bugün

/73
zall salçaya dokunursan, bombalarım burayı.

dün gönderdiğin ninjalarıda öldürdüm ayrıca.
şu baş harfleri düzeltse tam süper olacak moderatörüdür.
bu gece istemdışı gelişmelere sebep olduysa moderatörlüğü bırakması gerekendir.

olanlar tek kelimeyle rezillikti.
acil passiflora alması gereken yazar moderatör kişisi. belki o zaman vücudunun atmasını dindirebilir.
Çilekeş moderatör, nedir bu yazarlardan çektiği?
dün gece itibariyle salça değil pelin dir.
ama yakışmıştı pelinlik yahu. zall bırak onu öyle kalsın!
kızma pelin im tamam *
kül kedisidir.
gece 24.00'ten sonra pelin batu olmuştur. her gece böyle olsun. *
o ince bedenden, bu kalın laflar nasıl çıkıyor, yoksa hatunlar mı enerji veriyor anlayamadıgım şahıs.

edit: şu çapkınlık ve her hatunu tanıma dersini ben de istiyorum. bak vallahi hatırım kalır.
18 yaşının altındaki yazarların elini kolunu kesip mendil sattırmaya veya dilenciliğe yollayan, sözlüğün geçimini böyle sağlayan yazarımızdır. *
an itibari ile gelişmeler bölümünden yarmıştır.
gelişmeler'den, yazarlara birlikte iddaa kuponu yapmayı önermiş moderatörümüz.

kendisine önerim; fenerbahçe beşiktaş maçına 1 ve üst oynasın, hem de çok üst. *
(bkz: onu yazma bunu yazma ne yazalım lan kardeş)
"hobi olarak yine yapın" şeklindeki açıklamasıyla, geliştirmeler bölümünden *geliştirmiştir.
(bkz: salca ya minnetar olmak)
aslında bunun adı salça ve yemeklere falan konur. ekmeklere sürülebilir ama tavsiye etmez mal, salçalı ekmek yemen sakın.
(bkz: pınar)
bu günkü güncelleştirmede eğer ki ben yanlış anlamadıysam golf topu yerine gol topu yazmıştır buradan bunu da belirterek sözlüğümüzün daha güzel bir ortam olmasına katkıda bulunmak istiyorum.

zorunlu tanım : uludağ sözlük moderatörlerinden bir adet.

son bi tane de edit: (bkz: tamam lan tamam bu son)

en son edit : salça niye sildin be oğlu şaka olarak şeyettin ufak ta bi ironi işte be hacıı ... *
yazdığı uyarılardaki geyikleri azaltıp daha sert yazması gereken moderatör. beklendiği üzere gelişmeler bölümünde yazdığı uyarı yazısının sadece geyik kısımları dikkate alınmıştır.

ps: özellikle 3. maddeye uyulması en büyük temennimizdir.
8 nisan 2010 tarihinde gelişmelere koyduğu duyurusundaki esprilerini okurken fenalık geçirdiğim moderatör. espri yapacağım diye kasma, kasarsan da hobi olarak kas.
(bkz: pınar noldu)
gelişmelerdeki son bildiride* nick entry uyumu tadında bir mesaj okumamızı sağlamıştır..
inci sözlük yazarı olduğundan şüphelendiğim yazar.

hamdi sopayi getir ile bir bağ kuruyorum.
kazanan takım'ı tekel spor'un kölesi yapacak 9,5'tan 10 numara.
http://www.markville.ss.y...ures/Raphael%20angels.jpg

iyilik meleğidir kendisi.
© copyright 2005 - 2026