan geldi ilçemize, orada da göremedim kendisini zaten.
dış mihrak olabilir.
Kimseyi takip etmeyen dolayısıyla kimseden mesaj almayan, herkesle eşit mesafede ve seviyeli bir arkadaşlık kurmayı hedefleyen yazar.
Şaka şaka özelden söven denyolar yüzünden kapattım.
Şaka şaka özelden söven denyolar yüzünden kapattım.
(bkz: #41156175) berber dayamasından zevk almayan, berber dayaması yaşamayan erkek.
bence kendisi erkek değil. kız, zaten mesaj alımı da kapalı ve bize "ben erkeğim adım da serdar" ayağı yapıyor.
hiç berber dayaması sevmeyen erkek olur mu?
nasıl da ele verdi kendini bak...
edit: valla ben tam 21 yıldır aynı berbere değdirtiyorum, her ikimiz de çok
mutluyuz.---> (bkz: #40588372)
bence kendisi erkek değil. kız, zaten mesaj alımı da kapalı ve bize "ben erkeğim adım da serdar" ayağı yapıyor.
hiç berber dayaması sevmeyen erkek olur mu?
nasıl da ele verdi kendini bak...
edit: valla ben tam 21 yıldır aynı berbere değdirtiyorum, her ikimiz de çok
mutluyuz.---> (bkz: #40588372)
Türkiye'nin üçüncü büyük takım taraftarı. Ters köşe oldu Fenerbahçemiz tarafından.
muhtar adaylığı kapsamında esnaf ziyaretleri daha başlamadı. berberlere de uğrayacağız mutlaka. tabi sohbet muhabbet amaçlı.
Adam mac 3-0'ken uyudu.
Şimdi yarın ne diyeceğiz biz?
Ehere.
Şimdi yarın ne diyeceğiz biz?
Ehere.
fenerli ve berber dayamasından zevk alan bir ekipçe ziyaret edilmiş yazar. kusura bakmayın. dün akşam 3-0 iken "lan acaba beşiktaş gerçekten yatmayacak da adam gibi top mu oynayacak" diye sevine sevine babamlara gittim. orada oturdum. kızımla oynadım. çay tatlı falan muhabbeti, biraz sohbet, sonra eve döndüm. dönünce de sonucu gördüm ve bu futbol denen hadisenin ne kadar yavşak bir organizasyon olduğunu bir kez daha anladım.
hala beşiktaşlıyım. hala saçlarımı evde kendim kazıyorum. hala kimseden mesaj almayan, kız sanılıp sözlükteki genel geçer yargının içinden geçen bir yazar olarak hayatıma devam ediyorum.
ziyaret eden herkese teşekkürler.
hala beşiktaşlıyım. hala saçlarımı evde kendim kazıyorum. hala kimseden mesaj almayan, kız sanılıp sözlükteki genel geçer yargının içinden geçen bir yazar olarak hayatıma devam ediyorum.
ziyaret eden herkese teşekkürler.
Farketmemişim abi kusura bakma. Tespit gibi tespit yapmışsın. Benim 36 yaşında olgun ve dolgun bir bayan olduğumu ifşa etmişsin. Erkek halimle nick altından yürüyen 4782p3ı kişi vardı, şimdi kadın olduyumu öğrenince üşüşecek tüm abazalar.
Katkıların için teşekkürler.
Katkıların için teşekkürler.
benim yorumum da seçimlerden önceydi.
silik yemesiyle sevenlerini üzmüş yazar abimiz. entryleri ışıklar içinde uyusun.
görsel
görsel
Lan kendi cenaze törenimi görür gibi oldum. Tansiyonum düştü elim ayağım boşaldı yeminle...
Olm yaşlı adamım ben yapmayın bana böyle şakalar.
Olm yaşlı adamım ben yapmayın bana böyle şakalar.
serdarsl06 ifşa: görsel
Nick altına gelip küfreden dallamalar bir de kalkıp "donuzladım" diyor.
Şimdi ben buna akşama kadar sövsem görmeyecek. O zaman be sığır boku! Ne bok yemeye geliyorsun beynini limon gibi sıktığım?
Şimdi ben buna akşama kadar sövsem görmeyecek. O zaman be sığır boku! Ne bok yemeye geliyorsun beynini limon gibi sıktığım?
Ütü beceremiyorum yalnız. Yakıyorum ütülediklerimi. Denedim olmadı.
bir r fazlasıyla soyaddaşım.
öğeyi denetle içeren fotoyu görünce baya üzüldüm bu arada. gitmesin yazsın dursun buralarda. tanımasam da severim abimi.
öğeyi denetle içeren fotoyu görünce baya üzüldüm bu arada. gitmesin yazsın dursun buralarda. tanımasam da severim abimi.
başaracağız...
inşallah ama neyi başaracağız tam olarak merak eden Yazar.
işte böyle şakacı muhtarlar lazım bize. tabii ki de muhtarlığı...
(#41204888) bi kitleye denyo derken asıl denyonun savundugu kitlenin oldugunu bilmeyecek kadar cahil yazar.
sizin gibi tipler yüzünden ülke geri kaldı lan yazık..
sizin gibi tipler yüzünden ülke geri kaldı lan yazık..
Benim savunduğum kitlenin ne ya da kim olduğunu bilmeyen soytarıların ahkam kestiği yazar.
Ben eve giderken ayağıma çamur gelmesin kitlesini savunurum hep. Yağmur yağınca sel olmasın kitlesinin taraftarıyım. Bana chp'li demiş malın birisi. Bilmeden konuşmasın. Yerel seçimde Mansur yavaş'a oy verecek olmam beni chp'li yapmaz. Yerelde partiye oy veren sığırın en önde gidenidir. Yerel seçimde adaya oy verilir. 20 yıldır partiye oy verenler yüzünden ankara' yı bok götürüyor.
Ben eve giderken ayağıma çamur gelmesin kitlesini savunurum hep. Yağmur yağınca sel olmasın kitlesinin taraftarıyım. Bana chp'li demiş malın birisi. Bilmeden konuşmasın. Yerel seçimde Mansur yavaş'a oy verecek olmam beni chp'li yapmaz. Yerelde partiye oy veren sığırın en önde gidenidir. Yerel seçimde adaya oy verilir. 20 yıldır partiye oy verenler yüzünden ankara' yı bok götürüyor.
Galatasaray lı olmasa iyi bir yazar. Bu arada ilk 3 entry i göremiyorum sanırım ak it lerin saldırısına uğruyor.
Beşiktaşlıyım elhamdülillah.
Beşiktaşlı olduğunu öğrendiğim yazar, ben Galatasaray lı sanıyordum.
Madem Beşiktaşlı, ehem. Evet.
Nasıl çevirdik ama ehe ehe.
Madem Beşiktaşlı, ehem. Evet.
Nasıl çevirdik ama ehe ehe.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar