bugün

/73
kontörü bitmiş diyorlar.*
kral çocuk. en azından adam gibi iki kelam etti. kolay gelsin domatesin ezilmiş hali!*
domatesle beraber pahalanmış diyorlar.
diyorum ki evet evet! ben de bir gün yazar olucam! hı?
(#9320899)son nokta konmuştur.
tüm moderatörler şöyle böyleyse, o zaman ibneliğin alemi yok, alemi yok kendini yok, her şeyi yok.
dertlerimizi içimize atmamamız gerektiğini vurgulayan moderatör.*
(bkz: sözlüğü fransa ya taşıyabilirsin ama)
(bkz: nouvelles variantes du Cool adam)*
bayramdan istifade fransadayım havasını çakmıştır gözümüze gözümüze.
sözlük ahalisinin bayramını kutlamak için taa fransaya gitmiş yazardır. allah allah.
-salca fransa'dan bildirdi tamam.
hakkında halı sahalarda çılgın atar diyorlar.
hakkında halı sahalarda titreyerek atar diyorlar.
hakkında patates püresine katılır diyorlar.
annelerimizin konuşma dediği o kötü çocuklardan. ama olsun ben gene de seviyorum onu.
(bkz: amin)
allahım ece kscg ne olur gitsin. geri geldi yaaaa!

salca...
ne yazsam bilemedim şimdi. ***
eğlenceli insan, kahkalardan yerlerde yuvarlanma sebebi iyi ki doğdun. suratındaki o koca gülücük eksik olmasın; hep neşeyle, hep aynı enerjiyle nice güzel senelere...

not: siyah ulan! beyaz ulan!

son olarak sırayı bozmayayım;
kendisinin ecekscg olabilme ihtimali üzerine ve daha fazlası.

(bkz: ecekscg/ #10148839)
düzeltme: doğum günü vardı; kutlamıştım. *

http://ufizy.com/#Tv9GEWoIksc/r/!/
beni yazar yapan ayrıca da sabır dilediğim mod kişisi.
(#10179143) işbu 's*kseler okumam' entarisi kendisi adına girildiği için baştan sona okuyacak moderatördür. fizylerde iş yok hacıt.
bak soğukta kalayım ki heyet-i moderayon.
Salça Bursa Ticaret lisesinin kendine has özellikleri olan ekonomi hocasıydı. Ağızda piposu, boynunda papyonu, ayağında bir parmak kalınlığındaki ütü izi olan pantalonu, yaz kış nedense hiç çıkarmadığı beyaz pardüsesi ile başlı başına bir tipti.

Her derste ekonomiyi anlatır anlatır ve en sonundada muhakkak domatesi salça yapıp satmanın ekonomiye kazandıracağı katma değerden bahsederdi. Domatesin tane değil salça olarak satılmasına takıktı.

Bekardı, Hiç evlenmemiş bir geçmişi vardı. Dolaşan söylentilere göre çok sevmişti , ama bilinmeyen bir sebepten evlenememişlerdi. O da ondan sonra ne sevmiş ve nede evlenmişti. hayatı okulla evi arasında geçer, tasvip etmez ama zaman zaman kendiside yaz akşamları piyasa yapardı. ( Sirseri, sirseri, hiykel ünü pustane - hiykel ünü pustane ) deyişi unutulabilecek gibi değildi. Yada ( Millet millet diyorsun, millet dediğin nedirki, bir sürü hergele ) dediğinde Sınıfca kopar, uzunca bir süre dersi kaynatırdık. Akşama eve gittiğinde yatarken pantalonunu nasıl özenle ütü yerlerini üst üste getirip , yatağının altına koyup üstüne de yattığını misal gösterip, bir ekonomi derside oradan verirdi. Kopardık.
© copyright 2005 - 2026