bugün
- küresel11
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz12
- en son ne yediniz17
- ali koç tutuklansın11
- afganistan10
- erkek erkeğe aşk9
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız14
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip11
- anın görüntüsü11
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz33
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- cin8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri14
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- insan olmaya ceyrek kala14
- tütsülenmiş yiyecekler8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi13
- vatan haini nasıl olur16
- ak parti anketlerde önde14
- yarın denize girecek olmam8
- gençler namaz var mı9
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması9
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- dinsiz diye bir insanı sevmemek8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı9
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı12
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8

entry'ler (909)
Amariganın oyunu bunlar’dan hallice bir sav. Hayvandüşmanları’nın bir numaralı savı, bütün hayvanseverleri suçlamaya çalışan, mantıksız önerme. Ben aracı bir kurum olmadan mahallemdeki sokak hayvanlarına yetebildiğim kadar yetmeye çalışıyorum, hayvan katliamının da son nefesime kadar karşısındayım, bir çok hayvansever de benim gibi. Biz miyiz rantçı, lobici?
Kapatılması yetmez, bu uygulamayı savunan, üyeliği bulunan, giriş yapan, hayvanları ve hayvanları besleyenleri hedef gösteren herkes YARGILANMALIDIR. Bir katliam yaşandı ve yaşanıyor, hayvan zehirlemeyi, öldürmeyi, asmayı türlü şekillerde katletmeyi normalleştirmeye çalıştınız. Hukuk devletiysek hesap vereceksiniz, yok öyle tası tarağı dükkanı kapatıp sıyrılmaya çalışmak.
Cani bir grup tarafından kurulmuş insanlık dışı uygulama. Hayvanları hedef gösteren kurucu ve kullanıcıların Hepsi yargılanmalıdır, hayvanlar yasayla korunmaktadır, iyilik her zaman galip gelecek, kötülüğünüz sizden katbekat çıkacaktır.
Ah Hakan’ım, yine düştün aklıma. Hatırlanmak mı istedin bilmiyorum, seni de bir Ağustosta kaybetmiştik, anımsadım. Tam 12 yıl olmuş, unutmadık, ışıklarla olasın…
Üzdünüz.
sahilde yaşama sevdam yüzünden aklımı çıkarandır.
Here comes the future.
Hakan. Vefat ettiğinden beri sözlüğe girmedim. Bu gece sırf seni özlediğim için hatırlamadığım şifremi bulup geldim. Seni çok özledim. Hakan... 8 yıl...
Yıllar sonra sözlüğe girip özlediğimdir.
Ah Hakan...
Ah Hakan...
billie holiday dinlesin sever lan.
filmin çıkış noktası kahramanın kendi içine yaptığı bir yolculuktur. filmde asıl vurgulanan, doğu ve batı kültürünün bazı noktalarda taban tabana zıt oluşudur. ilginçtir, izlenesidir. brad pitt başroldedir.
steven spielberg'in yönetmenliğinde, güzel kurgusu olan izlenesi bir film.
1930'larda amerika'nın kırsal kesiminde zenci bir kadının ilginç hayat öyküsünü anlatır.
1930'larda amerika'nın kırsal kesiminde zenci bir kadının ilginç hayat öyküsünü anlatır.
içinde sesli diyaloğun geçtiği ilk film. ayrıca warner kardeşlerden biri de başrol oynamıştır. bir başka warner ise film vizyona giremeden ölmüştür. kuşak çatışmasını konu alır. sessiz filmlerin vazgeçilmezi olan abartılı mimikleriyle izlemesi zevkli filmlerden biridir.
geçenlerde rüyama geldin ya, gerçek gibiydin hakan... Tekerlekli sandalyenle karşıma geçip elini omzuma attın, ölmediğini, sadece insanlardan sıkıldığın için bunu yaptığını söyledin ya, uyandığımda mutluydum. Rüya olduğunu idrak edene kadar...
Özledim seni.
Özledim seni.
bir avuç ergenin hayatının bir döneminin içine etmesini izlemiş yazar. izlemiş diyorum, o kadar sabır ve iyilik abidesiydi işte bu herif. beyni kıvamını alamamış, arkasından timsah gözyaşı döken bir avuç ergenin anlayamayacağı kadar iyi.
kanındaki mikrop yüzünden 5 6 gündür diyalizdeymiş, böbrekleri sonunda pes etmiş... Haber bizzat babasına ulaşan bi arkadaşımız tarafından doğrulanmıştır.
Her ölüm erken ölümdür, ama mahkum olduğu tekerlekli sandalyesinden bana binlerce kez hayata bağlılığın en açık kanıtı olan seninki, bambaşka bir vakitsizlikti hakan. birlikte güldük, eğlendik, ilişkilere hayata dair bi çok şey paylaştık. ve sen gerçekten hayatına her şeye rağmen o denli azimle bağlanan bir avuç insandan biriydin.
mekanın cennet olsun hakanım...
Her ölüm erken ölümdür, ama mahkum olduğu tekerlekli sandalyesinden bana binlerce kez hayata bağlılığın en açık kanıtı olan seninki, bambaşka bir vakitsizlikti hakan. birlikte güldük, eğlendik, ilişkilere hayata dair bi çok şey paylaştık. ve sen gerçekten hayatına her şeye rağmen o denli azimle bağlanan bir avuç insandan biriydin.
mekanın cennet olsun hakanım...
Şaka olmasını dilediğim ölüm haberiyle beni delirten yazar. gerçek olmadığını umuyor, şimdilik taziye entrylerimizi kendimize saklamamızı rica ediyoruz... ailesine mesaj attık arkadaşlar.
duyduğum en büyük yalan. allah sizi inandırsın yemek için bile ayrıca vakit ayıramıyoruz, bir yandan sevişiriken bir yandan burnumuzdan kamışla alıyoruz besini.