bugün

/73
Bilgisayarla ilgili sorduğum her soruya cevap verebilen,yardımsever arkadaşım *
Beni Beşiktaş tribünlerinden birçok kişiyle tanıştırmış,tribünlere daha da ısınmamı sağlamıştır...
ısrarla vede tüm hatırlatmama rağmen bana cd-r bulmayan yazar kişisi
ilk hayatında domates olduğu iddia edilen yazar.
tümer olayına verdiği cevapla http://img319.imageshack.us/img319/8913/carsi3hp.jpg önemli olanın niyet oluğunu gösterek takımına kanıyla canıyla yüreğiyle destekleyen taraftar yazardır holigandır. *
çok sevilesi bir yazardır,harbi kardeşimdir.
tribüne takıldığını entrylerinden anladıktan sonra * * entrylerini farklı gözle okumama sebep olan yazar. besteci tribüncü adam bir başka oluyor * *
arkadaşlarına yemek ısmarlayıp borçlu çıkaran utanmaz yazar.
bugün iş yerinin servisine binince benle göz göze gelip kahkaha atan uuser. ne yalan söyleyeyim ben de kendimi tutamadım. bir kahkaha attım. "hayırlı olsun, aramıza hoş geldin" demesede iyi çocuktur. * *
tanımadığı halde doğum günümü kutlamayı ihmal etmemiş ince,saol çok saol dedirten yazar.
ümit doğan'a torpil geçen yazar.
(bkz: bursa erkek lisesi)
(bkz: ümit doğan)
1000 entry sahibi.bir de arjantin'i tutuyor daha ne olsun yahu.
bugün itibariyle 1000. entrysini girmiş, bu entrynin de (#350981) arjantin'in 6 gol attığı bir maça gelmesiyle, mutluluğa çifte katlanan yazar.

(bkz: viva campeone)
(bkz: forza argentina)

(bkz: lionel messi)
(bkz: carlos tevez)
kovayı kask süpürgeyi silah olarak kullanabilme yaratıcılığına sahip türk filmlerinin * mucize yönetmenlerinin kan revan sahnelerde sulandırıp kullandığı hede
1000. entrysi tebrik olan yazardır, yaratıcı beşiktaş taraftarıdır.
büyük beşiktaş'ın büyük taraftarı uuser.

1000'nci entry'sini kutlar, devamını dileriz.
an itibariyle 1010 entry ile övgüyü hak eden,nice 1000 lere dedirten user.

(bkz: masallah)
bay deşifre.
iyi insan,kibar insan,tehditkar biraz;ama hormonlarını kontrol ettiği sürece sevilebilir bir kişilik,öpüyorum.
askere gitmemek için sınava 7. kez giren öss yalaması olmuş abim.bu sefer de kazanamazsa döveceğimdir.sordum ; 38 tane kalemi 26 tane silgisi okunmuş şekeri pirinci herşeyi hazırmış.heyecanı yok zaten kıdemli. *

(bkz: tecrübe bu boru değil)
(bkz: öss ye alti kez girene bir kez bedava kampanyasi)
sınava giderken msnine "siyah ulan beyaz ulan öss ye gider ulan" iletisini yazmış uuser. sabah sabah beni güldürmüştür. * * *
geçmiş olsun dediğimiz yazardır.
her ne olursa olsun yanında olacağımı bilmesini istediğim, son zamanlarda en fazla + oy verdiğim yazarlardan.
ailecek, hatta mahallecek beğenerek izliyoruz kendilerini...
kapalı kültürünü aktaran, beşiktaşlı duruşunu beğendiğimiz yazar.
beni ajanlıkla suçalayan güzide yazar.*
© copyright 2005 - 2026