bugün
- sözlük kızlarının ayak falları7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak5
- sözlük kızlarının kombileri7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben aslında kızım7
- en köylü özelliğiniz3
- ctrlx abla12
- tecavüze ceza önerisi3
- yazarların en muhteşem özelliği3
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- oytunkaran'ı özlemek6
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- yapay zekanın rüyaların esrarını çözmesi2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- yılan hikayesi erkan2
- antipanik8
- o son birayı içmek5
- ktç'nin beni açık oylaması2
- arkadaşlar bi durum mu var3
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar2
- kitap okuyan erkek10
- benim liderim özgür özel dir3
- bir kadının kalçalarına veya ayaklarına aşık olmak2
- rastgele diyalog etkileşimi2
- beş büyük kişilik özelliği3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- gocu31
- nervio abla6
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- cilgincapkin7
- kolye4
- galatasaray4
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- sedat pekmez adam mıdır5
- yapay zeka ile flört uygulaması prototipi2
- erkeklerin fetişleri8
- silvermist8
- çok osurmak4
- üniversite okumak5
- türk faşisti vs kürt faşisti3
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi2
entry'ler (168)
üffff! kim banyo yapcak şimdi?
"mum kokulu kadınlar" ve "kahpe bizans" filmlerinden kalma seksapeli olan tatlı ve çekici hatun.
bu devirde, ölmeyeceğini sananların, ya da öldükten sonra ne olacağını düşünmeyen malların varlığını tekrar hatırlamama neden olan başlık.
afrodizyak etkisinden dolayı kullanmak durumunda kaldığım, bokun damıtılıp, şekil verilmiş hali olan çin topu*
"ulan! kalkmayaydı da bu boku yemiyeydim" denir sonrasında.
"ulan! kalkmayaydı da bu boku yemiyeydim" denir sonrasında.
koca bir kafa, kalın ve bitişik kaşlar, kafaya oranlı bir burun, içindeki uzun kıllar... daha sayayım mı he? *
derste mastürbasyon yapıp, öndeki kızın sırtına sürmek.
not : ben değilim. zamanında çok gülmüştük bu hayvanlığa maalesef, ama şimdi utanıyorum.
not : ben değilim. zamanında çok gülmüştük bu hayvanlığa maalesef, ama şimdi utanıyorum.
ölümcül kusurum, sevgilimin evinden çıkarken face i açık unutmam. sonrası; 25 gün sorgu-sual, 4 ay kapris, afra-tafra, nispet ve sonrası ayrılık...
taraf gazetesini bi tarafına soktuğumun çocuklarının beslendiği kaynakları kurutmadıkça bu sorun ertelenir, durur.
sikmişim avrupa birliğini de amerikayı da almanyayı da fransayı da ermeni piçlerini de. getir idamı kardeşim; yediği tasa sıçan, yaşadığı devlete kafa tutan, başta apo piçi olmak üzere ermeni asıllı bu orospu çocuklarını sırasıyla as; bak bakalım, çözülüyor mu? çözülmüyor mu?
edit: neyi eksiledin lan ermeninin dölü. hoşuna gitmedi mi yoksa.
sikmişim avrupa birliğini de amerikayı da almanyayı da fransayı da ermeni piçlerini de. getir idamı kardeşim; yediği tasa sıçan, yaşadığı devlete kafa tutan, başta apo piçi olmak üzere ermeni asıllı bu orospu çocuklarını sırasıyla as; bak bakalım, çözülüyor mu? çözülmüyor mu?
edit: neyi eksiledin lan ermeninin dölü. hoşuna gitmedi mi yoksa.
az votka vardır.
nasıl bir ilkokul talebesine limit, türev, integrali anlatıp, anlamasını bekleyemeyeceksek; sadece %8' ini kullanabildiğin beynini tam olarak eğitmeden, yeterince araştırma yapmadan yani, bunları idrak edip, çelişki değildir demeni beklemek saçma olur dediğimiz başlıksı.
allah(c.c.) gönderdiği peygamberlere de inanmayanlara hak yolunu göstermek için bazı mucizeler vermiş; bu zındıklar ise gözleriyle şahit olmalarına rağmen, büyü demiş, hile demiş, inkar etmişlerdir. inanç meslesi bu kardeşim sonuçta. bardağın neresinden baktığına göre değişir. inançlıysan her şey çok dolu, inançsızsan herşey çok boş gelir.
not: ateist kardeşlerime sesleniyorum. @11 deki arkadaşın da önerdiği gibi, kuran-ı kerim' in mealini okuyun, tefsir okuyun, ilimlenin, dağarcığınızı genişletin de öyle gelin. ya da aynen böyle hiç bir şey yapmadan, kuran hakkında atıııın, tutun. kimbilir, belki de haklısınızdır. iki kere iki dört değildir.*
allah(c.c.) gönderdiği peygamberlere de inanmayanlara hak yolunu göstermek için bazı mucizeler vermiş; bu zındıklar ise gözleriyle şahit olmalarına rağmen, büyü demiş, hile demiş, inkar etmişlerdir. inanç meslesi bu kardeşim sonuçta. bardağın neresinden baktığına göre değişir. inançlıysan her şey çok dolu, inançsızsan herşey çok boş gelir.
not: ateist kardeşlerime sesleniyorum. @11 deki arkadaşın da önerdiği gibi, kuran-ı kerim' in mealini okuyun, tefsir okuyun, ilimlenin, dağarcığınızı genişletin de öyle gelin. ya da aynen böyle hiç bir şey yapmadan, kuran hakkında atıııın, tutun. kimbilir, belki de haklısınızdır. iki kere iki dört değildir.*
özünde türk, kürt, laz, çerkez, rum... vb. gibi olsa da, ne mutlu türküm diyebilen; yani, etnik kökeni ne olursa olsun, bir bayrak altında kardeşçe yaşamak isteyen; bölücü söylemlerin ve şahısların karşısında duran; ben dahil, milliyetçi ruhu taşıyan vatansever kardeşlerimin, yazdıklarının altına imzasını atacağı vatansever bir arkadaşımızdır.*
mehmetçiğin, götlerine dövme yapacağı, dalağına kadar sikeceği götoğlu göttür kendisi, çok afedersiniz.
saba tümer' in rıdvan 'a sorduğu : ne zaman milli oldun?
black eyed witch.
aşure kazanı büyüklüğündeki götleri.
"cesur bir adammış. onu ve mürettebatını kurtarmak için daha da iyi bir neden bu," dedi Austin. "geminin dipteki konumu hakkında bir fikriniz var mı?"
beyaz ölüm - clive cussler
beyaz ölüm - clive cussler
öldükten sonra portakala vitamin veya tavuk boku olmakla yetinebilecek kişilere hitap edememiş din.
berbattır. ağzına veriyim, ehe.
açtığı başlıkla ve içerikle alakasız, bok gibi ve acayip itici cümle bitirici hede. yapma şunu kusacam artık be.