bugün

yedinci nesil yazar arkadaşım. kuvvetli kalemi pardon klavyesi ile sözlükte tozu dumana katacağından eminim. hoşgelmiş, sefalar getirmiş, iyi sözlükleri olsun efendim * .
"seloojann" nick nameden de görüldüğü gibi janjanlı bir kişiliği ve kalemi(klavyesi) olan o çaylak benim. yazıları yazarken hemen yanı başımda oturan çalışma arkadaşım different tabiki en büyük ilham kaynaklarımdan biridir. amacım sadece sözlüğe yeni nefes katmak değil sözlüğün o derin incelikleirnden faydalanarak ciğerlerimi açarak nefes alıp vermeyi kolaylaştırmak olucaktır.
hoşgelmiş; yeni nesil yazar.
hoşgelmiş sefalar getirmiş. renkli kişiliği ve fikirleri ile heycanla beklemekteyiz yazılarını farklı yorum yetisi sayesinde kefiyli yazıların takipçisi olacağımızdan eminim. hoşgelmişler ola.
yeni gelmiş yazar.*
anladığım kadarıyla sinirine dokunan olayın üstüne giden yazar. tebrik ediyoruz.
(bkz: demir yumruk) * .
different arkaşımın buyrun benim dedirten bir bakınızla tarif etti yazardır * .
bildiğin kankigil orçun bu ya * * .
deşifre ettim seni, bundan sonra özelinden mesaj yağmazsa gel konuşalım * * .
tatilde siyahi bir hal alıp an itibariyle işinin başına dönmüş olan yazar. dişleri olmasa kendisini göremiyor, karanlıkta aynı yerde bulunmamaya çalışıyoruz. menşei nijerya olmuş kendisinin, o artık nijeryalı * .
different arkadaşının yazdıklarından ötürü kendisine teşekkür etmesi gerektiğini mi ? yoksa kendisini eksi yağmuruna tutmak bir yana arkasını dönüp kararma olmasada gözünü moraltma eylemini mi göstermesine karar verememiş olan yazardır * .
© copyright 2005 - 2026