bugün
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması9
- beni özleyenler elime mum diksin13
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık7
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- bey biraderler beydirler3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- iq testi4
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- kadir mısıroğlu2
- volvo v702
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar naber ya4
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- inşaat gürültüsü4
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri2
- slip mayo giyen erkek4
- beynin dopamin salgılamaması3
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- en köylü özelliğiniz4
- yunanistan29
- ali vefa7
- la diyen kadın3
- ioçk'nın müziği4
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- türk ateisti7
- nervio ile travertenlere gitmek4
- yanık akrep dumanı çekmek5
- sözlük çok bozdu3
- metrobüs2
- zorunlu eğitim7
- çomar müzikleri3
- sidretü l münteha4
- sobayla konuşan delinin peşinden gitmek2
- benkimki11
- gürsel tekin'in kılıçdaroğlu'na rest çekmesi2
- domdomusa3
- mayışı çekmek3
- tiroidli hanım3
- küresel gelince trollerde olan gerginlik hissi2
- en son aldığınız iltifat14
- şimdi mokv olacaktı4
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek10
- dünüşü4
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- organize suç örgütü2
- kanal 72
terbiyesiz ve ahlaksızdır. beni geçen gün msn den titretti. inanabiliyor musunuz sayın yazarlar, adam msn den bana titreşim gönderdi. ıyyy.
terbiyesiz ve ahlaksızdır. bANA geçen gün ÖZEL MESAJla göz kırptı. öyle de çapkın bir şey.
geçen yolda gördüm selam bile vermedi fakat face de arkadaş olarak eklemiş. hem bi de farmville isteği gönderiyor. o kadar da yüzsüz hani...
arkadaşlar ( ataraxia ve saipsiz ), uslubunuzdan ne düzeyde insanlar olduğunuz belli oluyo zaten. ben yeni yetme yazarsam -ki öyleyim-, siz de ne orhan velisiniz ne de necip fazıl. aynı bokun değişik tonlarıyız. o yüzden çok kasmayın kendinizi. hakkımda yapılmış olan terbiyesiz ve şerefli! sıfatlarını hakettiği kişilere yani siz değerli yazarlarımıza iade etmekteyim.
ayrıca, size önerim; bu mevzuyu daha da uzatıp iğrençleşmeyelim. çünkü, saipsiz arkadaşın da dediği gibi her insan bazen saygısız da olabiliyor terbiyesiz de.
o yüzden, değerli zamanınızı çaldığım için özür diliyor ve tekrar temasa geçmemek dileğiyle iyi günler diliyorum.
ayrıca, size önerim; bu mevzuyu daha da uzatıp iğrençleşmeyelim. çünkü, saipsiz arkadaşın da dediği gibi her insan bazen saygısız da olabiliyor terbiyesiz de.
o yüzden, değerli zamanınızı çaldığım için özür diliyor ve tekrar temasa geçmemek dileğiyle iyi günler diliyorum.
rakı sever bünye. *
bizim malakların kendisini saipsiz sanıp nikaltına sıçtıkları yazar.
oha gerçekten saipsizmiş.
lan!!!!!!!111111
oha gerçekten saipsizmiş.
lan!!!!!!!111111
hayatım, bebeğim doğum günü yazarı. iyi ki doğdun iyi ki buradasın ve iyi ki seni tanıdım.
gerektiğinde çok vahşi olan kadife sesli yazar...
gerektiğinde çok vahşi olan kadife sesli yazar...
iyi ki doğmuş yazar.
yeni yaşın umutlarının ve hayallerinin ışığını söndürmesin, her zaman mutlu ol.
yeni yaşın umutlarının ve hayallerinin ışığını söndürmesin, her zaman mutlu ol.
gecen sene dogum gunu 15.ekim'de kutlanirken, bu sene 14.ekim'de kutlanan yazar.
2-2,5 saat icin mi laf ediyosun demeyin, bana ne * . aciklama bekliyorum, ona gore kutlucam.
2-2,5 saat icin mi laf ediyosun demeyin, bana ne * . aciklama bekliyorum, ona gore kutlucam.
nice yıllara kişisi. iyi ki de doğmuş, oh mis!
doğum günü yazarıymış. yeni yaşı kutlu olsun efendim. nice nice güzel, mutlu mutlu yaşlara. *
şiir tadında nice yıllara...
iyi ki doğmuş, sesi ile ayrı sevilen futbolcu kişilik... pişmanlıklara yer olmayan bir yaş diliyorum kendisine. ayrıca özlenendir...
aaa saipsiz lan hakikatten doğumgünün kutlu olsun. inşallah mod olursun bize torpil yaparsın sonrada biz girdili çıktılı entryler gireriz. holey abura koyim. nice mutlu senelere kardeşim
iyiki doğdmuş yazarı. nice mutlu yıllara.
doğum gününü en gay dileklerimle kutladığım yazar. o kadar gay ki, az daha sevişiyodum kendimle.
iyi ki doğdun ve hayatıma iyiki girdin bal dudaklım. my friends hot fatherım..
iyi ki doğdun ve hayatıma iyiki girdin bal dudaklım. my friends hot fatherım..
doğum günümü benimle paylaşarak bütün ilgiyi üzerine çekmiş yazardır. mutlu yıllar efendim.
edit: ne kadar devrik ve anlamsız bir cümle kurduğumu farkedip beni uyaran arkadaşıma teşekkürler. lakin düzeltmeyeceğim. doğum günleri paylaşılarak çoğalır. *
edit: ne kadar devrik ve anlamsız bir cümle kurduğumu farkedip beni uyaran arkadaşıma teşekkürler. lakin düzeltmeyeceğim. doğum günleri paylaşılarak çoğalır. *
doğum gününü içtenlikle kutlamak istediğim istanbul' un güzel insanı. hep mutlu olsun ve çaldığı her şarkı onu gülümsetsin. nice yıllara !
iyiki doğdun deyip, uzatmadan orkestraya başlamalarına dair göz işareti yapıyorum,
maystro baba;
http://www.culha.net/muzi...-sarkisi-uzun-hava-komik/
maystro baba;
http://www.culha.net/muzi...-sarkisi-uzun-hava-komik/
alemin en buğulu sese sahip dj yi, kutlu ola doğum günün.
güzel yaşlar dilenesi yazar. güzel yaşlar..
kendisinin facebook albümlerinden bir fatih ürek fanı olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız...
fatih ürek'le nice yıllara kişisi, mutluluklar diliyorum...
fatih ürek'le nice yıllara kişisi, mutluluklar diliyorum...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar