/73
büyük beşiktaş'ın büyük taraftarı uuser.

1000'nci entry'sini kutlar, devamını dileriz.
1000. entrysi tebrik olan yazardır, yaratıcı beşiktaş taraftarıdır.
kovayı kask süpürgeyi silah olarak kullanabilme yaratıcılığına sahip türk filmlerinin * mucize yönetmenlerinin kan revan sahnelerde sulandırıp kullandığı hede
bugün itibariyle 1000. entrysini girmiş, bu entrynin de (#350981) arjantin'in 6 gol attığı bir maça gelmesiyle, mutluluğa çifte katlanan yazar.

(bkz: viva campeone)
(bkz: forza argentina)

(bkz: lionel messi)
(bkz: carlos tevez)
1000 entry sahibi.bir de arjantin'i tutuyor daha ne olsun yahu.
ümit doğan'a torpil geçen yazar.
(bkz: bursa erkek lisesi)
(bkz: ümit doğan)
tanımadığı halde doğum günümü kutlamayı ihmal etmemiş ince,saol çok saol dedirten yazar.
bugün iş yerinin servisine binince benle göz göze gelip kahkaha atan uuser. ne yalan söyleyeyim ben de kendimi tutamadım. bir kahkaha attım. "hayırlı olsun, aramıza hoş geldin" demesede iyi çocuktur. * *
arkadaşlarına yemek ısmarlayıp borçlu çıkaran utanmaz yazar.
tribüne takıldığını entrylerinden anladıktan sonra * * entrylerini farklı gözle okumama sebep olan yazar. besteci tribüncü adam bir başka oluyor * *
çok sevilesi bir yazardır,harbi kardeşimdir.
tümer olayına verdiği cevapla http://img319.imageshack.us/img319/8913/carsi3hp.jpg önemli olanın niyet oluğunu gösterek takımına kanıyla canıyla yüreğiyle destekleyen taraftar yazardır holigandır. *
ilk hayatında domates olduğu iddia edilen yazar.
ısrarla vede tüm hatırlatmama rağmen bana cd-r bulmayan yazar kişisi
Bilgisayarla ilgili sorduğum her soruya cevap verebilen,yardımsever arkadaşım *
Beni Beşiktaş tribünlerinden birçok kişiyle tanıştırmış,tribünlere daha da ısınmamı sağlamıştır...
tamamını sıkıp ufacık bir kavanoza doldurabileceğin yazar.hakiki bursa salcası.*
(#178551) nolu entry si hayatımda okuduğun en yaratıcı entryler arasında olan çok yaratıcı olduğunu sırf bu entry ile bile belli eden yazar.**
sakın kendisine borç yapmayın. eğer yaparsanız da her gün yüzünüze kakılmasını göze alın * * * * * * *
"bir kaç saat sonra işe gitmen gerekecek. bu saatten sonra hiç uyuma" demek istediğim uuser. * * *
inanılmaz biri. konuşmaya başladımı susmak bilmeyen yazar. inanılmaz bir ikna kabiliyeti var. gecenin bir vakti yedi bitirdi beni şahsen. allah hiç kimseyi eline düşürmesin diyorum sadece. * *
kendi kendine "vay be dolu dolu 500. entry'i geride bıraktım" diyen yazar. * *
19 mayis adaya gidemeyenler msn zirvesinde berbere beraber gidemediğimiz apaçi saçlara sahip kıl ikizim.
şaka biyana dehşet muhabet etmiştir, ağzını öpeyim lafıma çok takmıştır ama ben takmıycam. q:
kafa yazar olduğu herhalinden belli.
eller belde , kaşlar çatık "o içinde vida unuttuğun laptop, hangi laptop?" dediğim şimdilik(!) kardeş yazar.
koyu beşiktaşlı olarak tanıdıgım yazar kerdeşimiz...
saçlarına jöle sürmekten vazgeçmiş şu ara bunalım takılan sözlük yazarımız (derdi neyse bilen varsa söyleyin halledelim )
© copyright 2005 - 2026