* japonya' da, başkenti urawa olan bölge.
(cheapdeath) adlı yazarımızın yaşadığı şehir.
(bkz: one punch-man)
(bkz: tek atan adam)
(bkz: one punch Man)
(bkz: anime)
(bkz: manga)
one punch man mangasının -animesinin- ana karakterinin adını alarak anime veya manga sever olduğu belli olan yazar.
süpermarket indirim günlerini sever. sivrisinekleri sevmez. çok konuşan insanların karşısında daralır.

tek atar.
(bkz: şemsiyeli şahıs)
iyi yazmalar canısı.
insanın içinde "sen, ben gibi bir karakter aslında" fikri uyandıran one punch man animesinin baş karakteridir. senden benden tek farkı önüne gelene tek atmasıdır.
2002 dünya kupasının en şık stadının olduğu şehir.
Tatluş bir yazar.

iyi yazmalar gülüm.
sıfır zeka.
11. Nesil yazar. Aynı zamanda 28. Kölem ilan ediyorum. Bide one punch man'in baş karakteri.
One punch man animesinin ana karakteridir. Anime sadece 12 bolum cikmis hemencecik bitmis ve beni uzmustur. 12 bolum ne lan ciziversenize soyle 100-200 bolum.
görsel

Bir doğum günü yazarı daha. Nice senelere bebek.
One punch Man başrolü, sevdiğimiz bir karakter.
kojirounun yetiştiği meiwa fc kulübünün bulunduğu japonya eyaletidir. anlayacağınız japonya > saitama > meiwa. ayrıca (bkz: kojirou hyuga)
(bkz: meiwa fc)
(bkz: saitama united)
pro evolution soccer serisi boyunca görebileceğiniz stadyumu vardır.
görsel
Buyrunuz acilirsa armaganimdir.
Niçin silik yediği anlaşılamayan yazar. Sevmiştim zira.
iyi bir yazardı. Silik olması şaşırttı. Dostum tekrar dönersen bir haber eyle.
kullanıcı olan saitama niye buraya yorum atmamış?
Dünyanın en güçlü adamı. Tek yumrukla sikemeyeceği kimse yoktur. Ama bir o kadar da mütevazidir kendisi.
naifliği, umursamazlığı, geçmeyen can sıkıntısı ve basitliği ile hayatımın idolüdür.

tek atar. sıkılır. yine tek atar. sonra indirim gününde bim'den alışveriş yapmaya gider.
garou'ya tek atamadan 2. sezonu bitiren karakter.

hevesimiz kursağımızda kaldı.
© copyright 2005 - 2026