bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- sssilvermist21
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- sözlükteki kavganın amacı5
- arap gel oğlum5
- ben senin yerinde olsam3
- yarası olan gocudur5
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- fransız arabaları2
- aslan3
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- sokak köpeği3
- suca suruklenen cocuk7
- futbol12
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- çingene2
- liseliler için uyku vakti3
- temmuz6
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası18
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- uludağ sözlük cenaze namazı2
- burhaniye6
- arka sokaklar3
- yorgun mermi13
- adanalı3
- yazarların iyi ki almışım dediği şeyler3
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- vincent van gogh5
- çare sarıgül5
- 26 temmuz 2026 karlsruher sc inter milan maçı2
- doğum haritası6
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- sözlükte kavga eden iki yazarda artı oy alması3
- sigmund freud sözleri2
- fetöyü doğuran katı laikliktir5
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- ülkedeki en büyük orospu çocuğu3
- türklerin en başarılı olduğu spor3
- kemoşların genel özellikleri4
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak10
- mangal yakabilen kız3
- eintracht frankfurt2
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı7
Şat:Sığ sularda ağır yükleri taşımak için kullanılan,altı düz bir çeşit tekne.
sat komandoları diye bir kavram da vardır ayrıca.
su altı taarruz.
bu komandoLarın boyLarı genellikle iki metrenin üstündedir.aynı anda beş kişiyLe dövüşebilirler.eğitimLeri çoğunLukLa psikoLojik ve bedensel dayanıkLıLığa dayanır.beyaz köpekbalığının insan versiyonudur.affetmez
scholastic aptitude test
amerikan universitelerine girmek icin gereken zimbirti.
amerikan universitelerine girmek icin gereken zimbirti.
amerika'da universitelerin girmek icin istedikleri testtir, iki tane turu vardir: sat 1 ve sat 2 diye. sat 1 verbal ve math kisimlarindan olusur. math kismi ortaokul ogrencisi ayarinda olup verbal kismi essek gibi zordur, bunyelere zarardir, 'ben ingilizce bilmiyor muyum yani ulean!' dedirtir. hele sat 2 verbal kismi nelere kadirdir, bakin hic girmiyorum. ama bu 2. verbal da kompozisyon da vardir.
sat 2 de konusuna gore testler vardir. genelde 3 konu alinmasi istenir sat 2 den. onu da kaliteli universiteler ister. birisi bu bahsettigim verbal'dir alinan. benim aldigim math 1 ve math 2 de secenekler arasindadir. bu math, ler gittikce zorlasip lise seviyesine cikar. lise matematik mufredatindan sorunu olmayan insanlar kolaylikla 800 cakabilir. (max. puandir 800, min ise 200'dur.) kimya fizik ispanyolca gibi farkli konulari da vardir testlerin...
kisisel tavsiye olarak surunmeyin robert kolejinde sinava girmek icin, baymayin o kadar parayi. pasa pasa gidip turkiye'de okuyun, oss'ye rahmet okuyun.
sat 2 de konusuna gore testler vardir. genelde 3 konu alinmasi istenir sat 2 den. onu da kaliteli universiteler ister. birisi bu bahsettigim verbal'dir alinan. benim aldigim math 1 ve math 2 de secenekler arasindadir. bu math, ler gittikce zorlasip lise seviyesine cikar. lise matematik mufredatindan sorunu olmayan insanlar kolaylikla 800 cakabilir. (max. puandir 800, min ise 200'dur.) kimya fizik ispanyolca gibi farkli konulari da vardir testlerin...
kisisel tavsiye olarak surunmeyin robert kolejinde sinava girmek icin, baymayin o kadar parayi. pasa pasa gidip turkiye'de okuyun, oss'ye rahmet okuyun.
gebelik takviminde cok sık karsılasılan kısaltma.
son adet tarihi demektir.
beklenen dogum tarihi ve gebelik haftası icin bilinmesi oldukca onemlidir.
son adet tarihi demektir.
beklenen dogum tarihi ve gebelik haftası icin bilinmesi oldukca onemlidir.
kıs. (bkz: satellite)
(bkz: satel)
2006 dan itibaren sat 1, sat reasoning test; sat 2 ise sat subject tests olarak isim değişikliğine uğramıştır.
amerikan çocuklarının baş belası üniversiteye girmek için gerekli olan sınav. burdaki öss gibi bişiy. çoktan seçmeli sorulara doğru cevap vermeye çalışıyorsun, yüksek puan yapanlar iyi üniversiteleri kapaklıyor işte.
(bkz: sozluk abaza team)
(bkz: su altı taarruz)
satış artırma tekniklerinin kısaltılması.
(bkz: PSAT)
Pre-SAT
Pre-SAT
matematik bölümü inanılmaz derecede kolay olan, amerikan üniversitelerine girmek istiyorsanız girmeniz gereken bir sınav. abd'nin öss'si işte. açılımı: scholastic aptitude test.
Su altı taarruz ifadesinin kısaltılmışıdır. TSK'nın özel eğitime tuttuğu askerlerdir. Su altında taarruz ve savunma konularında özel eğitim alırlar.
satmak fiilin astar almamış kökü, sat-
amerikanların "daha 4 ay var, ne çalışıcam yea." diye baktıkları sınav.
Açılımı "Su Altı Taarruz" dur. Ülkemiz bu alanda çok başarılı askerler yetistirmektedir ayrıca.
ing: satelline nin kısaltması.
uydu demektir.
uydu demektir.
insan azmanı komandoların timlerinin adı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar