bugün

/73
en yakın arkadaşı an itibarı ile elimdedir. eğer karmamı yüksletmezsen 'eto'' yu bir daha göremezsin.*
18 nisan'dan sonra offline olacaktır. *
evlilikten liverpool kadar korkan yazar. o kadar evlilik teklif ettim, çiçekler gönderdim kabul etmedi. hiç unutmam isteme sırasında babası ''salça'yı ne birinci nesiller istedi vermedik'' dedi.

(bkz: hayat neden şekil yapıyor)
Beni yazar yapın diye son kes sesleneceğim hisli moderatör. Uludağa küsüp tasımı tarağımı toplayıp gitmeye ramak kala ümidimi bağladığım insan.

Bu entry sonrasında da yazar oldunuz mailini alamazsam ''beni yazar yapan bir sözlükte zaten yazmazdım '' sözünde teselli bulup, görünmezliğe karışacağım. Sessiz sedasız mekanı terk edip,sizleri yokluğumla başbaşa bırakacağım.
kendisini özlediğimi ve halı saha zirvesinde kendisi için 2 gol atacağımı daha önceki yazımda belirtmiştim. ama her şeyi de benden beklemesin, bir tello, bir yusuf ara pası da beklemiyor değilim.
çok değişik ve çok yonlü bir zekaya sahip yazar vs moderatör. hiç te görmemiştim böylesini.
bana göre, moderatörler içersindeki en başarılı yazar.
bana göre, moderatörler içersinde moonlight sonata'dan sonraki en başarılı yazar.
kendisini ekmegime surmek istiyorum.
sonrada ben salca istemem bana ne diyip cilek recelli ekmek yemek istiyorum.
(bkz: hehe)
2 hafta önce hasta beşiktaşlı olduğunu öğrendiğim mod. baştan söyleseydin ya gardaş bunu.
(bkz: adınla sanınla sen yürü)
tum besiktaslilar gibi boynu bukuktur.
can sikintisindan kendini sozluge vermistir. (bkz: gulucuk)
apicime fenerbahce gibi asil bir takim tavsiye ediyorum. *
(bkz: salça)
siyaset yapmayı iyi bilen, oldukça politik cevaplara sahip moderatör. *
(bkz: seni bulacam oğlum)*
sözlük abim olan moderatör. *
yardımsever, iyi yazar.
üstad, gerçekten işini iyi yapan mod. hele bir de sayın yazar ibaresini kullanması yok mu kendini afedersin bir bokmuş gibi hissetiriyor insana. koştursun efenim. * * *
(bkz: bay istatistik)

sanıldığı gibi pasif değilmiş. moonlight sonata bizzat söyledi. birde başka şeyler söyledi ama onları söylersem sözlük karışır.*
bu aralar feci derecede mesai yapiyor. ne zaman baksam online.
bir derdim varda yaziyorum 5 dk sonra cevap.
laf atan beceriksizler utansin. yerinde gozu olan kargalar utansin.
tamam ben yalakayim siz eksileyin beni simdiden.
dünyanın en itici sanal adamı .. ailecek tiksiniyoruz.
yaşayan en seksi moderatör olduğu aşikar.
işte bu entry magazincilere malzeme olmadan yapılacan bir itiraftır.

bugün öğlen sularında mekanında ziyaret ettim kendisini. starbucks düşmanlığımı bildiği için beni aslında yabancı konsepti çakıp türkçeleştiren bir mağazaya götürdü. buzlu muzca içtik beraber; ama ben üstündeki kremayı da yedim.

sözlükten konuşmadık hiç. sadece gelecekti planlarımızdan bahsettik. hayli ilginç proceler var kafasında. inşallah gerçekleştirme fırsatını yakalar. bizleri unutmayacağından şüphem yok.
medyadan bir salca gazı beklenmektedir.
ayrıca ulu sozluğunde bir kurultaya ihtiyacı vardır.
biraz da salca genel başkan olsun . ama ucuz mahmutpaşa gömleği alsın. etro falan alır mazallah.
laplap: konkon oğlum akşam kaçıyoruz bak saat 21:00'de 2 kişi lazımmış maça
konkon: tamam abi kesin geliyorum

salça: laplap nerde buluştak peki 21:00 de

laplap: he sendemi burdaydın. Aga biz akşam çıkmıcaz *
(#8186872)

serdar ortaç'ın şarkı sözlerini entry girerek, bünyemdeki yaklaşık 6 ayda oluşan harkulade imajını yitiren moderatör.

(bkz: o benim için artık sadece bir mod)

edit: tatlıya bağlandı.
© copyright 2005 - 2026