bugün
- fenerbahçe biraz sert biraz katı7
- marco asensio5
- leyla ile mecnun4
- furkan vakfı'na yönelik operasyon3
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- sözlüğün bamyası4
- ismail kartal16
- enayimiknatisi ile kavga etmek13
- yasakçı zihniyet15
- doların 48 tl olması3
- fenerbahçe'nin başarısızlığının nedenleri3
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- 0 0 7'nin kafasını tutup ağaca sürtmek5
- kimse kalmadı5
- bugün ne yapsam9
- başına gelmeyen bir olay hakkında ahkam kesmek2
- ekşi sözlük20
- sidiki cherif6
- üsteki yazarın nickinin düşündürdüğü3
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması7
- scary movie 23
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması6
- fazla araştırmak kötü müdür5
- zorunlu eğitim11
- bana neden eksi verdiğinizi sorabilir miyim acaba3
- aleksey batrakov17
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması7
- 35 yaş üstü kadın kontenjanı5
- baran dergisi3
- mutlu ama uzak olsun10
- sözlükte aşk yaşayacak kadın olmaması sorunsalı6
- metal müzik dinleyen imam4
- felsefe9
- gram altın4
- güllünün roman havası oynarken balkondan düşmesi5
- maşa ile koca ayı3
- biz sakal gibiyiz kestikçe uzarız4
- roberto carlos'un müslüman olması3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- güneş gözlüğü takıp müzik dinleyerek gezmek3
- bir çomarla finoyu çiftleştirmek4
- alparslan kuytul8
- yandaş iş adamı3
- görür görmez eksi oy verilen yazarlar3
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti4
- avanoslu insanlar3
- çevreye duyarlı olmak2
- kafein2
- başınıza gelen enteresan vakalar3
hakkında son çıkan haberlerle beni sevince gark eden "millet" vekili. darısı diğer "millet" vekillerinin başına. olacağına pek de inancım yok gerçi. kimin eli kimin cebinde belli değil.
suratından b*k akan kadın demeye bin şahit sadece biyolojk olarak insanı andıran yaratık allah cezasını versin hepsinin yargıtay kararı bozmasada çürüse içerde fakat suçluların dışarda suçsuzların içerde olduğu bir ülkede bu nasıl gerçekleşebilir ki? ülkede artık adaleti mucize olarak görmeye başladık.
o saçlar ne lan öylebadana fırçasıgibi dediğim kadınımsı alçak.
nursuz.
4 gözle içeri girmesini beklediğim birşey. insan değil biliyorum
terörist.
tutuklanma kararı sonrası yaşadığı paniği atarlanarak gidermeye çalışan dişi. yemezler.
yargılanması gereken şahsiyet.
iki lafı bir araya getiremeyen terörist savunucusu.
bekar olan kadın. şaşırttı açıkçası..
görüntü kirliliği.
yıllarca vatanına hizmet eden komutanlar mahkum edilirken, yıllarca terör örgütünün ekmeğine yağ sürüp serbestçe dolaşan tiptir. yazıklar olsun diye söylendirir insanı.
doğal geciktirici.
(bkz: alın bunu alın)
neanderthal atalarını utandırmamış kendisi hakkında çıkarılan yurtdışına çıkış yasağına itiraz etmiş.
fırsat bulunca biryerlere kaçmayı düşündü herhalde ilkel dişi yaratık..
http://www.internethaber....95h.htm?interstitial=true
fırsat bulunca biryerlere kaçmayı düşündü herhalde ilkel dişi yaratık..
http://www.internethaber....95h.htm?interstitial=true
yüzünden nur fışkıran ve iyi bir insan hissi uyandıran bir garip yaratık. *
(bkz: bunu bunu alın dışarıya)
yüzünü görünce üç gün işimin rastgitmeyeceğini düşündüğüm insanımsı.
güzel bir kürt kadınıdır.
güzelliği ile dağdaki teröristlerin başını döndüren kadındır.
önümüzdeki dönem kürt genel başkan kılıçdaroğlu'nun politikasını benimsediği için, yeni chp'ye katılacağı dedikoduları yapılan mv.
sadece ve sadece 8 sene aldığı cezanın gerekçeli kararı açıklanmış bdpkk lı neanderthal dişi.
kabahati dağa eleman bulup yollamak mış.
çok şaşırdım hayrete düştüm hiç aklıma böyle bir işe (!) bulaşacağı gelmezdi ..
vay amk. neler oluyor şu hayatta.
--spoiler--
DAĞ KADROSUNA ELEMAN GÖNDERDi
Tanık ve gizli tanıkların ifadelerinde Tuncelin istanbulda bazı molotoflu saldırı eylemlerinin talimatlarını verdiğinin belirtildiği gerekçeli kararda, gizli tanık ifadelerine göre Sebahat Tuncelin örgütün dağ kadrosuna eleman gönderdiği ifade edildi.
Mahkeme, suçlamalarla ilgili tanık ve gizli tanıkların ifadelerinin birbirleriyle örtüştüğünü, tanıkların anlattıkları eylemlerin emniyetten istenen raporlarla da teyit edildiğini vurguladı.
Kararda bir tanığın, örgütün ve avukatların baskılarına, ailesinin öldürüleceği yönündeki tehditlere rağmen Tuncel aleyhine ifade verdiğini söylediği yer aldı.
Kararda, Tuncelin savunmasında suçlamaları reddettiği, terör örgütü ile ilgisinin bulunmadığını söylediği anlatıldı.
Kuzey Iraka yasal yollardan gittiğini anlatan Tuncelin terör örgütünün bu bölgede düzenlenen kongresine katılmadığını ileri sürdüğü kaydedildi.
Mahkeme, Kuzey Irak a bölgedeki kadın sorunlarına ilişkin çalışma yapmak amacıyla gittiğini savunan Tuncel in çalışmasıyla ilgili bu yönde hiçbir yazılı ya da görsel belge sunmadığına dikkat çekti.
--spoiler--
görsel
kabahati dağa eleman bulup yollamak mış.
çok şaşırdım hayrete düştüm hiç aklıma böyle bir işe (!) bulaşacağı gelmezdi ..
vay amk. neler oluyor şu hayatta.
--spoiler--
DAĞ KADROSUNA ELEMAN GÖNDERDi
Tanık ve gizli tanıkların ifadelerinde Tuncelin istanbulda bazı molotoflu saldırı eylemlerinin talimatlarını verdiğinin belirtildiği gerekçeli kararda, gizli tanık ifadelerine göre Sebahat Tuncelin örgütün dağ kadrosuna eleman gönderdiği ifade edildi.
Mahkeme, suçlamalarla ilgili tanık ve gizli tanıkların ifadelerinin birbirleriyle örtüştüğünü, tanıkların anlattıkları eylemlerin emniyetten istenen raporlarla da teyit edildiğini vurguladı.
Kararda bir tanığın, örgütün ve avukatların baskılarına, ailesinin öldürüleceği yönündeki tehditlere rağmen Tuncel aleyhine ifade verdiğini söylediği yer aldı.
Kararda, Tuncelin savunmasında suçlamaları reddettiği, terör örgütü ile ilgisinin bulunmadığını söylediği anlatıldı.
Kuzey Iraka yasal yollardan gittiğini anlatan Tuncelin terör örgütünün bu bölgede düzenlenen kongresine katılmadığını ileri sürdüğü kaydedildi.
Mahkeme, Kuzey Irak a bölgedeki kadın sorunlarına ilişkin çalışma yapmak amacıyla gittiğini savunan Tuncel in çalışmasıyla ilgili bu yönde hiçbir yazılı ya da görsel belge sunmadığına dikkat çekti.
--spoiler--
görsel
hapisten çıkarılıp, milletvekili yapılması daha da doğrusu adaylığı kanunsuz olan ayrılıkçı kürt terörist. kimin marifeti?
kim olacak? akpkk.
kim olacak? akpkk.
asıl isminin seba tunç olup,cinsiyet değiştirerek kadına döndüğü rivayet edilir..ama pek becerememiş anlaşılan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar