inşallah hükümeti savunur, allahım bu varlık hükümet yanlısı olsun diye dileklerde bulunduğum, tanrı'nın yarattığı bir mahlûk.
istifa etme gerekçesi milletvelliğine aday gösterilmemesi değil partide mhp den kopanların ağırlıkta olmasıymış. La mal ya ne olcaktı. Partiyi mhp den kopanlar kurdu zaten amk.

Listeler açıklanmadan 2 gün önce meydanlarda akşenerim biriciğim diyordun ya noldu amk.

Neyse çöp konuşuyor, konuş çöp.
Oysa ki meral koray yusuf felan hep devrimci çocuklardı. Halktan kopuk olmayı anlarım da hayattan kopuk olmayı anlamıyorum.
" derdin varsa parti içinde çözeydin hacu " dedirtti. medyaya konuşmanın kazancını de bakalım.
şaka maka iyi parti'nin kurucularindan agir top.
iyi parti icin buyuk kayip. buyuk darbe yediler.
ruhat mengi sanırım iyi partinin merkez sağın lokomotif partisi olmak gibi daha geniş bir vizyona sahip olduğunu sanarak bu oluşumda yer aldı. açıkçası ben de öyle sandım. mhp'nin %7'sine göz dikip orada duracak kadar aptal olduklarını düşünmemiştim.
neyse. ruhat mengi düzgün insandır. necip fazıl şiirlerine daha fazla tahammül edememesi doğal.
Şu tweeti sonrası kendisiyle fena taşak geçilmiş

görsel
görsel

Fena taşak geçiyor millet.
daha tassaklar gecilecek bunlarla haha.
(bkz: muhat rengi)
görsel

Lan oğlum yapmayın şunu ya hahahahaj.
sedadi abimiz güzel ayar vermiş kendisine hahaha.
iyi parti gündeminden düşünce, iyiden gündemden düştü. zaten boş beleş yazıları vardı.
kocası 86 yaşında vefat etmiş.

https://www.haberturk.com...hayatini-kaybetti-3566358
1...3456
© copyright 2005 - 2026