bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- gir içime hünharca9
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- kürt mutfağı5
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- en sevilen meyveler8
- satranç haram yasaklansın12
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- bu devirde fes giymek5
- buddy dude20
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- kürdistan2
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- gocu41
- açık renk jean vs koyu renk jean3
- true'nin en sevdiği kedi3
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- put2
- beddua etmek2
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı5
- beyazsemsiyeliyabanci48
- yagmurcu6
- gammazlar çetesi2
- gammazlama yapmamak13
- tövbe2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
- hayatının hangi dönemindesin4
- necip fazıl kısakürek3
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi3
- çocuk yaparsam şerefsizim2
- yapay zeka moderatörü16
- abd'den gelen gurbetçinin yemek porsiyonu isyanı4
- bir erkeğin olgunlaştığını gösteren tek detay4
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler2
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik5
- doğanın kanunu dizisi4
- evlilik2
- en saçma yiyecek isimleri7
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak22
- togg'a lpg taktırmak11
- zaman baba8
- edebiyat tarihinin en iyi giriş cümlesi4
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah6
kontörü bitmiş diyorlar.*
kral çocuk. en azından adam gibi iki kelam etti. kolay gelsin domatesin ezilmiş hali!*
domatesle beraber pahalanmış diyorlar.
diyorum ki evet evet! ben de bir gün yazar olucam! hı?
(#9320899)son nokta konmuştur.
tüm moderatörler şöyle böyleyse, o zaman ibneliğin alemi yok, alemi yok kendini yok, her şeyi yok.
dertlerimizi içimize atmamamız gerektiğini vurgulayan moderatör.*
bayramdan istifade fransadayım havasını çakmıştır gözümüze gözümüze.
sözlük ahalisinin bayramını kutlamak için taa fransaya gitmiş yazardır. allah allah.
-salca fransa'dan bildirdi tamam.
hakkında halı sahalarda çılgın atar diyorlar.
hakkında halı sahalarda titreyerek atar diyorlar.
hakkında patates püresine katılır diyorlar.
annelerimizin konuşma dediği o kötü çocuklardan. ama olsun ben gene de seviyorum onu.
(bkz: amin)
beni yazar yapan ayrıca da sabır dilediğim mod kişisi.
(#10179143) işbu 's*kseler okumam' entarisi kendisi adına girildiği için baştan sona okuyacak moderatördür. fizylerde iş yok hacıt.
bak soğukta kalayım ki heyet-i moderayon.
Salça Bursa Ticaret lisesinin kendine has özellikleri olan ekonomi hocasıydı. Ağızda piposu, boynunda papyonu, ayağında bir parmak kalınlığındaki ütü izi olan pantalonu, yaz kış nedense hiç çıkarmadığı beyaz pardüsesi ile başlı başına bir tipti.
Her derste ekonomiyi anlatır anlatır ve en sonundada muhakkak domatesi salça yapıp satmanın ekonomiye kazandıracağı katma değerden bahsederdi. Domatesin tane değil salça olarak satılmasına takıktı.
Bekardı, Hiç evlenmemiş bir geçmişi vardı. Dolaşan söylentilere göre çok sevmişti , ama bilinmeyen bir sebepten evlenememişlerdi. O da ondan sonra ne sevmiş ve nede evlenmişti. hayatı okulla evi arasında geçer, tasvip etmez ama zaman zaman kendiside yaz akşamları piyasa yapardı. ( Sirseri, sirseri, hiykel ünü pustane - hiykel ünü pustane ) deyişi unutulabilecek gibi değildi. Yada ( Millet millet diyorsun, millet dediğin nedirki, bir sürü hergele ) dediğinde Sınıfca kopar, uzunca bir süre dersi kaynatırdık. Akşama eve gittiğinde yatarken pantalonunu nasıl özenle ütü yerlerini üst üste getirip , yatağının altına koyup üstüne de yattığını misal gösterip, bir ekonomi derside oradan verirdi. Kopardık.
Her derste ekonomiyi anlatır anlatır ve en sonundada muhakkak domatesi salça yapıp satmanın ekonomiye kazandıracağı katma değerden bahsederdi. Domatesin tane değil salça olarak satılmasına takıktı.
Bekardı, Hiç evlenmemiş bir geçmişi vardı. Dolaşan söylentilere göre çok sevmişti , ama bilinmeyen bir sebepten evlenememişlerdi. O da ondan sonra ne sevmiş ve nede evlenmişti. hayatı okulla evi arasında geçer, tasvip etmez ama zaman zaman kendiside yaz akşamları piyasa yapardı. ( Sirseri, sirseri, hiykel ünü pustane - hiykel ünü pustane ) deyişi unutulabilecek gibi değildi. Yada ( Millet millet diyorsun, millet dediğin nedirki, bir sürü hergele ) dediğinde Sınıfca kopar, uzunca bir süre dersi kaynatırdık. Akşama eve gittiğinde yatarken pantalonunu nasıl özenle ütü yerlerini üst üste getirip , yatağının altına koyup üstüne de yattığını misal gösterip, bir ekonomi derside oradan verirdi. Kopardık.
güncel Önemli Başlıklar