bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri43
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı10
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
- abd'den gelen gurbetçinin yemek porsiyonu isyanı4
- yagmurcu5
- bir erkeğin olgunlaştığını gösteren tek detay4
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı4
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- edebiyat tarihinin en iyi giriş cümlesi4
- 8 haziran 2026 yapıkredi şubesine silahlı saldırı2
- beyazpenisliyabancı5
- beyazsemsiyeliyabanci48
- sertleşmeyi destekleyen gıdalar3
- ürememeyi seçenlere duyulan öfkenin sebepleri3
- tiktok gelmeden öncesini hatırlatan şeyler3
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah6
- yazarların çok üşenseler de yaptıkları şey3
- ona bir şey söyle17
- bedelli askerlik2
- barış manço'nun ölüm sebebi3
- iremga11
- togg'a lpg taktırmak11
- bıyık bırakmak3
- defne joy foster'a iftira atan yobazlar2
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim7
- skoda kamiq2
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- en sevilen meyveler5
- sibel can diyeti6
- ingiltere de 16 yaş altına sosyal medya yasağı2
- gülben ergen'in çok kaliteli şarkıcı olması2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır10
- naruto dayı ile 1 hafta vs 50 bin dolar3
- schopenhauer'un kadın nefreti4
- şöyle güzel bir uyku çekmek3
- bir kadının sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız2
- çeteleşme2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- aziz yıldırım13
- zaman baba7
- meksika açmazı2
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak9
- yorgun mermi22
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği7
görsellerine eskaza tıkladım 'forumuzunuza sıçayım bana bir şey olmasın' dedim ve kapattım.
bu da böyle bir anımdır.
bu da böyle bir anımdır.
ota boka günlerce bazen de haftalarca çaylak yapan modlardan. sözlükte ergen sürüsü sözlüğün amına koyar bir şey olmaz, biz bir popçu-striptizciye* hakaret niteliği taşıyacak bir benzetme yaptık diye günlerce çaylak oluruz. birileri sözlüğe girer, sabahtan akşama kadar atasözü yazıp sol framenin amına koyar, biz 4-5 başlık üst üste siyasal içerikli başlık açtık diye tek tip entri giriyor olur ve 2 hafta çaylak oluruz. gördüğüm muameleyi herkes görmüş olsa şu an sözlüğün %90'ı çaylaktı.
(#1623859)
Yeni yılda, her şeyin gönlünce olmasını, tüm beklentilerinin gerçekleşmesini temenni ederek.Mutlu yıllar dileklerimi sunduğum dost yazar.
favori yazarım. beni gammaz yapmıştır kendileri. mutlu yıllar dileriz kendilerine.
Ucuzu 5 kerelik, pahalısı 10 kerelik olan.
sözlük yazarlarının şimdiye kadar çeşitli nedenlerden dolayı gürültü patırtı koparttığı, dalaştığı ve zaman zaman kamplaştığı moderatörümüzdür kendisi.
ben bu zamana kadar iyidir, kötüdür bir şey demedim kendisi hakkında. (zaten milletin nick altına kötü şeyler yazılmasına karşıyımdır her daim) her zamanki cool tavrımı korudum; hep uzak köşede, elinde sigarası, saçlarını rüzgara savuran adamı oynadım aga. (ha sigarayı da bıraktım ama burada mizansen gereği tellendirdim bi' tane hacı, rol gereği yani)
derken efenim formspringen şitrase'de dolaşırken, kah can sıkıntısından kah meraktan kimler var kimler yok deyu araştırırken iş bu: http://www.formspring.me/salca adrese takıldım. ve bu saatten sonra bu kişi hakkında tek kötü laf edenin ağzını burnunu kırarım aga! *
ben bu zamana kadar iyidir, kötüdür bir şey demedim kendisi hakkında. (zaten milletin nick altına kötü şeyler yazılmasına karşıyımdır her daim) her zamanki cool tavrımı korudum; hep uzak köşede, elinde sigarası, saçlarını rüzgara savuran adamı oynadım aga. (ha sigarayı da bıraktım ama burada mizansen gereği tellendirdim bi' tane hacı, rol gereği yani)
derken efenim formspringen şitrase'de dolaşırken, kah can sıkıntısından kah meraktan kimler var kimler yok deyu araştırırken iş bu: http://www.formspring.me/salca adrese takıldım. ve bu saatten sonra bu kişi hakkında tek kötü laf edenin ağzını burnunu kırarım aga! *
bir derdim var butonuna sempati duymamı sağlayan, yardımsever, centilmen moddur efenim. kalbi kadar temiz bu nickaltından bana da yer ayırdığı için şükranlarımı sunuyorum kendisine. *
nedendir bilmiyorum ama ismi bana çok sempatik geliyor.
ayrıca çaylaklığımda şu macerayı da anlatmadan geçemiyeceğim: yine çaylak olmuşum bir gün işte. "bir derdim var" dan ben formata uydum, çaylak olmam haksızlık falan dedim. karşılık olarak mod 10 gün çaylaksınız falan dedi. sonra bana salca yı gönder favori modum o dedim. ve bir baktım yazar olmuşum. iyidir, candır.
ayrıca çaylaklığımda şu macerayı da anlatmadan geçemiyeceğim: yine çaylak olmuşum bir gün işte. "bir derdim var" dan ben formata uydum, çaylak olmam haksızlık falan dedim. karşılık olarak mod 10 gün çaylaksınız falan dedi. sonra bana salca yı gönder favori modum o dedim. ve bir baktım yazar olmuşum. iyidir, candır.
insan bi tebrik eder. çok ayıp. bi de mod olup örnek olucak tey tey tey...
mantıklı şeylerden söz eder umarım.
bana canlı yayında selam göndermesini istediğim yazar. (bkz: 70 milyon bizi izliyor)
(bkz: buralar entry dolacak)
rica etsem ismime özel selam da yollar mı acaba ? tabiki şaka. ama bi selam alsak fena olmaz sözlük ailesi olarak...
sözlüğün en efektif moderasyon mensubudur kendileri.
akşam adam gibi ekrana çık beni hasta etme!
bana katılacağı programdan selam çakmasını istediğim insandır.*
kusura bakma salca'cım, şimdi tiyatroya gidiyorum. kaçıracağım programını, her ne kadar istemesem de. artık dönünce izlerim tekrarını. şimdiden tebrik ediyorum, öpüyorum seni. selametle.
(bkz: salçasız yemem abi)
olum varya canlı bağlanti varsa katılıp, sildiğin tüm entrylerin ve beni çaylak yaptıgın her günün hesabını sorcam sana. canlı canlı *
teklif gelseydi tv de kendisine eşlik etmekten büyük bir zevk duyacağım mod olacaktı ama ne yazık ki gelmedi... bir dahaki sefere aklınızda bulunsun lüffen, tv nin benim gibi bir yüze ihtiyacı var da hala keşfedemediler ne yazık ki.
şimdi çekirdeklerimizi çitleyerek tvden izleyeceğimiz mod olacak.
(bkz: ay ben gülerim)
şimdi çekirdeklerimizi çitleyerek tvden izleyeceğimiz mod olacak.
(bkz: ay ben gülerim)
bugün bir kaç ricada bulunmak istediğim yazar.
* lütfen konuş. istersen şiveli konuş, istersen kekele ama konuş. sözlük dendiğinde uludağ diye atla hemen. ezdirme bizi ekşiye.
* biraz sözlükle ilgili ileride yapmayı düşündüğünüz şeylerden bahset.
ikisi de aynı şeye çıkıyor. ama heyecan yaptım ne yapayım. (bkz: 70 milyon bizi izliyor)
* lütfen konuş. istersen şiveli konuş, istersen kekele ama konuş. sözlük dendiğinde uludağ diye atla hemen. ezdirme bizi ekşiye.
* biraz sözlükle ilgili ileride yapmayı düşündüğünüz şeylerden bahset.
ikisi de aynı şeye çıkıyor. ama heyecan yaptım ne yapayım. (bkz: 70 milyon bizi izliyor)
yarım saattir program sunucusu tarafından bir türlü söz verilmeyen yazar. bunu okuduğunda kendisi de hak verecektir. zira , sürekli sunucu arkadaş canım salcamızın sözünü kesip duruyor.
sunucu ikide bir kesiyor sözü arayacam lan yeter.
güncel Önemli Başlıklar