bugün
- osuruktan şiirler41
- kanal ayarlama 1500 lira11
- devletin temeli adalettir9
- adana kebap6
- sözlükten soğuma nedenleri17
- ben geldim kerkenezler18
- açılım4
- claudian clouds22
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- iyi parti17
- velvet'in aylık geliri6
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener4
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- simko315
- küçük sürprizler yapmak5
- okul kıyafeti zorunluluğu3
- yeni anayasa4
- zorunlu eğitim9
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- gece sokaklarda dolaşıp kedi ve köpekleri sevmek2
- kısır9
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- mini elbise4
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- şeytanın insanlardan ders alması4
- 777 diyen erkolar8
- filistin2
- uludağ sözlüğün reaktörü2
- alttaki yazara motto ver16
- evlenme teklif edecekken sevgilinin yüzüne kusmak2
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- yazarların özel mesaj sayıları5
- akrep burcu kini8
- çerçeve yasa34
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- bir daha doğmayacak olmak4
- amedspor14
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- gollumun gözü yüzükte6
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler27
- beyaz tenli gotik kız3
- aleksey batrakov12
- karanlık bir yolda arabanın bozulması2
- saçını pembeye boyayan erkek6
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
yaklaşma eylemi bildiren sözcüklerdir.
Edebiyat adına duyarlı yaklaşımı ve estetik hazzımızın ortaklığıyla beni çok mutlu olduğum bir sohbetin içine sürükleyen yazar. son derece melankolik ve kültürel düzeyi yüksek bir arkadaşımız. Bir an önce çaylaklığının bitmesini diliyorum.
bir an önce aramzıda görmek istediğimiz, hoş sohbeti ile zirvemizi şereflendiren, büyük edebiyat dünyasında büyük başarılara imza atmasını istediğimiz çaylak. (gönüllerin yazarı)
bu insanı yazar yapmayacaksınız da kimi yazar yapacaksınız insanı. türkçemizi viyanalarda temsil edecek insan.
(bkz: alsancak da icmeyen olsun zirvesi)
(bkz: alsancak da icmeyen olsun zirvesi)
nickini itina ile seçip seçmediğini merak ettiğim yazar. alsancak da içmeyen ölsün zirvesi nde ortama ısınmıştır. hoşgelmiştir.
(bkz: dilemma)
hayatımda gördüğüm en güzel gülümseyen insanlardan birisi olan yazar. daha tanıdığınız anda, yıllarınızı birlikte geçirmiş gibi hissettirecek kadar sıcak, samimi, gerçek anlamıyla ama gerçekten içten kişi. bir insan ilk görüşte bu kadar çok mu sevilir dediğim dünya güzeli. her derdinizi paylaşabileceğinize daha ilk görüşte güvenebileceğiniz, kanımın çok ama çok kaynadığı, geç tanıdığıma yandığım muhteşem insan.
zirvenin diğer koordinatörü. zirve sonunda guruba dahil olan arkadaşlarıyla bizi tanıştıran mutlu eden insandır. heycanlı bir zirve koordinatörü olarak göze çarpmıştır. şıklığıyla ve emesenini vermemesiyle de dikkat çekmiştir.
+emesen var mı?
-ya mert bi git ablacım yaa.
(bkz: yaz da bitiyor anasini satiyim zirvesi)
+emesen var mı?
-ya mert bi git ablacım yaa.
(bkz: yaz da bitiyor anasini satiyim zirvesi)
viyana temsilcisi hatta oraya önceden gidip, tüm ayarlamaları yaparak beni bekleyecek olan kişi. 1 sene sonraki ev arkadaşım, bu bünyeyi nasıl olur da ev arkadaşı olarak ister? hala düşünmekteyimdir. şeytan tüyümden nasibini aldığından mütevellit kan ısınması olayını yaşamaktadır.
tatlıdır, şirindir zarttır zurttur gibi sıfatlarıma ihtiyacı olmadığından dolayı klavyemi aşındırmayacak ve kelimelerimi boşa harcamayacağım.
nşm: şş gidiyoz demi ahaha
sgb: gidiyoz gidiyozzz!!
nşm: bak ben gelmeden ayar çek orda
sgb: tamam tamam sen merak etme
nşm: bak ben güzel yemek yaparım sen de temizlik yap!
sgb: aaha olur
diyalogda da görüldüğü üzere her şeye tamam diyebilcek incelikte biridir.
hadi cicim, öptm kib bye
tatlıdır, şirindir zarttır zurttur gibi sıfatlarıma ihtiyacı olmadığından dolayı klavyemi aşındırmayacak ve kelimelerimi boşa harcamayacağım.
nşm: şş gidiyoz demi ahaha
sgb: gidiyoz gidiyozzz!!
nşm: bak ben gelmeden ayar çek orda
sgb: tamam tamam sen merak etme
nşm: bak ben güzel yemek yaparım sen de temizlik yap!
sgb: aaha olur
diyalogda da görüldüğü üzere her şeye tamam diyebilcek incelikte biridir.
hadi cicim, öptm kib bye
şans eseri ortak arkadaşlarımız aracılığı ile hem de sözlük yazarlarından olması sebebi ile tanışma şerefine nail olduğum sevilesi saygı duyulası güzel insan.
hala clementine, arı maya , seker kiz candy ve edinin çoook susadımm nidaları hatırlaması ve ilginçtir bunlara benim gibi değer vermesi ile beni benden etmiş kişidir.
Sırf bu niteliklerinden ötürü tanışmaktan büyük keyif aldım. Bu sebepledir ki kendileri teşekkür ediyor ve saygıyla önlerin de eğiliyorum efendim.
en dipten not: la fa la sol ismail *
hala clementine, arı maya , seker kiz candy ve edinin çoook susadımm nidaları hatırlaması ve ilginçtir bunlara benim gibi değer vermesi ile beni benden etmiş kişidir.
Sırf bu niteliklerinden ötürü tanışmaktan büyük keyif aldım. Bu sebepledir ki kendileri teşekkür ediyor ve saygıyla önlerin de eğiliyorum efendim.
en dipten not: la fa la sol ismail *
aşk hayatındaki kader arkadaşım. hatta kader ikizim bile diyebilirim.
değerli öğretmenim yeni eğitim öğretim yılında güzel bir yıl geçirmeni dilerim.
değerli öğretmenim yeni eğitim öğretim yılında güzel bir yıl geçirmeni dilerim.
müstesna yemek tarifleriyle karnımı acıktıran yazar. kendisine sonsuz saygı besliyorum...
çoçukluğumda bir yerde kesin tanıdığım ama bir türlü çıkaramadığım yazar.
(bkz: kesinherhaldegaliba)
cok cana yakin bir yazardir zira canayakinlik olayi genlerden geliyordurki kuzeni bilhassa canayakindir.
zira bir ara ikiside kibris sehitlerinde gülerken yere yattilar.
zira bir ara ikiside kibris sehitlerinde gülerken yere yattilar.
izmir kuresel isiniyor biz hala iciyoruz zirvesinde bulunmasini ümit ettigim yazar.
akrabalarinida getirebilir tabi.
akrabalarinida getirebilir tabi.
yüzünü görmeseniz, sesini duymasanız bile sanki yüzünü görüp, sesini duyuyormuşçasına yanınızda hissedersiniz, çünkü bunu tüm iyi niyeti ile hissetirir. sıcacıktır. seviyorum kendisini ben * .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar