bugün

/73
urfa sana küsmüş haberin olsun.
ağrı dağı eteğinde uçan güvercin olsa tadından yenmeyecek insan.
yine yapmış yapacağını, hayvan adam ya.. (bir beğeni ifadesi olarak küfretmek)

(#1766903)

(bkz: seni ben ellerin olsun diye mi sevdim)
50 kilo lokum ile karıştırılsa da yenmeyecek insan. hahah
(bkz: topa bi vuydum geyi gitti)

sana diyecek söz bulamıyorum lan..
son derece yaratıcı entrylerin sahibi, sözlüğün neşesi, klavyesini iyi kullanan yazar.
(#1771875) bu entryde bile cem uzana sataşmayı başaran, üstelik bunu cem uzanla alakasız bir söylem ile yapan yazar. ne diyelim, saygı duymak lazım.
(bkz: ust katinizda kasarlarin oturmasi/#1771889) işbu entrysi ile beni gülmekten yerlere yatırmış yazar, baba büyüksün. *
hakkında 650 entry girildigini gorunce kesin cm oynuyordur dedigim yazar.
bildiğin domates.biraz susuz o kadar.
(#1779147)
(bkz: severek okuyoruz)*
(#1806789)

evde hayvan niyetine vada besleyecek olan.. * *
daha minnacıkken yolunu çizmiş olan şeker parçası.. insanın yanaklarını ısırası geliyor böyle..

http://img169.imageshack.us/img169/137/salcaxo1.jpg
penguen kılıklı, pis ezik... - domatesin eziği o bakımdan -
hakkında bu kadar entry girilince gelecek sezon beşiktaş' ın savunmasının göbeğinde ibrahim toraman ile birlikte görev alacak zannettiğim yazar. *
hakkında bu kadar entry girilince holding'in hisse senetlerini halka arz ettiğini zannetiğim yazar.
hakkında bu kadar entry girilince ajdar anık'a saldırdı sandığım yazar *

(#1792008)
yeni telefon almış yazardır.*

a1018 almış yazardır.* şu zamana kadar baki' ye attığı telefonlar küçükmüş, pek zarar veremiyormuş.- pis holigan seni -

bu da resmi ;

görsel
7 -24 online olan yazarlardandır.
1 ağustos a buluşma günü veren biricik abim.*
çok büyük yazarmış, yeni farkına vardım. yalnız yazılarından ötürü demiyorum, iş ayarlayacak okul bitince bana sağolsun. tekstil sektörüne gireceğim *.
kesinlikle çok güzel entryleri olan, takdir edilesi yazar. 666 numaralı entry i girmekte ayrı bir durumdur tabi. omenn omenn!*
tipitip bi insan. hiç hazetmiyorum hiç.
yazar edalı zengin bir selebriti.
© copyright 2005 - 2026